0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

Ya kızlar ayaklarım büyük düz taban ve erkek ayağı gibi :( herkes ayaklarin neden erkek ayağı gibi çirkin diyor , eşimde hep ayaklarımin büyük olduğunu söylüyor, küçüklüğümden beri ayaklarımın ne kadar çirkin oldugunu duyuyorum insanlardan abim bile canavar ayaklı diyor gülerek ama üzülüyorum duruma , ya tabi sağlıklıyim çok şükür bi sorun yok ama en azından düz tabanligin bi tedavisi birşeyi olsaydı çok rahatsizim bu durumdan , var mı ayakları benim gibi olan çözüm bulabilen bi tavsiye vs :(

7 Cevaplar

0 oy
(106 puan) tarafından
Benim ayagimda tarakli ve iri kıyım herkes erkek ayagi gibi der bende aynen derim geçerim sırf bu yüzden topuklu babet gidemem mesela ama dert etmiyorum ya esim de hiç konusunu etmedi ki bence edecek bi durumda yok Allah vergisi bi durum ayıp etmiş eşin sende onun kusurlarıyla dalga geç 
(16 puan) tarafından
Evet tabi Allah vergisi yapicak birşey yok, bende giymem topuklu falan kendime yakistirmam
-Reklam-
0 oy
(122 puan) tarafından
Benim de ayağım çirkin yürüyorum kimseye muhtaç değilim kimseyi ilgilendirmez eşin çok mu yakışıklı hiç mi kötü Bi yeri yok yani
(16 puan) tarafından
Evet tabi önemli olan bu
0 oy
(61 puan) tarafından
Kız benim de aynı ama hiç sorun etmiyorum ellerimde büyük ayrica
(16 puan) tarafından
Ayaklar büyük olunca tabi ellerde haliyle büyük oluyor benimde öyle :)
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Sizi de Allah yarattı beni de geç . Çok şükür var 

Keşke annemde yürüseydi de erkek ayağı gibi deselerdi. Hiç takma bacım elalemin dediğine 

Elalemin kendine hayrı yok ama senin mükemmel olmanı ister 
(16 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun takmamak lazım normalde rahat bi insanimdir söylenenleri takmam ama konu ayak olunca işte bazen takıyorum tabi ama saglikliyiz sonuçta buna şükür:)
0 oy
(587 puan) tarafından
Bence ayaklarınızın olduğuna şükredin. Olmayanlar yuruyemeyenler napsin. Elimizde olmayan ve degistirilemeyecek seyler icin üzülmeye gerek yok
(16 puan) tarafından
Evet tabi yuruyebiliyorum sonuç olarak bu sükredilmesi gereken bi durum,
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Kalıbına göre 41 42 giyyorum.  İnternet üzerinden alıyorum genelde ayakkabıları.  Ve taraklı ayaklarım.  Bir tane ayakkabıdan başka rahat ayakkabım yok sanki her sene bir numara büyyor.  Bazıları alay konusu etti bunu. Özellikle abim umarım çocuğun halasına çekmez diyerekten dua ediyorum.  Yapacak bir şeyimiz yok bizi de Rabbim böyle yaratmış şükürler olsun 
(16 puan) tarafından
Hmm aynı durumdayız yani tabi yapacak birşey yok napalim şükürler olsun en azından bir ayağımız var :) sadece merak ettigim düz tabanligin tedavisi yada bi birseyini gören varmı bunu merak ettim aslında
(2,493 puan) tarafından
Bilmiyorum canım hiç.
0 oy
(696 puan) tarafından
Yaa kafama çok takıp dile getiremediğim bir durum bende de aynı sorun var ve bu yüzden yazın bile çorap terlikle gezerim elbise giysem altına ten çorap giysem ayaklarımı hep saklarım benimkisi 38 numara ama düz ve taraklı olduğu için farklı duruyor, altı kavisli kibar bir ayağım olsun isterdim ama Rabbim böyle yaratmış sağlıklıyız yürüyoruz çok şükür, bende bu yüzden pediküre gitmeyi düşünüyorum en azındam bakımlı ve yumşak olursa daha güzel gözükür herhalde
(1,243 puan) tarafından
Benim ayağım kavisli boşluk olan yer 1 2 saat ayakta dursam çok ağrıyor hatta o boşluğu doldurmak için çözüm arıyorum bence bu kadar takma düz olunca ne oluyor kavisli olunca ne oluyor

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 145 göst.
30 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 323 göst.
0 oy
9 cevap 344 göst.
18 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 374 göst.
15 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu