0 oy
82 göst.
Diğer kategorisinde (318 puan) tarafından
5.5 aylık oğlum diş cikariyor gibi damagi sert eli surekli ağzında ve istahsiz sütünü içmiyor son 2 gündür ishal zaten çok aglayan bir bebek post açıp duruyorum bununla ilgili surekli. İlk oğlum bu kadar erken çıkarmadı karanfil ve zeytinyağini bekletip surerdim yada eline yesil sogan verirdim son care agri kesici verirdim bunda agri kesici de verdim fayda etmiyor. diş çıkaran bebek ishal olur mu nasıl bir önlem almalıyım yada doktorumuza randevu alıp gitmeli miyiz. 

4 Cevaplar

0 oy
(12,538 puan) tarafından
Dis ishal yapar ama şu ara salginda var bilginiz olsun
(318 puan) tarafından
Her türlü doktora gitmekte fayda var o halde
-Reklam-
0 oy
(2,432 puan) tarafından
Bende geçen hafta diştendir dedim ama bir haftadır çekiyoruz ishali, dişten ziyade salgın var
(2,432 puan) tarafından
İnşallah distir canım ama sen yinede götür her ihtimale karşı benim kızı çok etkiledi
(318 puan) tarafından
Yarın götüreceğim canım inşallah bizde arıtma kullanıyoruz ama bebeğim mama kullanıyor kaynatıp soğutuyorum ama bazen sıcak gelirse biraz aritmadan ekliyorum
(2,432 puan) tarafından
Bende hep arıtma veriyordum ama iki gündür kaynamış suyu veriyorum ya da hazır su verin dedi
(318 puan) tarafından
Öyle yapayım bende daha çok dikkat ederim teşekkür ediyorum
(2,432 puan) tarafından
Rica ederim çok geçmiş olsun
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Benimki de 5.5 aylık özellikle şu 3-4 gündür acayip huzursuzluk var birde ilk 2 gün ateşliydi kan ve idrar verdik kanında enfeksiyon çıktı doktor dişte yapabilir dedi geceleri resmen uyumuyor bir sağa bir sola dönüp duruyor ve dünden beri de beni hiç emmek istemiyor :((
(318 puan) tarafından
Ateş yok bizde çok şükür ama asla durmuyor şaşıp kalıyorum zaten çok aglayan bir bebek üstüne bu perişan olduk
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Diş de yapar ama arkadaşlarında yazdığı gibi berbat bir salgın var. İnşallah diştir. 

Allah şifalar versin 
(318 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum umarım diştir yarın randevu alıp gideceğim inşallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 80 göst.
17 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabiaaaax (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (989 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ...... (863 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
8 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (802 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,280 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...