0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Eşim evlenmeden önce Kendi basinaydi asla Nisanli sürecinde olsun ailem demezdi evlendik sürekli annemi aradn mi babamı aradın mi babamın elini op babacim diye bir bağır yanında diyecekmisim sonra gün içinde bizi aramaz onlara 40 dk vakti olur kendi çocuğunu arayıp merak etmez evlenince neden boyle oldu sizjnle hergun görüyorum zaten diyor oysa akşam eve gelip sohbeti yok bizle ailesi hakkında birşey desen sen suçlusun hep ailesi haklı ailesi benim hakkımda konuşsa bile seni çok severler diyor oysa bazen dolduruyorlar arkamdan duyuyorum hep ben ailesiyle mesafe koymak istiyorum eşim böyle olunca . Ben değersiz oldum evlenince onlar değerli oldu 

Bir defasında bayramda bizim ailemizde kahvaltı yapıyoruz annesi beni aramış benim biraz işim var ismini söylemeyeceğim oğlumu gönderin de karnını doyurayım açsa diyor bak 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annesinin evine gonder onlarla yasasin bundan sonra 
tarafından
Düzelmez mi bu adam
tarafından
Valla bilrmiyorum ama evlendikten sonra annesinden babasindan ayrilamiycaksa bi erkek evlenmemeli bu krndi ailesinin tutumunada baglı tabiki
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Geçmiş olsun.
tarafından
Ya düzelmez mi
(634 puan) tarafından
Ancak çok büyük bir kavga olur ayrılma durumuna gelirsiniz ailesinden de o sırada bi kazık yer gerçek çekirdek ailesinin sen ve çocuğu olduğunu anlar belki o zaman. Ama çok tviz verme annemi ara babamı ara deyip durmasın ben sna benim annemi babamı ara diyomuym de zırt pırt arayınca ne olacaksa sanki. Taviz verme asla yoksa ipin ucu kaçıyor bizzat yaşadım.
tarafından
Benim ailemi aramaz kendisi beni eleştirmek için annemi arar annemi üzer . Bayramlarda falan görmek istemiyorum ne yapsam acaba
(634 puan) tarafından
Yani bayramdan bayrama görüş tabi ama mesafeni koy. Gelin kaynana -kayınpeder- görümce arasında hep bi mesafe olmalı. Sıkı fıkı olunca suyu çıkıyo
0 oy
(525 puan) tarafından
Bende erkek annesiyim Rabbim iyi birini çıkarsın karşına inşallah. Böyle olan annelere kızıyorum. Geliniyle oğlu mutlu olmayınca nasıl bir anne mutlu olur ki ya. Oğlum ailesiyle iyi olsun mutlu olsun isterim ben. Birbirlerine emanetler evlendikten sonra. Madem anne oğlunun peşini bırakmayacaksa, baba eş nasıl olur öğüdünü doğru şekilde vermeyecekse, evlendiği kişiye zulüm olacaksa niye evlendiriyor. Oğlusunun turşusunu kursun. Kimse meraklisi değil kimsenin oğluna. Evlilik mutluluk huzur getirmek için. Hatta kocaman aile olmak için. 
tarafından
Çok doğru dediniz siz ayrı eşi ayrı kimse için onu kirmamasi lazım da işte
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Bende öyleyim 9 yıl oldu daha duzlemedi olup bitiyor onalr yalanda konuşsa eşim yalan olduğunu bile bile onalri tutar . Boyleleri evlenmemeli bunalr birbirlerine bağlı değiller bagimlilar
tarafından
Siz görüşüyor musunuz ne yapıyorsunuz
(3,151 puan) tarafından
Eskisi gibi değiliz araya mesafe koydum kavga girtultu derken çok sorun yaşadık ama hiç bı işe yaramadı benim mesefe koymam onalri istememem eşimi daha da bağladı onalara   .
tarafından
Neden böyle bende onlarla iyiyken eşim beni çok şey yapıyor onlarla kotuyken onlar kıymetebiniyir
(3,151 puan) tarafından
Çünkü dolduruyorlar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 346 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 299 göst.
10 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sinemkuzey (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 382 göst.
16 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,109 göst.
12 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,932 soru

23,890,646 cevap

321,798 kullanıcı

...