0 oy
1,039 göst.
Moda kategorisinde (108 puan) tarafından

Kızlar ya cok canm sıkkın  kaynimin kinasi icin elbise sipariş ettim bedenimi 42 giyiyorum 

Elbise kalıbından sıkıntı yaşadım dar geldi iadeyle ugrasmak istemedim gidemedim vs  korse giydim altına suan fotolardaki korseli hali ama hala dar hele oturunca nefes alamıyorum   .. Kinaya bir ay var tekrar alma sansim yok kilo vereym desem emziriyorumm veremem biliyorum napcam ben ya cok komik duruyor bide astari kısaydı ilk fotodaki astari kısa hali 

İkinci fotodaki astari uzatilan halii   

Terzi koyu kumaş dikmis altina oda cok absürt durdu nasl giycem bunu ben ya 

Bide eltiyim allah kahretsin vallahi 

image

image

29 Cevaplar

0 oy
(566 puan) tarafından
İkincide çok belli değil ama ilk resimde içindeki korsenin çizgileri belli oluyor yani vücudunn hatları çok belirgin olmuş bilemedim
(108 puan) tarafından
Valla ya :(
-Reklam-
0 oy
(6,529 puan) tarafından
Bence değişim yap yakışmış ama baya dar
(108 puan) tarafından
Astar dikildi almazlar artik
(6,529 puan) tarafından
Ay terziye vermişsin en iyisi kilo vermeye çalış
(108 puan) tarafından
Valla cok kotu oldu ya
0 oy
tarafından
Vakit dolmadiysa iadeyi mutlaka yapın çünkü gerçekten çok kötü durmuş o zamana kadar da yenisine bakın derim. Elbise genel olarak bir tuhaf duruyor zaten yani kilo verseniz de öyle ama aman güzel bir model değil 
(108 puan) tarafından
Astar dikildi almazlar artik
(566 puan) tarafından
Evet eltiye göre fazla basit kalmış
tarafından
Canım o zaman satmaya çalış ya da kilo verdikten sonra tekrar bir denersin belki o darlık ve korse muhabbeti ortadan kalkarsa güzel durabilir. Şu bir gerçek ki rengi çok güzel size çok yakışmış ten ve saç renginize ama dediğim gibi modelde tuhaflık var. bu renkte başka bir şey alma şansın varsa değerlendirin eğer o imkan yoksa mecbur kilo vererek şansını dene derim
(108 puan) tarafından
Evet rengini cok begenerek almıştım.  Ama model cok kotu durdu bende :( kilo verebilirmiyim hic bilmiyorum
0 oy
(566 puan) tarafından
Evet astarda hiç olmamış sen dıyınce farkettim de
(108 puan) tarafından
Evet koyu oldu kendi astarindan
0 oy
(11,228 puan) tarafından
Daha gösterişli bi abiye bak 
(108 puan) tarafından
Gerçekten çok kotu oldu yaa :( napcam Bılmıyorum
(11,228 puan) tarafından
Modamızbirden bak bide orası uygun.  Zayıflamak zor ama sıkma canını
0 oy
(537 puan) tarafından
Elbise güzel olmuş aslında rengıde yerınde düğünde absürt durmaz ama bıraz kılo vermeye calıssan olur dıyet yapma ye ama spor yap o bıle sana asırı faydası olur mekik çek sabah öğle akşam dırayetlıysen bence yapabılırsun 
(108 puan) tarafından
Ya valla cok mutsuzum cok üzgünüm yapabilirmiyim Bılmıyorum  inşallah yapabilirim
(566 puan) tarafından
İçine girmek için yap üzülme
0 oy
(4,769 puan) tarafından
Elbise çok güzel çok yakışmışta keşke 1-2beden büyük olsaymış 
(108 puan) tarafından
Evet ya 42 son bedendi
0 oy
(3,572 puan) tarafından
İç camasirin çok belli oluyor pantolon giyerim gerekirse yine de bunu giyip komik duruma düşmezdim yani senin yerinde olsam kusura bakma canım 
(108 puan) tarafından
Cnm eltiyim pantolonda cok basit olur
0 oy
(2,605 puan) tarafından
Seni üzmek istemem güzelsin maşallahın var fizikte iyi ama elbise yakışmamış yaa canısı 
(108 puan) tarafından
Bilemedim işte ya
(2,605 puan) tarafından
Başka giyecek abiyen yok mu
(108 puan) tarafından
