0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından
Sabahtan akşama tempo içinde olduğum için yorgunluk sinir yapıyor bazen kimseye tahammül edemiyorum yarım saat bir saat sonra sa suçlu hissediyorum bu durum da beni yoruyor böyle olan var mı 

2 Cevaplar

0 oy
(2,932 puan) tarafından

İnan bende aynıyım evin işi çocuklar sosyal medyadan çalışıyorum birde hepsine asla yetişemiyorum şuan ayaklarımın altı zonkluyo temizlikten dolayı 

(164 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ben ücretsiz izindeyim şuan
-Reklam-
0 oy
(566 puan) tarafından
Beeennn aynı
(164 puan) tarafından
Çok zorrrrr
(566 puan) tarafından
Benim 4 çocuk bende zorlanıyorum ama yapcak birşey yokki canım maalesef.küçük uyurken dınleniyorum birazda.dolduğum zmn bi döküyorum içime rahatlıyorum evin işide bitmıyoki anam yap yap yap aynı arada sal.ben boyun düzlemeşi oldum sağ kolumda zorlatmadan dolayı ödem var gitmiyo bel bacak sorunlu.öhce sağlık kuzum iş te yapılır coçuklarında küçükse tadını çıkar büyüdükçe daha da zor oluyo sal ğitsin yani stres yapma boşuna emi güzel kardeşim
(164 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bende psedetümör serebri hastasıyım aynı zamanda düzleşme bende de var boyunluk taktığım zaman da oldu ama emzirdiğim için ağrı kesici ve jeller zararlı beyin ilacımı da içemiyorum. Salsam ev uçuyor gidiyor işin içinden nasıl çıkıcam daha da zor olmaz mı

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 369 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy
7 cevap 222 göst.
27 Kasım 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,969 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 80 göst.
12 Kasım 2024 Aile kategorisinde Cansuklns (487 puan) tarafından soruldu

405,934 soru