0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (417 puan) tarafından
Söylemiştim rüya gördüm diye merak ettim internetten araştırdım yorumlara baktım aman Allahım bakmaz olsaydım öle şeyler yaziyorki aklım çıktı ailemden biri vefat etcekmis o kadar korktum ki keşke bakmassydim smdii elim ayağım titriyor 

10 Cevaplar

0 oy
(14,128 puan) tarafından
Kiz hayra ciksin google zaten hep ölduruyo biyerim agriyo yazsan da oyle cikiyor hayr olsun 
(417 puan) tarafından
Bide YouTube yorumlarını okudm Allah'ım o kadar korktum ki çocuklari hemen yanıma aldım psikolojim bozuldu
(14,128 puan) tarafından
Kiz Allah seni iyi etsin hayra cikar Allahim de .neti bosver sen
(417 puan) tarafından
Allah rızası dua et aileme bişey olmasın zaten babam da yok sadece kardeşim ve anm.onlarida korusun
(14,128 puan) tarafından
Amin canim cumlemizin insallah strws yapma dua et Rabbim hayra cikarsin
(417 puan) tarafından
İnşallah
-Reklam-
0 oy
(417 puan) tarafından
Ya kimse Yok mu 
(417 puan) tarafından
Durduk yere gece gece maffoldum
0 oy
(2,262 puan) tarafından
keşke bakmasaydin canım o hatayı ben yıllar önce yaptım sürekli ölüm ile ilgili bişey çıkıyordu var ya psikolojimi bozdu bu google her gün ya ben ya ailemden biri ölecek diye düşünerek yaşıyordum, resmen depresyona girdim aşırı kötü bir dönemdi ,namaz dua zikir çekmek ile hafifledi ama yine vardı en son bolu böyle olmaz dedim psikolojik desteği ile kurtuldum, Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz bak yillar oldu bana hiç bir şey olmadı elhamdülillah. ben gördüğüm her rüyayı anlamını bakardım Google de hep de kötü çıkıyordu,sen yapma bakma hayr olsun de geç canım 
(417 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim geceden buyana ne çektim bir Allah bir ben bilirim çocuklarmin nefesini kontrol ediyorum bı annem bir kardeşim varr onlars bişey olur diye korktum bide haneden bir okum haberi Alcan diyordu tuttum bide YouTube yorumlarını okudm kafayı yiycem sandım rüyam da siyah tabut gördüm ama beni benden aldı içim cekildi
(2,262 puan) tarafından
seni anlıyorum canım bende o zamanlar deli oluyordum,annem evden çıksa diken üstünde oluyordum bişey olacak diye gelene kadar da rahatlamazdim, ben zaten evden çıkmıyorum, ablam araba almıştı aha dedim o mu kaza yapıp ölecek, şimdi bunları düşününce komik ve saçma geliyor:)) benimki baya ilerlemişti sen yapma benim gibi olma bak ben ozamanlar evli falan değildim,senin şimdi sana ihtiyacı olan evlatların var o psikolojiye girmemen lazım
(417 puan) tarafından
Benimde şimdi kardeşm tatile gitcek senin gibi düşünüyorum şimdi psikiyatriye gitmmi gerekio bilmiyorum
(2,262 puan) tarafından
yani bu düşünceleri kendin kontrol edebileceğini düşünmüyorsan git bence
0 oy
tarafından
İnternete bakma güvenme 
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Ruyayla amel edilmez denilir. Ruyan seytani de olabilir. 
(417 puan) tarafından
Öğlen az uyuyayım dedim ama öldüm ya resmen çocuklarmin eşimin nwfesini dinledim
0 oy
(2,485 puan) tarafından
Canm her ruya yorumlanmaz asla.her ruyanin bir kusu vsrdie ne yorum yaparsan o kus icar gider derler.kotu ruyari suya ablatcakmissnkj su alip gitsn diye.kotude olsa iyide olsa ruya kimseye anlatilmaz.biri yanlis bi yorum yapar kotu olur.icinde sakla.
0 oy
(4,748 puan) tarafından

Annem dedo rüya gördüm hamur gördüm kötü birşey olacak rüyam hiç hayır değildi dedi bende Google yazdım baktım tam tersi güzel şeyler yazıyor  rahatlığa kavuşmaya sıkıntılar dan kurtulmaya falan filan gibi Google yalancı çıktı annemin dediği doğru çıktı  Google rüya yorumları fos annem ayakkabı görür maddi sıkıntı bekliyor beni dedi dediği çıkar :) o ay maddi anlamda birşey olur 

(417 puan) tarafından
Anbene birde benim rüyayı sor çok teşekkür ederim inanılmaz derecede korktum evlatlarmi düşündüm ölüm yazıyordu haneden felan yazınca ölmüş kadar oldum
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Hen sana doğru tabir eden bir ruya sayfası onereyim cok doğru cikiyor. https://www.instagram.com/ruya___tabirlerii?igsh=cGZpajBpOXpwbTlq
(1,712 puan) tarafından
Biraz gec cevap geliyor ama cevap veriyorlar
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Niye korkuyorsunuz?siz kutsal secilmiş birimisiniz de  rabbim size geleceği göstersin ruyasini yasatsin.Hayir hepimiz siradan insanlariz o gun ki ruh halimize gore bazen korku filmi gibi ruyalar bazen de hayaller dunyasi masallar gorebiliyoruz.Ne korkumc kabuslar gormusumdur ne kotu ruya tabirlerine yorulmuatur ama bir tane bile ne iyi ne kotu ruyam gercek oldu hayatda 34 yasindayim hic bir ruyam cikmadi.Etkisinden 3 gun cikamadigim ruyalarimda oldu ama hic biri gerceklesmedi
(417 puan) tarafından
Allah razı olsun cvb için bilmiyorum aslında görünce bakmadım gece Aklima geldi googyyazdim bide YouTube izledim maffoldum
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Benimkiler de hep ev alacaksın kariyerinde yüksekseleceksin çocuğun olacak diyor da yok bacım öyle anlamı olan da çok rüya gördüm ama çıkmıyor yani üzülme bunlar sadece bilinçaltı düşündüklerimiz gerçekle alakası yok bence 
(417 puan) tarafından
Bide YouTube yorumlarını dinledim ***** gibi ayji tuyayi görenler ln yakinlari ölmüş tüm gece çocuklarmi düşündüm yanlarında yattim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 222 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde DenizdeBirGemi (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 440 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ayse22! (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 739 göst.
13 Kasım 2019 Kültür-Sanat kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,044 puan) tarafından soruldu

408,355 soru

12,268,245 cevap

37,527 kullanıcı

Kategoriler

...