0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Merhabalar çoçugumu ilkokula 1 sene geç göndermek istiyorum 2018li olduğu için mecburı birinci sınıf çıkıyor ram rapor alınınca ertelenebılınıyor bu raporu alan erteleyen varmı bilgisi olan

10 Cevaplar

+1 oy
(2,485 puan) tarafından
Benm komsum oglunu erteledi bu sene 2.sinifa gecicek olan oglunu 1.sinifa gindercek yani 2sene ana okuluna gitti ama sorsan okadr pismankj anltamam cocugumun durduk yere 1senesjnj yedim diyor.eger konusma yada gelisim geriligi yoksa cocugunzn senesjni yemeyin derim.zatwn okul hatati cok uzun malesefki.ce bende buyuk kizimin 1senesjnj yedim cok pismanim keske diyorm keske gonderseydm.yazik oldu 1senesinw
-Reklam-
0 oy
(993 puan) tarafından
Yani sen keyfi olrak mı ertelemek istiyorsun 
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Çocuğunuzda gelişim geriliği ve konuşma bozukluğu ,gecikmiş dönüm noktası gibi problemler var ise devlet hastanesi heyet raporu alarak ram a gidersiniz ertelenir .başka yolu malesef .veya bu sene gondermezsiniz sürekli devamsiza düşer seneye sınıfta kalmış gibi olur 1.sinifa başlar buda bir başka yol .göndermeyeceginizi okula beyan edersiniz .fakat bu süre zarfında özel veya devlet bir anasinifina gidemez okulda sürekli devamsız olan çocuk 
0 oy
(545 puan) tarafından
Şöyle ki 1.sınıf çıkan okula gidin oradakiler de zaten son ay çocuklarını kayıt etmek istemiyorlar hemen bir dilekçe veriyorlar size doldurup anasınıfına kayıt yapıyorsunuz hiçbir sorun da olmuyor eğer 69 72 ay arasında oluyorsa eylülde zaten göndermemek mantıklı olanı 
(1,864 puan) tarafından
Post sahibi değilim ama 71  aylık sizce küçük mü 1. Sınıfa başlamak için. Benim kızım ekimde 5 yaşına girecek. Bu sene anasınfı seneye birinci sınıf ama bne küçük buluyorum. Seneye anasınıfı sonraki sene  1 . Sınıf düşünüyorum . Yanlış mı sizce. 2019 Ekim doğumlı
(9,916 puan) tarafından
Aynı benim oğlum gibi Ekim 2019 doğumlu inan bende senin gibiyim şimdiden seneye gits mi gitmese mi diye ikilemdeyim
(1,864 puan) tarafından
Gönlüm gitmemesinden yana. Ama seneye ısrarla 1. Sınıfa almak isterlerse ne yaparım onu bilmiyorum. Eğer bu sene göndermezsem anaokuluna
tarafından
Benim kızda ekim doğumlu bu sene anaokuluna gidecek eve sığmıyor artık yanına arkadaş istiyor
(9,916 puan) tarafından
Galiba Ben gondercem seneye birinci sınıfa kalsada kalsın vala :)
(1,864 puan) tarafından
Ben demin okulun Instagram sayfası ile görüştüm. Bu sene 2018 liflerin Ekim Kasım Aralık olanları anasınıfına yazdırmışlar. 1. Sınıf olması gerekirken. Son 3 ay da küçük kalıyorlar diye. Bende öyle ise bende gördermiyorum seneye anasınıfı olsun dedim. Sonraki sene 1.sınıf olsun dedim tamam dediler. Ben göndermicem. Benimkide eve sığmıyor anamı ağlatıyor. Küçük kardeşini dövüyor sıkıyor. Evde de sıkılıyor ama yollamicam. Ezilmesindense okulda evde kalsın daha iyi. 2 sene de yollamak istemiyorum anasınıfına . Babasıda istemiyor çünkü
(14,128 puan) tarafından
Benim.oglum da ekim 2019 anasinifina gidecek nasipse
(1,864 puan) tarafından
Hayırlısı inşallah canım
(14,128 puan) tarafından
Amin hepsi icin insallah
0 oy
(268 puan) tarafından
Hangi ayda doğdu 
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Hangi ay doğumlu benim bildim Ekim Kasım Aralık isteğe bağlı diğer aylar icin de el becerisi gelişmedi için gönderemez raporu alırsın gitmez ama duydum kadarıyla bu raporlar iki gün sonra iş hayatı ve okul hayatın ds onune çıkıyor siliniyor deseler de silinmiyor bence çok saçma oldu okul işi de benimde kızim 2019 son ay seneye daha 5.5 yasinda olacak o yüzden göndermeyecem ben
0 oy
(907 puan) tarafından
2018 Kasım doğumlu kızıma çıktı 1. Sınıf ama ben gondermeyecegim hem daha anaokuluna da gitmedi geçen yıl anaokulu için kayıt yaptirabiliyordum ama ben okulu 1 yıl erteleyecegim için yaptırmadım bu yıl imza atıp anaokuluna kayıt actiracagm 
0 oy
tarafından
Ertelemek istiyorsaniz mutlaka dilekçe verin yoksa sınıfta kalır çocuğunuz 
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Ne sebeple ertelemek istiyorsunuz?gelişim geriliği öğrenme bozukluğu kilo boy sorunu..eğer bu tarz bir durum varsa alacağınız rapor ile.erteleyebilirsiniz..bu durumlarda ayda önemli belki veli isteği ile.ertelenebilir kısmın agireceksiniz..hangi ay doğumlu kuzunuz
0 oy
tarafından
Eylül ayında kaç aylık olacak ? Neden ertelemek istiyorsunuz ? Mevzuata hakimim ben. 
(3 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
2018 nisan

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 359 göst.
+1 oy
13 cevap 310 göst.
6 Eylül 2024 Kültür-Sanat kategorisinde miyav da miyav (1,154 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 130 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kbr.068 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Seyma fadile. (18 puan) tarafından soruldu

408,354 soru

12,268,272 cevap

37,527 kullanıcı

Kategoriler

...