0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (532 puan) tarafından
Kızlar açıktan üniversite okumak istiyorum sağlık bölümü zaten daha önce bildiğim meslek yardımcı olurmusunuz sınavlar ne zaman araştırdım da pek bulamadım yardımcı olursanız sevinirim nereye başvuru yapmam lazım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok zor canım ben tarih okuyordum hamileyken bıraktım kitap hicbisey verilmiyor her dönem için harç alınıyor her dönemde zam geliyor ben tarih zor diye bıraktım yine çalışıp başka bölüm düşünüyorum kızım biraz büyüyünce 
(532 puan) tarafından
Bu zamanda herşey zor gülüm ya evde bunalıma giriyorum hemde çalışmak istiyorum
tarafından
Haklısın canım
-Reklam-
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Belli zmani var ona göre ders ücretini yatırıp çalışıp sınava giriyorsun ama baya çalışman gerek kardeşim giriyor sınavlara çok zor diyor sonuçta gidip ders almak nerde almayıp evden çalışıp girmek nerde 

Ama bazı konuların dersi de var tabi bazı üni ders veriyor bazen canlı saaato de oluyor eğer çalışacaksın gir yoksa diğer şekilde boş para veriyorsun 

Günleri zatn kaydin da oldu mu kendisi sayfanda yaziyor
(2,022 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla yks puanıyla yerleştirileceksin
Benm kardeşim örgün bir üni yazdı çıktı gitmedi ikinci tercih verip açıktan okuyor şuan sizde öyle yapın
Yks girmeden puan almadan üni okuyamazsin
(532 puan) tarafından
He kız sonradan öğrendim :) yks de geçti seneye artık
(2,022 puan) tarafından
Aynn bu yıl bende hazırlanacak inşallah seneye girerim bide doğumum var bakalım nasıl olacak inşallah seninde gönlünce olur
(532 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim sağ Salim bebişini kucağına alırsın inşallah
(2,022 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun ♥️
0 oy
(272 puan) tarafından
İsteyince yapabilirsin örnegin tıbbi sekreterlik okuyor çoğu açıktan şuan Anadolu üniversitesi başlamış diye biliyorum kayıtları araştır bı harç yatiriyorsun kayıt oluşturuyorsun 
(532 puan) tarafından
Evet kardeşim şuan hastanede çalışıyor gir sende bitir seni alırım ben yanıma dedi o yüzden heves ettim hem çok istediğim bir iş
(272 puan) tarafından
Oku alımları da bı aralar güzeldi iş bulursun mutlaka kayıt yaptır
(532 puan) tarafından
Evet canım ama kayıt yapamadım
0 oy
tarafından
İkinci üniversite başvuruları şu an başladı. Normal üniversite basvurulari ise 25 inde başlıyor. 
(532 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 109 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 316 göst.
0 oy
5 cevap 245 göst.
29 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu
0 oy