+1 oy
189 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,061 puan) tarafından
Ya kızlar 2023 ekim ayında rahim kalinlasmasj teşhisi konuldu ağrılı uzun yoğun adet kanaması olurdu ve 10 günde 1 15 günde 1 oluyordu neyse geçen 3 ay öncesine kadar tedavi gördü öncesinde parça falan alındı şükür biseyi çıkmadı doktor sadece biraz kalınlaşma olduğunu söyledi 3 ayda 1 kontrole gidiyordu en som gittiğinde gelmesine artk gerek yok biseyi kalmadı dedi gittiği doktor da özel bi hastanede profosör yani ama gel gelelim annem geçen ay yine 15.gun adet oldu ve 10 gün içinde kaldı tam bitti dedik başka bi doktordan bugüne randevu almistik dün yine adet olmuş adeti bittikten 5 gün sonra yine adet oldu yani ilk defa başına geldi doktor adetliyken alttan muayene edemem demiş erteledi yine soracağım şu kızlar bu şekilde çevresinde başına gelen varmı artk ben korkmaya başladım kötü bisey mi var diye annem 58 yaşında yaslandi da doktor menopoza girecek artk yavaş yavaş demişti bunyeyle alakalı olduğunu söylemişti valla hi biz de artk ne yapacağımızı bilmiyoruz annemn psikolijisi bozuldu yaa

5 Cevaplar

0 oy
(1,126 puan) tarafından
Bire bir aynisi annemde oldu doktor bence risk almayalim artik kanin da bitiyor yumurtalil rahim alalim zaten menepoz yasindasin dedi 56 yasinda alindi 2 sene oldu kadin kendine gelsi kanı yukseldi agrisi sizisi gitti yeniden doğdi resmen
(2,061 puan) tarafından
Yaa ne güzel kadıncağız kurtulmuş ya darısı benm annemn başına ay benm annem korkuyo ameliyattan valla o da aldirsa da kurtulsa keşke
(2,061 puan) tarafından
Canm bide anneninizin başka skntisi varmiydi sadece rahim duvarı kalinlasmasimiydi
(1,126 puan) tarafından
Hem cok miyomlari vardi rahim duvari kalinlasmasi da vardi o kadar cok adet olurdu ki kanı biterdi öyle boyle degil.Bir olurdu 15 gun surerdi.Ameliyatin bir zorlugu yok her ameliyat gibi iste kapali ameliyat bu arada karninda 3 tane delik vardi minnacik sadece.Devlette oldu istanbul da.
(2,061 puan) tarafından
Ya ay bi benm annem gibi desene şükür atlatmis anneniz ne mutlu rabbim annemede şifa versin bir an evvel kurtulsun bu dertten ins
-Reklam-
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Başka bilgisi olan varmı kizlar
0 oy
(44 puan) tarafından
Annen evliyse rahim aldırmasini asla tavsiye etmrmm. İlaçlı spiral var doktora şöyle yazsın eczaneden alın kanamayı keser kadın doğum asistaniyim önerim budur
(2,061 puan) tarafından
Evli ama neden tavsiye etmiyorsunz yaşı da baya ilerlemmis zatn
Çok teşekkür ederm bu arada bu bilgiyi anneme iletecegim
(44 puan) tarafından
Canım çokta yaşlı değil komşum rahim kanserinden ameliyat oldu o kadar pişman ki olseydim o hastalıktan aldirmasaydim dedi rahim alininca komple kadınlık gidiyo farklı bı his . Ama hormonlu spiral size kesin çözüm olacaktır rahim aldırmak en son care
0 oy
(4,368 puan) tarafından
Yaklaşık 3-4 yıl önce annem menopoza girmesine rağmen kanaması olduğunu öğrendik. Parça alındı ve kanser hücrelerine ratslandı. Daha sonra rahim duvarı kalınlaşmış denildi küçük bir operasyonla rahim duvarı inceltildi çok net hatırlamıyorum başka tedavisi olmuş muydu yanlış bilgi vermeyeyim ama rahim duvarı inceltildikten sonra çok şükür daha sonra bir sıkıntı olmadı 
(2,061 puan) tarafından
Benm annemnki sözde iyilesti canm rahim duvarında incelmiş parcadan da bisey çıkmadı aslında ne yapacagiz bilmiyorum ya
0 oy
(1,010 puan) tarafından
Ben 23 yaşındayım bana da doktor rahim kalınlaşma olduğunu söyledi çok ağrılı adet dönemi kanamam oluyordu ilaçlı spiral taktı  kanmam kesildi ağrım filan rahim duvarim inceldi 
(44 puan) tarafından
Bende aynı tavsiyeyi verdim bakalım
(1,010 puan) tarafından
Vala bana çok iyi geldi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 188 göst.
0 oy
3 cevap 139 göst.
1 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvakl (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
26 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (272 puan) tarafından soruldu

401,365 soru

12,012,543 cevap

36,207 kullanıcı

...