0 oy
1,205 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Haftada 4 şişe içeriz çocuklarda bende çok seviyorum eşim şehir dışında zaten küçük oğlumda iki yaşında büyük oğlumla biz çok içeriz siz kola içer misiniz zararlı olduğunu biliyorum ama alışkanlık Pepsi içeriz bide en zararlısı

51 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana yasak içmiyorum 
-Reklam-
0 oy
(9,589 puan) tarafından
Ben gazlı içecek sevmem.

Çocuklara da almam öyle denk gelirse arada icerler
0 oy
(9,933 puan) tarafından
Eşim hergun 2 buçuk litre içer bende çok seviyorum ama artık icemem 
0 oy
tarafından
Ben her gün içerim eşimde her gün içer
0 oy
(13,716 puan) tarafından
İçmem. Koca ayı arada içer 1 lt bitiremez dökerim 

Defne iki yaşında daha tadına bakmadı şükür 
0 oy
(428 puan) tarafından
Eskiden içerdim çok seviyordum artık boykot diye almıyoruz çok rahatiz oğlumda içiyordu enn iyisi su ve gazoz 
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Hemde boykot ürünü. Sizin çocuğunuz gibi minik çocukların ölümüne sebep oluyo dolaylı yoldan içtiğin o kolanın sahipleri
0 oy
(953 puan) tarafından
Kızımın doğum gününde kaynana bna şu kızın suluguna sarı kola koyun içsin dedi bişey olmaz falan bend asla dedim 
0 oy
(2,738 puan) tarafından
Çocuklara bazen veriyorum ama ben sürekli içiyorum eşim iki haftada bir koli halinde alıyor 
0 oy
(51,352 puan) tarafından
ee niye soyledin icirme çocuklara diye yazalim mi istedin
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Hayır eve elimizden geldiğince kola fanta vs almıyoruz çocuklar istiyor diye ara ara meyve suyu limonata alıyoruz 
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Bizde icmeyiz meyveli made suyu içiyoruz
0 oy
(566 puan) tarafından
Ben evime girmesini istemıyorum çok sıcaklarda canım istedi ama almadım çocuklar benden daha çok içiyor Bir buçuk yaşındaki kızım bile durmuyor yani sürekli içmek istiyor o yüzden eşime dedim Bir daha alma getirme bu eve kolayı dıye çocuklarım içince sanki böyle vücudunu aşırı derecede zararlı bir şey girmiş hissediyorum kendimi zararlı da ben daha kötüsünü düşünüyorum yani istemiyorum haftada 4 de çok bence
0 oy
(3,959 puan) tarafından
Ben çok severim her yaz alirdik oğlumuz 3 yaşına girecek o içmek istedi almıyoruz artık ondan değerli değil yani 2 yaşındaki çocuk midesine yazık almayın evinize 
0 oy
(6,255 puan) tarafından
Eşimle severek içeriz de çocuklar olduğundan beri yılda 2 kez falan alırız istiyorlar ağlıyorlar bende bile bile verip de zarar vermek istemem onlara o yüzden almamak en iyisi
0 oy
(4,273 puan) tarafından
Et pisirirsek binde bir genelde limonata vs yaparsam onu iciyoruz cunku ya da manti yaptiysam yaninda aliriz anca. Ayda 2 sise icilmez yani. Zaten sadece ben ve esim icersek iceriz, buyuk oglum asitli seyler icmiyor tadini bile bilmez 6 yasinda. Kucugu zaten daha 1 yasinda biz vermiyoruz.
0 oy
(798 puan) tarafından
evlenmeden once icmiyodum evlenince kocamla icmeye basladim
0 oy
tarafından
Haftanın 7 günü 2.5 lt alırız her gün 
0 oy
(17,759 puan) tarafından
Hiç almiyoruz oğlum senede bir içer oda misafirliğe gidince mecbur görüp ister 
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Trolsün bence. Yoksa bu kadar saçmalanamaz.

İlgili sorular

0 oy
79 cevap 848 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gulc (30 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 248 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (677 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 142 göst.