0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından
Bayanlar 4 aylık kızım var ama Sina gireceğim eşimde memur biraz büyüyünce işe başlarım diyorum...hazırlanmak da lazım vakit de az kaldı ama gene de çalışsam olur mu .. kızımı bırakıp gitmek de cazip gelmiyor ama

3 Cevaplar

0 oy
(3,000 puan) tarafından
Şansınızı deneyin derim vakit geçtikçe atanma ihtimali düşüyor bilgiler köreliyor.. 12 sene önce ortaöğretim kpss den atandım arkadaşım evlenmeyi seçti eşi atansin istemedi sonuç olarak boşandı adam gitti arkadaşım özelde çalışıyor bir de oğlu var..
(106 puan) tarafından
Haklısınız benim eşim çok istekli
-Reklam-
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Benim kızım 9 aylıklık kpss zamanı 11 ayına girmesine az kalacak hayırlısıyla kardeşim ben bakarım abla sen gir dedi o kadar düşündüm ki bugün bir olaydan dolayı girmeye karar verdim sabah kızımı emzirip öyle çıkıcam kendim için değil kızım için gircem ona eğer Rabbimin de izni olursa güzel bir gelecek için inan başlarda bir süre çalıştım sonra zaten giremem dedim bıraktım keşke bırakmasaydım diyorum ama tekrar başlamak istiyorum günde 2 saatcik bile olsa belki baktığım gözden geçirdiğim sorularla karşılaşırım hiç belli olmaz benim de aklım kalır ama mecbur kızımın 2 saat oyalanması lazım
(106 puan) tarafından
Umarım Allah yardımcın olsun canım benim
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Benim de kızım iki buçuk yas.bende başvurdum.uyuyjnca calisabiliyorum sadece inşallah biyerden tutunurum .
(106 puan) tarafından
Nasıl çalışıyorsun
(2,547 puan) tarafından
Play Store'dan çıkmış sorular indirdim çözüyorum kafama takılan bişey oldugunda googleden araştırıyorum . çoğu şeyi unutmuşum googleden bakinca hemen aklıma geliyor.youtubeden izliyorum soru çözümlerini.kitap için geç kaldım.gunde üç saat çalışabiliyorum anca napim olduğu kadar artık .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 283 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Merve Eroglu (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Edahifa2204. (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.