0 oy
68 göst.
Diğer kategorisinde (323 puan) tarafından
Kızlar kızım 10 ncü sınıf öğrencisi geçen sene boşta kalmasın sırf Anadolu'ya gitsin diye düşük bir Anadolu'ya verdik gerçi hocalar hepsi aynı ortam önemli benim için yada insanın çocuğunda bitiyor "İçinizden duyar gibiyim " Ben naklini başka okula vermek istiyorum çevremde duygum bildiğim okul var birtane not ortalamasıda nerdeyse şimdi gittiği okulun 2 katı ortalamasından belli zaten iyi olduğu elimede fırsat geçti sıralamada şuan 2 daha olabilir de olmaya bilirde hepsi kader şans ama kızım sadece bir arkadaşı için kendini feda ediyor tamam bana karşı koymuyor ama ağlamaklı sınıfta kızımla birlikte 2 kişi bir taraf geri kalan kompile sınıf bir taraf sürekli bir husumet Arkadaşına söylemiş herhalde gitmesini istememiş ama demiş ben 11 ncı sınıfta gidecem buna rahmen onu bırakamıyor benim kızımın ona düşkün olduğu kadar kendisi ona düşkün değil ayrıca benim kızım sınıf birincisi kendisi sonuncusu çaba yok gayret yok ben kızımı arkadaş kurbanı etmek istemiyorum ama kendisinin kararinada saygı duymak istiyorum daha iyimi olur kötümü olur bilemiyorum sonra keskelerimin olmasını istemiyorum Lütfen siz bana bir yol gösterin çok kararsız kaldim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızını al ve başka okula ver iyiyse yani ablam yaşındasınız belki ama ben de lise yıllarımda yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum kimin yanında durursa onun gibi olur günler geçtikçe üstelik sınıfta dışlanıyorsa daha kötü bende 10. Sınıfta başka okula gitmiştim yeni okul yeni arkadaşlar daha iyi geldi gerçekten demem o ki bir arkadaşı için kızının geleceğini hiçe saymayın o daha doğru karar verecek yaşta değil şimdi size karşı cephe alır ama ileride dua eder 
-Reklam-
0 oy
(14,644 puan) tarafından
anneler her zaman daha iyi bilir ve cocugunun iyligini dusunur. sirf 1 arkadas yuzunden duruyorsa cok yanlis madem basarili biri dengine gore arkadaslar bulur hem otur anlat inan liseden sonra arkadas dedigi yaninda kalmiyor buna emin olsun hayatini yakmasin gelecegine odaklansin suan onlar icin laylaylom seviyor olabilir ama telefonda da gorusebilir bulusabilir illa okul olmasin sor bakalim o kiz ne katabilecekmis kendisine 
0 oy
(12,618 puan) tarafından
Kararına saygı duyma. Ben Öğretmenim. Bu tarz durumlar o iki kişi genelde sınıf içinde sorun çıkaran oluyor ve biri diğerini dibe çekiyor. Bazen ebeveynler müdahale etmeli. Sen de et. Bak gördüğüm olaylardan örneklem veriyorum sana çok sorun yaşadık bu konularda. Kötü olan genelde iyiyi çeker aşağı. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 99 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ozgegzem (561 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ozgegzem (561 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 79 göst.