Yok cnm cok abiye giymeyide sevmem aslında baskalarinin dugunlerine falan almamda giymemde
(2,605 puan) tarafından
Hee anladım canısı
0 oy
(12,801 puan) tarafından
Balım çok dar duruyor cidden ve astar da olmamış ilkinde tamamen ortada korsenin hatları başka bir şey çıkıp baksan
(108 puan) tarafından
Fazla butcem de yok  ne alablrmki uygun fiyatli
(12,801 puan) tarafından
Bir tulum bile olur canım hani ama bu olmaz gibi. Ya da diyet yapacaksın o da garanti bir çözüm değil hadi veremedin o zaman ne olacak
0 oy
(2,250 puan) tarafından
Valla kusura bakma ama bunu ilk attığında da beğenmemiştim canım keşke almadan fikir sorsaydin
0 oy
tarafından
Değişim yap daha vakit var 
(108 puan) tarafından
Terziye verdim elbiseyi cnm olmaz artk
0 oy
(939 puan) tarafından
İç çamaşırının şekline kadsr bütün hatlar acayip belirgin, elbise de yapısal olarak biraz tuhaf açıkçası, balık modeli hiçbi zaman hiçbi vücutta hoş dururken görmedim, model seçiminde yapmışsın hatayı en başında
(108 puan) tarafından
Hklsn cnm
(939 puan) tarafından
Elinde uygun elbise varsa onları bi değerlendir bence
0 oy
(4,464 puan) tarafından
Kırılma ama ne elbise fiziğine uymuş ne de o astar olmuş. Sen uygun fiyatlı bir şey bakmaya çalış bana kalırsa. Bu elbise kolay kolay toparlanmaz, zayıflayamam da diyorsun. Vücudu saran bir şey yerine tül tarzda abiye bak derim. 
(108 puan) tarafından
Bol kesimlerde beni haddinden fazla kilolu gosteriyor:(
(4,464 puan) tarafından
Çok bol olması gerekmiyor ki A kesim ya da belden oturan ama basenden geniş modellere bakabilirsin. Bütçene uyan bir şey bak bana kalırsa.
0 oy
(8,523 puan) tarafından
Hiç güzel digil başka al 
0 oy
(14,696 puan) tarafından
bir ay icinde degisim yaptir hemen gelir cqnim 
(108 puan) tarafından
Terziye verdim ama canm elbiseyi
0 oy
(734 puan) tarafından
zorla giydirilmis gibi
(108 puan) tarafından
Giyimi. Kolayda oturunca patlıcak:)
0 oy
tarafından
Görüntü olarak çok absürt değil balık etli dolgun görünüyorsun elbiseye astar uzatmak çok iyi bir fikir duruşunu guzellestirmis ama o renk farkını cozmelisin 
(108 puan) tarafından
Renk farkını cozuncee hersey normale donmucek birden fazl skntisi var bence :((
tarafından
Vucut hatlarına oturan şeyler giymekten rahatsız olmuyorsan bence goruntunde öyle büyük bir sorun yok
(108 puan) tarafından
Cok dar giymeyi severm ama. Buda cok dar
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Göbek haricinde çok pot durmuyor aslında 
(108 puan) tarafından
Bu korseli hali
0 oy
(5,145 puan) tarafından
Arkası fermuarlı mı nasıl kumascilari dolas ayni tonda kumaş al terziye git arkadan ipli yaptir kendine göre ayarlarsin
(108 puan) tarafından
Fermuarli arkası ama fermuari falan cok kolay çekiliyor
(5,145 puan) tarafından
Genisleme payı var mı bazı elbiselerde pay oluyor varsa actır biraz ama kumaşcılar gez gelinliklerin arkasi ipli oluyor o gibi yaptirip giyebilirsin yeni alma sansin varsa carsiyi bir dolas istiyorsan canim ya da dolaptan al
(108 puan) tarafından
2000₺ bütçem vardi dugun elbisesi icinn simdi kına elbisesi cikti bide :( 1000 tlye nasl alaymki ikisinide

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 509 göst.
5 Haziran 2024 Moda kategorisinde Su1880 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 396 göst.
15 Ocak 2022 Moda kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
7 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 308 göst.