0 oy
1,242 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Haftada 4 şişe içeriz çocuklarda bende çok seviyorum eşim şehir dışında zaten küçük oğlumda iki yaşında büyük oğlumla biz çok içeriz siz kola içer misiniz zararlı olduğunu biliyorum ama alışkanlık Pepsi içeriz bide en zararlısı

51 Cevaplar

0 oy
(5,456 puan) tarafından
2 yaşındaki çocuğa kola?? Kocam benim çocuğa kola verdiğimi görse kalp krizi geçirir oraya yığılır heralde adam :D
tarafından
Küçük oğlum 2 yaşında büyük oğlumla içeriz yazmış :D
(5,456 puan) tarafından
Çocuklar da ben de çok severiz yazmış??? :D
tarafından
Harbi la o detayı atlamışım :D
-Reklam-
0 oy
(1,120 puan) tarafından
En son ne zmn içtim hatırlamıyorum eşimde almaz hamielikden öncede icemdizm biri getirseydi evde bulunsaydı oda yarım içerdim eşim derdi kim aldı kola misafir getirdi derdim çünkü almadgimiz için arda meyvevsuyu alruiz vişneli oda ben icyorum die siyah kolayida en son 2011de falan icemdgimi hatırlıyorum cipsi tutkunuydum bir ara hamileikde onuda bıraktım şuan untmşum bile kizımada vermem alstrmam bu tarz şeylere insallh alismaz  oda zararli şeylere aslında evde ne varsa çocuk onu yer biz alıp yesek içsek oda içer haliyle alışır die düşünüyorum o yüzden eniyisi almamamak
0 oy
(328 puan) tarafından

Hamile olduğum için baya seviyorum :) :angel: inşhallah birakirim

0 oy
(3,659 puan) tarafından
Biz içeriz arada kız ayran içer ama kola içmez 
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Reflu yapar Bn çok nadir alırım  aydan aya bazen hiç almayız da ama bugün cnm çekti hamileyim küçük bir tane aldım boykot ürün almaya gönlüm el vermedi  
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Kardeşim 13 yaşında annemle babam çocukken vermediler ama büyüyünce arkadaşlarının yanımda içe içe alisti asla annemle babami dinlemyordu onlarla kavga edip gidip alip iciyordu şu an şeker hastası o kadar diyim sana sen ne kadar zararlı olduğunu anla çocuklarını zehirleme 
0 oy
(1,032 puan) tarafından
İçmeyiz oğluma söz verdim almıyoruz hiç  soğuk çay içeriz 
0 oy
(523 puan) tarafından
Eşim iki günde 2.5 litre bitirir kavga ettkm artık zararlı diye. Küp şeker dolu içi anca göbek yapiyor
0 oy
(107 puan) tarafından
Pepsi içiyosan bıde ıcınden cıkan kodlarıda bana atıver canım ya ☺️☺️
0 oy
(1,463 puan) tarafından
32 yıldır hiç icmedim. Cocuklarim da içmez cok sukur.
0 oy
(2,546 puan) tarafından
İki yaş ve kola bravoooo pesss

İlgili sorular

0 oy
79 cevap 871 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gulc (30 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 253 göst.