0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından
Dolap uygulamasi haksiz yere iade talebimi onaylamadı ve para haksiz yere satıcıya aktarıldı. Sinirden elim ayağım titriyor hak yemek bu kadar kolay mi anlamıyorum dolap destek ekibi biseyle ilgilenmiyor bu uygulamayı nereye şikayet edeceğim . 

9 Cevaplar

0 oy
(1,036 puan) tarafından
Faydası olur mu bilmem ama şikayet var a yaz istersen belki dönüş olur 
-Reklam-
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Kız nooldu gülüm biraz konuyu aydınlat hele 
(104 puan) tarafından
Senelerdir kullanıyorum satarım da alirim da . Neyse bu saticidan beyaz çiçek desenli bi elbise satın aldım ürün bi geldi bi baktim bambaşka bi ürün.  Mor bi takim bedeni bile farklı iade talebi oluşturdum fotoğraf da attım iade talebim onaylanmadi param satıcıya aktarıldı.
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Canım hiç bir işe yaramıyot resmen destek ekip umursamıyor şikaâyet varda yazsan bile aynı ne oldu sana 
0 oy
(11,869 puan) tarafından
Ne oldu kiz gecmis olsun
0 oy
(15,188 puan) tarafından
Trendyola yaz istersen. Dolap trendyolun ikinci el sayfası. Belki onlar ilgilenir. 
0 oy
(2,511 puan) tarafından
Aslında para sana aktarılması lazımdı kargoyu açarken vıdeo falan cektın mi ben gardıropstan porselen tencere almıştım kutunun içinden sesler geliyodu hemen açarken vıdeo ve fotoğraf çektim paramparça geldi diye anında ilgilendiler karşıdaki kadın baya ıtıraz ettı kargoya bıle gittik hasar tespit kagıdı almak için ama kadını suçlu buldular kırılır stickerı yapıştırmadığı için
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Dolapa hiç guvenmiyorum .hardrops iyiydi ama kargo ücreti çar curt kimse ne alıyor ne satabiliyir
0 oy
(10,687 puan) tarafından
tüketici hakem heyetine yaz
0 oy
(598 puan) tarafından
Noldu canım.   

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 294 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Fatmanur yıldız (283 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 523 göst.
6 Mart 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,437 puan) tarafından soruldu

401,987 soru

12,034,228 cevap

36,262 kullanıcı

...