0 oy
1,229 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Haftada 4 şişe içeriz çocuklarda bende çok seviyorum eşim şehir dışında zaten küçük oğlumda iki yaşında büyük oğlumla biz çok içeriz siz kola içer misiniz zararlı olduğunu biliyorum ama alışkanlık Pepsi içeriz bide en zararlısı

51 Cevaplar

+9 oy
(310 puan) tarafından
En son 2-3 sene önce bir iftarda başka içecek kalmadığı için ev sahibi mahçup olacak diye içmiştim. Aramam. Hatta sevmem de. Lavabo açıcı olarak kullandığım oldu ama. Lavabo açıyor yani. Fokur fokur, tıkalı lavabonun içindekileri eritiyor. Sizin ve çocuklarınızın midesine neler yaptığını varın siz düşünün.
tarafından
Şuan biraz uzaklaşmış olabilirim
(310 puan) tarafından
Yetmez hanımefendi "biraz uzaklaşmanız." Cevaplarınıza bakıyorum asidi zarar vermesin diye karıştırıyorum öyle veriyorum, aç karna bile istiyor çok istiyor demişsiniz çocuğunuz için. Allah aşkına çocuk doğduğunda sizden kola mı istedi? Siz alıştırmasanız sizden kola istemeyi bilir miydi? Tek zararı asit mı sizce? Hadi siz neyse kocaman insansınız da o çocukların körpecik bünyeleri ne haldedir daha şimdiden. Bir de en zararlısı Pepsi diye ısrarla altını çiziyorsunuz. Siz ne içerseniz için ama o çocukları bu ve benzeri hazır gıdalardan ki kola gıda bile değil uzak tutmak ZORUNDASINIZ. Yanında içmeye devam edecek olursanız da istemeye devam edecekler. Yazık!
-Reklam-
+7 oy
(3,568 puan) tarafından
Marifetmiş gibi bunu burada anlatman peki kola zaten zararlı bir şey haydi kendin içiyorsun 2 yaşındaki bir çocuğa niye veriyorsun üstelik zararlı olduğunu bile bile karaciğer o kolayı atmak için kaç litre suya ihtiyaç duyuyor biliyor musun yapmayın Allah aşkına arkadaşlar annelik zararlı olduğunu bile bile zararlı şeyleri çocuğuna vermek değildir hepinize sorduğumuz zaman herkes dört dörtlük anne oluyor ama böyle şeyleri yapıp üstüne bir de marifetmiş gibi burada post açıyorsunuz soruna gelince içmiyorum evime de sokmuyorum 4,5 yaşındaki çocuğuma da vermiyorum tıpkı hiç ekran vermediğim gibi
+3 oy
(7,076 puan) tarafından
Evime girmez içmiyoruz hiçbirimiz 
tarafından
En iyisi aslında
+1 oy
(5,453 puan) tarafından
Bizim eve ne kola girer nede cips ☺hâlbuki çok severim cipsi ama eşim asla almaz  
tarafından
Bende almam ama eşim alır
+1 oy
(11,201 puan) tarafından
İçmiyoruz çocuklara zaten vermem de 
tarafından
Ne içiyorsunuz peki
(11,201 puan) tarafından
Annem meyve suyu yapar onları veriyorum çocuklara ben yeşilçay falan filan
+1 oy
(13,269 puan) tarafından
İçmeyiz kezzap içmek daha mantıklı bence asitli tüketim yapmam. Ayran fix içeceğimizdir. En fazla meyve suyu o da ayda yılda bir. Su için soda için çocuğa bence hiç içirmeyin yazık günah şeker dolu onun içi diyabete davetiye
+1 oy
(2,854 puan) tarafından
Yillar önce biraktim, icinde karmin oldugunu öğrenince. Bir bardak kola=7kup şeker. Evime sokmam, 40 yilda bir kolaturka icerdim. Diger markalari zaten boykot ediyoruz
(566 puan) tarafından
Ben de bir bardakta 10 bardağa eşdeğer şeker,olduğunu duymuştum.
+1 oy
(79 puan) tarafından
Biride çıkıp dememiski Pepsi lanet boykot marka diye birde isim vermişsiniz..
(724 puan) tarafından
Yorumlara baktım durdum kimsede boykot marka niye içiyprsunuz da boykot etmiyorsunuz dememiş burdaki kadınları anlamak çok zor
(79 puan) tarafından
İnsanları anlamak çok zor canım Allah hepsine hidayet versin insAllah
