0 oy
83 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
Kol disegimde sinir sikişmasi var yaşayan varmi  ilaçla kolluk kllaniyorum ama faydsi yok 

2 Cevaplar

0 oy
(21,019 puan) tarafından
Ben hiç bişey kullanmıyorum ama bazen tutamıyorum hiç bişey tabak bardak kalmayacak evde 
(1 puan) tarafından
Benimkid bir anda kasilip kaliyo korkuyorum bazen
-Reklam-
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Valla son 3-4 aydır sağ bileğimden bir tutuyor öyle böyle değil. Sanki kolum kopacak zannediyorum. Genellikle gece tutuyor benimki, uykularımdan ediyor düşün. Magnezyum içiyorum o iyi geliyor onun dışında sinir sıkışması mı bilmiyorum bende doktora gitmedim daha 
(1 puan) tarafından
Pamaklarda felan uyusma vrmi
(1,036 puan) tarafından
Var evet. Diyorum ya sanki biri çekiştiriyor gibi oluyor. Gece yarısı eşimi uyandırıyorum diyorum biraz parmaklarımı kendine doğru çek. Veya eşarp felan bağlıyorum bileğime sıkıca öyle rahat ediyorum
(1 puan) tarafından
Banada kolluk yazdi disegii bukmemem için bukmeyince ordaki sinir rahatlayacak dedi ama pek etki etmedi amaliyat ederiz faydasi olmass dedi ama amaliyat nasil korkuyorum:-/
(1,036 puan) tarafından
Ameliyat avuç içinden yapıyorlar canım ama çoğu kişi memnun değil. Yaptırdığın ilk zamanlar 1 kilo bile taşıyamazsın yani, anneme de doktor ameliyat dedi ama o yaptırmadı
(1 puan) tarafından
Benimki elde deyil tam dirsekte ama dahada yasim30 olmadi bnde ilerisi icin endise ediyorum
(1 puan) tarafından
Peki annen nasil oldu simdi
(1,036 puan) tarafından
Annem aynı canım. Ameliyat olmadı. 2 elindede ileri derece de sinir sıkışması var işte ilaçlara idare ediyor. Mesela iğne tuttuğu gün ağrıdan uyuyamaz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
25 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nhessa (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
0 oy
5 cevap 152 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 109 göst.

Kategoriler

1,446,121 soru

23,756,553 cevap

315,201 kullanıcı

...