+1 oy
664 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından
Benim ki tırnak kendimi bildim bileli asla tırnak uzatamiyorum öyle kemiren kopartma ws en nefret ettiğim şey asla tahammül edemiyorum ama azıcık da uzasa keserim düzenli ve en korkunç olanı başkasının tırnağı kötü görünümluyse anksiyetem tutar ve günlerce aklımdan çıkmaz huzursuz oluyorum 

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir düşündüm de benim hiç fobim yokmuş ya. Yorumları okudum acaba bir atkadasin fobisi bende olabilir mi diye o da yokmuş. Fobisizim demek ki :)))
-Reklam-
0 oy
(434 puan) tarafından
Sentetik kaygan kumaşlara ve pötür pötür kumaşlar olurya böyle bi tuhaf onlara dokununca nefesim daralıyor 
0 oy
tarafından
Asansör ve tüneller de ben çok kötü oluyorum
0 oy
(281 puan) tarafından
Valla fobim öyle cokki hangi birini anlatsam diye düşünüyorum 

İlki deprem çok korkarım 

İkinci örümcek aşırı korkarım ay yine bu sabah gördüm kaynanami çağırdım o alsın diye 

Diğerleri kedi hamam böceği arı 

Ha bide düdüklü tencere patlicak diye çok korkuyorum mutfaktan çıkıp kapıyı kapatırım pisene kadar
0 oy
tarafından
Fobim nedir diye düşündüm tabiki eşimin köyüne gidince gıcık gıcık anasının babasının yanına benle uğraşması resmen köyden uzaklaştım o yüzden asla gitmek istemiyorum 
0 oy
(848 puan) tarafından
Köpek görünce kalbimin.litmi bozulur sokaklar değiştiriyorm 
0 oy
(639 puan) tarafından
Arodan çok korkarım yqnimdan bir arı geçsin elwktirik çarpmış gibi olurum uyurken aromin ismini duysam dimdik ayağa dikelirim

Bide ayak  sevmem  birinin ayağı otururken bana degerse kendimi çok rahatsoz hissederim üstümü degistirmek isterim eğer ust degistiremiycksem ıslak mendil ile o bölgeyi. Caktirmadan temizlemek isterim
0 oy
(709 puan) tarafından
Oldu bitti tirtildan korkarim yakinlassa bayılıyorum  o derece diyim kucukken abim yuzunden oldu

Birde bu son 2 aydir gece tuvalete gidince klozetten yilan cikacakmis gibi korkuyorum o yuzden bazen sabaha kadar bekleyip gitmiyorum
0 oy
(2,617 puan) tarafından
Yükseklik ,gök gürültüsu,birde gece kapı çalınıyor gibi korkarım biri cami çalıyor gibi gelir oysa apartman dairesinde oturuyorum 
0 oy
(536 puan) tarafından
Yükseklik, böcek, delik, karanlık ben resmen fobi kadınım 
0 oy
(565 puan) tarafından
Balkonda falan otururken hep maganda kurşununa kurban gitmek. Bilmiyorum ama nedense korkarım hep
tarafından
Liz güldüm Allah senide güldürsün özür dilerim
(565 puan) tarafından
Napım kız vallahi çok korkuyorum balkonda otururken motorlu çok hızlı bir şekilde geçen biri olduğu zaman özellikle aklıma geliyor sanki silah sıkacaklarmış gibi
0 oy
tarafından

Ben sese karşı yıkım var kalem anahtar pars sesi gibi sürekli aynı düzende giden seslere karşı tikim var 

Böcekler ve asansör fobim var 
0 oy
(912 puan) tarafından
Kedi fobim var 
0 oy
(685 puan) tarafından
Köpek (6-7 yaşlarındayken sabahın ezan vaktiyle 15 köpeğin beni kovalaması yüzünden)  ve nefessiz kalarak ölmek klostrofobi 
0 oy
(3,677 puan) tarafından
Yuksekten çok korkuyorum 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Sürüngen hayvanlar özellikle tisssss adını bile yazamicam
0 oy
(5,200 puan) tarafından
Yılan solucan :((((( "resimlerıne oyuncaklarına bıle tahammülüm yokk :((((
0 oy
(1 puan) tarafından
Balık fobim var. Akvaryumda görmeye bile dayanamıyorum 
0 oy
(2,292 puan) tarafından

Böcekler özellikle hamam böceği ıyhh yazarken bile bi tuhaf oldum heleki fare görür görmez vücudum karıncalanıyor :blink::silly:

0 oy
tarafından
Böcek fobim var

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 855 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Limonlu olmayan kek (4,399 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 488 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 216 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 746 göst.

411,713 soru

12,394,283 cevap

44,039 kullanıcı

Kategoriler