0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Arkadaşlar bugün kalp kontrolü için gitmiştik biraz ritim bozukluğu var dedi doktor tahlil istedi enfeksiyon olabilir diye anlayan bakabilir mi çok mu kötü

image

1 cevap

0 oy
(187 puan) tarafından
Canim geçmiş olsun seninmi bu
tarafından
Bebeğimin saolun
(187 puan) tarafından
Canım ben bir paramedik olarak yorumluyorum doktor değilim enfeksiyon yok gözüküyor trop yüksekliği bizim için olumsuz bir durum buna eslik eden ck-mb yüksekliğide olumsuz. Kalp ile ilgili bir sıkıntı olduğunu gösterir 12 Kanal ekg varsa ritmine bakabilirim
tarafından
Çok saolun ritim bozukluğu var biraz dedi 2 delik vardı tehlikeli olan kapandı iğne ucu kadar kalmş dedi ama diğeri büyükmüş 10.2 mi tam bilemedim ama normalin üstüymüş 2 ay sonra tekrar gelin dedi ama ritim bozukluğu sıkıntı olur mu o zamana kadar neye dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum
(187 puan) tarafından
Kac aylik bebisiniz
(187 puan) tarafından
Ritim yüksek mi düşük mü
tarafından
Trop 24 . 5 normalde kaç olması gerek 112 günlük bebek
(187 puan) tarafından
14ten küçük olmasi gerek, henüz küçükmüş korkmayin allahin izni ile kapanır
tarafından
Açıkcası çok açıklama yapmadı sadece ritim bozukluğu var biraz dedi ama enfeksiyondan da olabilir bi kan verin dedi yarın gösterecem de merak ettim öyle görünce açıkcası korktum ilk çocuk
(187 puan) tarafından
Her lab.in referans degeri farklıdır sizin tahlil verdiginiz yer 14ten küçük olmali referans araligi
(187 puan) tarafından
Enfeksiyon yok ama trop degeri muhtemelen diger delikten dolayi yüksek çıkmış olabilir tavsiyem araştırıp cok iyi bir cocuk kardiyolojiye gitmeniz yönünde olur. Ritim bozuklugu yukari yonde mi aşağı yönde mi
tarafından
Korkmalı mıyım peki
tarafından
Çam Sakura ya gittim ama orası nasıl bilmiyorum ilk defa gittim
(187 puan) tarafından
Canım simdi şöyle tehlikeli olan büyük ve kapanmış ise bu da kapanir diye düşünüyorum yenidoğan cocuklarin bir cogunda bu oluyor genelde ve ileri dönemlerde kapanıyor inşallah kapanır güzel düşün güzel olsun. Çocuğu cok güldürme,cok aglatma gibi kalp ritmini daha da hızlandıracak seylerden kaçın gönlünü ferah tut insallah rabbim sana bağışlasın
(187 puan) tarafından
Maddi imkanın el veriyorsa araştırıp özel bir cocuk kardiyoloğuna gitmeni tavsiye ederim tahlil ve tetkiklerin yapılmış zaten bunları cikarttirip bir git bence ekg olsaydi bir tık daha net birşey soyleyebilirdim ekg trasesi çok önemli bu noktada cekmediler mi
tarafından
Çok saolun Allah razı olsun
tarafından
Çektiler ama Doktor'un sistemine gidiyor direk dediler
(187 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun,dualarim sizinle
tarafından
saolun Allah razı olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
21 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KadrATr (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne adayiiii (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne adayiiii (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 433 göst.
5 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayse02 (128 puan) tarafından soruldu

403,404 soru

12,084,409 cevap

36,366 kullanıcı

...