0 oy
858 göst.
Diğer kategorisinde (20,617 puan) tarafından
Ya çok seviyorum uzun saç :D benimki tam kalçamda baya uzadı bazen cinleniyorum kestircem diyorum banyodan çıkıncada Allahım çok güzel yaa diye bakıp bakıp duruyorum siz seviyormusunuz uzun saç yoksa kısamı seversiniz hadi sohbet olsun

29 Cevaplar

+2 oy
(5,563 puan) tarafından
Çok seviyorum ama uzamıyor nedense :(
(5,563 puan) tarafından
Ya koyuyorum aslında ama yorum eklenince gözükmüyo  ❣️
(5,563 puan) tarafından
Aaa oldu hayret ♥*♡∞:。.。  
tarafından
Hersey olmuyo bunlar oluyo gülücükte ☺bu oluyo
(5,563 puan) tarafından
tşk ederim canım❣️☺
tarafından
Rica ederim cano ☺❤
-Reklam-
+2 oy
(111 puan) tarafından
Kimin saçı en kısa elleri görelim 
(20,617 puan) tarafından
Hadi kızlar eller :D
+2 oy
(11,563 puan) tarafından
Bu sıcakta hiç çekilmiyor ama uzun saç diyorum saçlarım belimden biraz aşağıda kalçama gelmediler daha çünkü bakımsızlar :/
(20,617 puan) tarafından
Bencede sıcakta hemen topuz ama kız ne biliyim aynada bi bakıyorum offf :D
+2 oy
(8,393 puan) tarafından
Benim henüz popoma kadar uzamadı :)))) 
(20,617 puan) tarafından
Uzar inşallah :)
+2 oy
(1,009 puan) tarafından
1 sene önceye kadar tuvalete oturunca yanıma alıp bluzun içine koyacak kadar uzundu :) 
(20,617 puan) tarafından
Ahahahhaha :D kestirmedin dimi
(1,009 puan) tarafından
Kestirdim ama yine uzun ama o kadar değil
(20,617 puan) tarafından
Uzar yine olsun
(1,009 puan) tarafından
Aynen ya ben nem oranı en yüksek yerde yaşayan biriyim cehennemin fragmanını yaşıyoruz resmen artık çocukla dayanamadım :)
+2 oy
(1,000 puan) tarafından
Doğum hamilelik sıcak hiçbiri yıldırmadı basenin altına geliyor bu boyda tutacağım daha uzatmam kestirmem de 
(20,617 puan) tarafından
Ayyy çok güzellll bende hiç kestirmicem uzasın anasını satim zaten öylede böylede bakım istiyor saç uzun olsun bakıma değsin :)
(1,000 puan) tarafından
Benimki Allah'a emanet ne bulursam onu sürüyorum yıkarken ama rofle var rengi düştükce mor şampuan yerine getiriyor o yeterli bakım benim için :D
(20,617 puan) tarafından
:D daha ne olsun kız
(1,000 puan) tarafından
Buna şükür bacım küçüklükten travma hep o yüzden inadına uzatırım
+2 oy
(7,155 puan) tarafından
Bende uzun saç seviyorum şuan belimden bi karış yukarda uzatıp boyamak istiyorum ama yazın çok zor topuz yapınca başım ağrıyor enseden bağlayınca da daralıyorum sıfıra vurasım da gelşyor bazen :D
(20,617 puan) tarafından
:D dellenme seher jdjdjdnd ama aynada bi bak doyamazsın öf beeee bebeğim gbi
+2 oy
tarafından
Her 1 2 yılda bi muhakkak kesiyorum uzun saç istememe rağmen. Genelde ucu ucuna bağlanabilecek kadar kısa kesiyorum bi de. Çoğu zaman sağdan soldan çıkıyo saçlar. Uzun saç güzel ama kışın kurutmak ciddi sıkıntı. Hani her duş sonrası da elimde kurutma makinesiyle dolaşmak istemiyorum. Bağlayıp kendi haline bıraksam 2 günde kurumazlar huylarını da biliyorum. Salınık bıraksam bana rahat vermezler. En ideali kısa saç yaa
(20,617 puan) tarafından
Nasıl rahat ediyosan öyle yap canım ben uğraşmayı severim saçlarımla :)
+2 oy
(8,039 puan) tarafından
Uzun saça bayılıyorum evlenmeden bi iki yıl önce yere kadar uzanıyordu tabi sonra belime kadar kestim en son iki gün önce omuzlarıma kadar kestim ama içim gitti. 
(20,617 puan) tarafından
Nasıl dayandın Allahım yaa :(
(8,039 puan) tarafından
Saçlarım çok çabuk uzar ve bayağı gür sevdiğim için zor gelmiyordu sadece aşırı derecede baş ağrım oluyordu.
(20,617 puan) tarafından
Baş ağrısı zor gür olduğu için oluyo cnm iyi yapmışsın o zaman
(8,039 puan) tarafından
Evet canım sanırım onun etkisi oluyordu.
+2 oy
(109 puan) tarafından
Bende uzun seviyorumm belimin üstünde ama kırık çok ya
(20,617 puan) tarafından
Uçlarından aldır canım neden kırıldı düzleştiriyomusun ?
(109 puan) tarafından
Evet yaa çok cansız yağlar falan kullanıyorum ama faydası yok pek bide cok dökülüyor  skntisi cok sacimin :(
(20,617 puan) tarafından
Düzleştirme bi süre caanım
+2 oy
(2,189 puan) tarafından
Belime kadar uzun ve kıvırcık. 
(20,617 puan) tarafından
:) ama çok merak ettimmm
(2,189 puan) tarafından
Atarım kız bir gün. Şu anda anne topuzu yanlardan çıkmış einstein gibi
(20,617 puan) tarafından
Bende üstten topuz alt açtım banyo yaptım kurusun :)
+2 oy
(342 puan) tarafından
Maşallah sizlere.. Valla hepinizin saçını kesesim geldi bende uzun saç sevmiyorum. Uzun saçlıları gördüğümde şaşırıyorum. Kestirsede bşr rahatlasa diyorum. Çok uzun saç bence güzel durmuyor. 
(20,617 puan) tarafından
Beence harika kız niye öyle diyosun
+2 oy
(2,930 puan) tarafından

