0 oy
682 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 6 yıllık evliyim 2018de çeyrek 300 küsurmus eşimin teyzesi gelmiş çeyrek takmış kuzenleri vs. Kimse düğüne gelmedi tebrik dahi etmediler şimdi evleniyor şuan bizi düğüne çağıran yok arayacakmis güya kaynanam tutturmuş altın takın laf eder esimde 600 TL'ye gramın aktı 025lik takı aldı ama kesinlikle gitmek istemiyorum ki biz İstanbuldayz onlar Ankarada bugün eşim aradı annesi yine söylüyor birde teyzesi annesine demiş benim 2 kızım var sizin 4 ona göre çeyrek takın vs. İstemis yani abisiyle kaynanamlsr gidecek ama kaynimjn düğününe gelmişler kuzenleri valla kuaföre gidemiyorum para gidiyor diye esimde teyzemin çenesi durmaz diyor para takınca laf eder diyor onu geçtim evlenince. Asla gelmezler sizce benim takmam şartmi

25 Cevaplar

0 oy
(9,675 puan) tarafından
Yani borcu olan takıyı onlar takacakmis zaten senin ne taktigindan onlara ne 
-Reklam-
0 oy
(18,166 puan) tarafından
Senin borcun yokki zaten kayinvaliden takiyor gelen çeyreği geri götürecek zaten de sizin gitme zorunluluğunuz yokki isteyen gider isteyen gitmez dile düşmek nedir 
0 oy
tarafından
Benim kaynanada kuzeni evleniyormus eşimin eşime sofrada altını hazır et dedi bende kuzeni takmadı teyzesi taktı dedim sustu kaldı çakal kadın çok uyanık sanıyor kendini 
0 oy
(344 puan) tarafından
Valla bizde kayınbaba takar ekstra evli kuzenler falan takmaz karşı tarafta öyle çünkü büyükler takar yani çeyreği falan şuan eşimin kuzeni evlenecek kayinbabam gerekeni yapar ayribayri çeyrek takmayiz Yani biz herkesin yöresi geleneği maddi durumu farklı olabilir isteyen tabiki takar ama bizim ailelerde boyle
0 oy
(14,926 puan) tarafından
bize gelen altinlarin karsiligini biz takmadik kaynanam takti hep dugunu de borcla yaptik zaten altinlari da geri borca vermistik 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 151 göst.
5 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kilo alamayan biri (676 puan) tarafından soruldu
+1 oy
58 cevap 897 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 373 göst.
0 oy
5 cevap 189 göst.

413,785 soru

12,455,478 cevap

46,466 kullanıcı

Kategoriler

...