0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
Msj attılar engelledim sürekli aradılar engelledim eşim dedi bunlar dolandırıcı şuan da kapıyı çalıyor bir de para cezası ile tehdit ediyorlar 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tüik ne alaka? Doğru yazdığına emin misin? Polisi ara
(68 puan) tarafından
Evet canım iki ay oldu bizle ugrasyrlar
-Reklam-
0 oy
(504 puan) tarafından

Evet eğer tuikin verdiği anketi doldurmaz telefonlarını acmazsaniz 10 bin küsur cezası var 

TÜİK her sene belli bir miktarda insanı ele alipaylik gelirinizi yaşınızı kısacası en ufak harcamalarınızı kiraniz fatiraniz eve aldığınız ekmek dahil  araştırılıyor size doldurtuyorlar 1 ay sonunda gelip sizden o doldurduğunuz harcamaların bulunduğu kağıdı istiyorlar 

Hayatınızın her detayını dükkan sahibiyseniz geliriniz gideriniz vs 

Devletin yaptigi ugulama geçen sene bana geldiler 

Bu sene de görümcem seçilmiş mesela 

Eğer size güvenilir gelmediyse resmi daireleri arayıp bu konu hakkında detaylı bir bilgi alabilirsiniz ama yapmazsanız para cezası var 
Bunu Türkiye geneli bir ailenin kaç paraya gecinebilidgini arastiemak için kullanılıyor 
0 oy
(13,762 puan) tarafından
Türkiye istatistik kurumu ne dolandırıcılık kız ankettir
0 oy
(2,364 puan) tarafından
İlk defa duydum TÜİK normalde gerçek kurum 
0 oy
tarafından
124 ü arayın sorun gerçekse doğrularlar 
tarafından
Bir link attım ama kontrol edilen aşamasında şuan yayınlanmadı. Google'a TÜİK diye yaz ilk site TÜİK olmalı TÜİK gov tr olan siteye tıkla. Sağ üst köşede 3 çizgi var oraya tıkla SSS olan yer sıkça sorulan sorular kısmı oradan bütün her şeyi öğrenebilirsiniz. 124 te TÜİK numarası direkt orayı da arayıp sorabilirsiniz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,442,360 soru

23,706,158 cevap

311,949 kullanıcı

...