Kalçamın altındaydı zor oluyor diye kestirdim şuan belimde çok çabuk uzuyo birde gür yediğim saçıma gidiyor bence :D şimdide kızımın saçlarını uzatıyorum 

(20,617 puan) tarafından
:) hadi bakalım anne kız ♥️
+2 oy
(10,119 puan) tarafından
Hayatım boyunca saçlarım o kdr uzamadi çok isterdim hep hayalim o kdr uzaması ama uzamiyo ve çok ince 
(20,617 puan) tarafından
Sarımsak yağı sür canım
(10,119 puan) tarafından
İyi gelir mi dersin
(20,617 puan) tarafından
Çoğaltır caanım kokusu biraz keskin ama faydası göz ardı edilemez
+2 oy
(2,629 puan) tarafından
Popisimimdw altinda.3tane cocugum var 2kizim var kizlariminkide oyle evde yaris var saclarla.esim.cok seviyor asla izin vermez kestirmeye bqzen ben ucundan aliyorm ama okadr.suan popisiminde baya baya altinda yani.seviyoruz ailecek.hatta 1yasinsa oglum var onunkini bile kestirmeyi dusunmuyorz
(20,617 puan) tarafından
:) hahahahah benimde oğlumun uzun en küçüğün çok tatlı teyzesi
+2 oy
(792 puan) tarafından
Kalçamın baya bir asyasindaudi eşimle kavga etmiştik 1 buçuk yıl önce sonra banyo ya gir elime makası al hem ağla hem saçı komple küt yarı ordan yarı ordan kulaklarıma kadar kestim esimede mutlu musun şimdi dedim şuan omuzumda bir buçuk yıldır bı kadar üzüldü küstü saçlarım bana 
(20,617 puan) tarafından
Küser saç :(
+1 oy
(3,447 puan) tarafından
Eskiden cokkk uzundu ama 5 6 senedir uzatmıyorum. Kısa seviyorum. 40 im çıksın kestirecegim yine :D gerçi düğün zamanı uzatıp ertesi sabahı gidip kestirdim haha
(20,617 puan) tarafından
:D rahatına düşkün insan modeli djdjdj
(3,447 puan) tarafından
Valla duştan sonra zor tariyorum sevmiyorum ugrasmayi maşallah kalın ve gür de bari biraz kısa olsun diyorum omzuma kadar kestiriyorum:D
+1 oy
(8,812 puan) tarafından
Uzun ama beli olmuyo saçlarım kıvircık
(20,617 puan) tarafından
Kıvırcık saç çok tatlı ya ♥️
(8,812 puan) tarafından
Ben sevmiyom canım
+1 oy
(2,842 puan) tarafından
Kalcamdan asagidaydi  ama cok eziyet oluyordi artik bana kurumuyordu taramasi ayri bi dertti kestirdim suan omuzlarimdaz az asagida
(20,617 puan) tarafından
Aslında zor mesele bu saç
0 oy
(8,093 puan) tarafından
Benim de totonun hemen altındaydı. Şimdi omzumun üstünde.  Dünya varmış valla. Tamam çok güzel uzun saç ama her gün her gün bakım da olmuyor tarayamıyordum bile 
(20,617 puan) tarafından
Evet zor bakımı doğru

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,062 göst.
0 oy
11 cevap 250 göst.
12 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gri Kedi (2,689 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 833 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,617 puan) tarafından soruldu

410,632 soru

12,353,731 cevap

40,763 kullanıcı

Kategoriler

...