+1 oy
tarafından
B.k için daha doğrusu sen iç çocukların bir günahı yok. yazık vallahi minicik bedenlerine nasıl bri zehir yüklediğinin farkında değilsin.  Zehir derken abartmıyorum gerçekten kola eşittir zehirdir 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Oglum 5 yasinda tadını bilmez vermem ama ben içiyorum 
tarafından
Aç karnına bile içmek istiyor herkesten çok içmek istiyor
(12,765 puan) tarafından
O kadar neden alistirdiniz cocugu ya yazik gunah
tarafından
Büyük çocuk içince göre göre bizde alıştık
(12,765 puan) tarafından
He siz ondan alistiniz. Buyuk cocuk kac aysinda
tarafından
12 yaşında
0 oy
tarafından
Damarimdan vurdun diyetteyim ve dolapta kola var gidip gelip bakiykm:(
(2,271 puan) tarafından
bende su alırken bi bakisiyoruz kola ile ,yok diyetimi bozamam deyip kapatıyorum dolabı:))
tarafından
Ahhaha bende bende
(11,201 puan) tarafından
Esma kız bende diyetteyim iki hafta da beş buçuk verdim baya rahatladım ya
tarafından
Kocamın yanına gitcem 18 gün sonra 5 kilo versem çok iyi olcakk
(11,201 puan) tarafından
Kız iradeye sahip çıkınca baya gidiyor şükür
0 oy
(19,913 puan) tarafından
Çok severim ve icerm de. Alsam her gün bardaklarca içerim. Ama sizin kadar sık almayız. Ve oğluma da kola icirmiyorum. Bence sen de icirme derim. Daha kucucukler. Ve her gün her gün kesinlikle çok zararlı. Yarın Allah korusun çocuğuna bişey olsa kola yüzünden başını taşlara vurursun. 
tarafından
Midesine asit konusunda zararlı karıştırıyorum asidi kalmasın diye ama elbet zararı oluyordur
(19,913 puan) tarafından
Ben biz kola içerken ogluma pekmezli su jciriyorum.
0 oy
(8,770 puan) tarafından
Severim içerim oğlanda icer 
tarafından
Gel bize akşama kadar içelim
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Canım kola içmem ama nefsimi körlemek için gazoz ankara gazozu uludağ gazoz niğde gazozu yada limonlu soda içeriz
tarafından
Biz bunların hiçbirin almayız sadece kola içeriz
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Çok nadir, yılda bir kez falan. Hem sevmiyorum hem de zararlı olduğu için uzak duruyorum. Eşim çok içer ama ben ileride çocuğuma içirmem. Yazık, minnacık mideleri var zaten. 
tarafından
Öyle tabiki
0 oy
(8,348 puan) tarafından

Hergun alırız :D

tarafından
Biz haftada gideriz markete 4 tane alırız bazen yetişmez bile
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Eşim hariç evde kola içen yok. Kızım ayran sever. Ben genelde cool lime içiyorum 
tarafından
Bizde en az içen eşim
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Valla şu pepsiye hamileligimin son ayında öyle bir takmıştım ki 2 günde 2.5 lt tek başıma içiyordum istemsizce canım istiyordu şuan geçti çok şükür normalde sevmem kola falan ama hamilelikte canım çok istiyordu
(1,730 puan) tarafından
Cnm bebegin  gazlimiydi?
(1,716 puan) tarafından
Yoo gazlı değil doğduğundan beri kendi gazını kendi çok rahat çıkarır alttanda üsttende
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Ben kendim için alırım eşim fazla aramaz.çoçuklar daha bu sene içmeye başladı vermiyordum büyüdüler çünkü en küçük 9 yaşında 

Kola turco yada meysu kola içiyorum 
0 oy
(10,268 puan) tarafından
Kendim neyse de çocuğum tadını dahi bilmez içmez de

İlgili sorular

0 oy
79 cevap 870 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gulc (30 puan) tarafından soruldu
+1 oy