0 oy
357 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Normalde asla annem kimseye karşı kiskirtmaz gazlamaz kötü dusundurmez kimseye karşı. Gelelim konuya ..eşim denize gitti bugün günü birlik akşama gelecek bu sene ilk defa arkadaşıyla gitti bizim arabamız yok birlikte gidemiyoruz mecburen bende öyle deniz meraklısı değilim yüzme bilmiyorum artı. Annem de az önce diyor ki telefonda o istediği yere gidiyor seni götürmüyor sen gitmiyorsan o da gitmesin.kizdim bende ne alakası var dedim arabamız yok artı 2 çocukla otobüsle falan da gitmem asla zaten valizle bilmem neyle 

8 Cevaplar

+4 oy
(885 puan) tarafından
Annen abartmış. Eşin bunu sürekli yapan biri olsa amenna ama bi kere gitti diye üstelik sen gitmeye can atar bi durumda değilken arkadaşlarıyla gitti diye doldurması anlamsız. Sen gitmek istesen ve götürmese gene amenna 
(1,622 puan) tarafından
Hiç yapmaz öyle.seyler.annem çok şaşırdım
(885 puan) tarafından
Anneler bazen kendi kocalarına olan hırs ve öfkelerini kızlarının kocalarına yansıtabiliyolar
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Sürekli sensiz bir yerlere gidiyorsa annen yüzde yüz haklı ama kırk yılda bir gitmişse gayet normal 
(1,622 puan) tarafından
Aracımız olmadığı için artı 2 tane de çocuk var haliyle uzak bı yere zaten gidemiyoruz mecburen.denize bu sene ilk defa gitti
+1 oy
(549 puan) tarafından
Haklı değil annen seni böyle doldurmasa iyi olur.
(1,622 puan) tarafından
Hiç öyle doldurmaz aslında yapmazdı öyle şeyler ama şaşırdım
0 oy
(257 puan) tarafından
Canım annen bayağı abartmış benim eşimde gider binde bir memlekine 3 günlüğüne bile gitmisligi var annem gitsin adam elleme der 
(1,622 puan) tarafından
Bende pek karışmam ama annem de beni gezsin evde sıkılıyorum falan diye heralde söylüyor
(257 puan) tarafından
Canım sen gezmek istersen zaten eşine dersin gidersin biz eşimle haftada bir Piknik 2 güne bir bile yaptığımız oluyor arabamız yok yürüyerek çocukla gideriz  annem dememiştir eşin ne işi var diye benimki hergun çarşıda orda burda demez bile
0 oy
(2,710 puan) tarafından
Adam 1 kez gitmis yani ne var bunda
(1,622 puan) tarafından
Yani bence de ama ne bileyim
0 oy
tarafından
Ah şu üçüncü kişiler olmazsa tüm evliliklerde sorun olmaz
(1,622 puan) tarafından
Karışmaz öyle evlilgiime falan ama beni de gezsin görsün diye söylüyor muhtemelen ama imkanlar böyle maalesef
0 oy
(50,748 puan) tarafından
diyor benimki de arada kendi oglu yapinca mantikli yapabilir esime gelince alttan alttan dolduruyo beni☺️
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Ben esimde ole surekli surwklj arkadslariyla takilan gezen biri asla degil.mesela gecen sene denize gitti akrabalarla arkadslariyla ve senin hakkn bu dedim hep benlemi gezceksn dedim.sonucta benm her istedgmi yapiyor istedgm yere gezdiriyor e bikerede gidiversn tek basina nolur yani.bu senede mesela hic gitmedi.once siz dedi.bence annen abartmis yada seni doldurmak istedi yada farkli bisi var

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 493 göst.
6 Haziran 2022 Aile kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 296 göst.
9 Mart 2024 Aile kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 450 göst.
11 Kasım 2022 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 903 göst.