0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (563 puan) tarafından
Kizar bayaaaa uzun sürecek bi araba yolculuğu için atistirmalik ne yapabilirim evde. Bu sicaklarda bozulmayacak bisey olmasi lazim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pogaça 

İçli köfte 

Çig köfte 

Kek

Börek
(563 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(1,087 puan) tarafından
Ben tek poğaça yapmıştım durup durup yedik ama bi oncekinde sarma da vardı harika oluyo
(563 puan) tarafından
Evet bende pogaca ve kurabiye dusunuyorum
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Kurabiye iyi olur bence, agzini da acik birakirsin. Ama börek, kek tarzı şeyler yapmak istersen bir termosun içine soğuk su koy yiyeceklerini de ağzı sıkı saklama kabına koy . Su dolu termosa koy serin kalır en azından. İçine su almaz diye düşünüyorum ama fikir olur belki. 
(563 puan) tarafından
Teşekkür ederim kurabiye dusunuyorum bende
0 oy
(5,903 puan) tarafından
Kek 

Pogaca 

Kurabiye 

Sarma /dolma 

Kuruyemis 

Bol meyve 

Salatalikta iyi oluyo araba icinde ozellikle cocuk falan varsa canı sıkıldikca ver yesin :)
(563 puan) tarafından
Maalesef meyve ve salatalik vs yemeyen oglum var a poğaça kurabiye dusunuyorum :)
(5,903 puan) tarafından
Yaa hic mi yemiyo belki araba da sıkıntidan yer.
Benim ki dun pazarda sıkıntidan aldigimiz armutlardan salataliklardan yedi hafifte acti tabi :D
(563 puan) tarafından
Meyve olarak sadece muz. Salatalikta oyle eline verince yemez kahvaltida belki 1 tane batiri çatalini domates falan asla :) pazardada gorunce ister sanirsin yiyecek aldirir ama yemez
0 oy
tarafından
Biz geçen ay Alanya’ya gitmiştik 7 saat sürmüştü yol çok uzaktı aşırı sıcaktı orası da. Ama öyle evden bişey yapıp götürmemiştim ben çünkü asla durmazdı sıcakta bozulurdu hemen. Yoldan poğaça simit falan aldık. Abur cubur falan koymuştum. Meyve suyu falan. Hepsi hazırdı yani kendim bişey yapmadım yapsam da yenmezdi zaten. Ama yapıcam diyorsan da simit yapabilirsin. Peynirli patatesli bişey de yapma hemen bozulur. Sade poğaça yapabilirsin. Kek yapabilirsin. Bisküvi kurabiye falan. Aklıma bunlar geliyor.
(563 puan) tarafından
Teşekkür ederim Evet sadece poğaça ve kek düşündüm biraz da hazır abur cubur alırız

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 157 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Zeynnpp (521 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
27 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rukj (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 326 göst.
25 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tug.b7az21 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Eso gezer (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,301 soru

23,691,494 cevap

310,995 kullanıcı

...