0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından
Kızlar çocuğum youtube de kısa videolara bakıyo çok kprkunç onlara bakması aklı başında olduğundan engel, olamıyorum tamamen kaldırılmıyor mu bu shorts youtube kida izlemiyor maalesef

5 Cevaplar

+1 oy
(2,599 puan) tarafından
Youtube kıds kullan dıyecemde ordada bır muddet sonra cıkıyor engelledıkce cıkıyor benım kızımda aynı
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından
Canım ben ona engel bir çözüm buldum YouTube kids yükle ana sayfaya koy. Normal youtubeyi ya sil ya da ana sayfada görünmesin benim kızım da hep onlara bakmak istiyodu o yok artık bak dedim şimdi hep kids izliyo izlediginde
(5,510 puan) tarafından
benim kiz google dan mikrofondan ccuk sarkisi ismi soyluyodu. google gercek normal youtubu aciodu . internet sayfasindan izliyodu cozum hulamadim. kids fayda etmedi yani
(195 puan) tarafından
Yaaa onu ogrenmisse artık yasak onu izliyceksen hiç telefon vermem deyin bence bir süre diretir ama alışır
0 oy
(5,510 puan) tarafından
allh blasini versin o kayan videolarin ya sonir oluyorum hipnoz gibi benimki de bakio 7 yas . sakli gizli engel olamiyorum kendime diyo. gece de korkuo aglio. sacma sapan seyler cikinca karsisia
0 oy
(52 puan) tarafından
Geçmişimi kapattığım için hiçbir şekilde bana öneri gelmiyor şort videoları da çıkmıyor bu sayede %70 oranda YouTube kullanımım azaldı bir şey araştırmak istediğim zaman sadece açıyorum o kadar
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Videoları indir ve İnterneti kapat.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 304 göst.
4 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde defnee13 (1,459 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ergenin annesi (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 2melek (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 245 göst.

401,533 soru

12,018,359 cevap

36,222 kullanıcı

...