0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (845 puan) tarafından
Birkaç gün boyunca kasıklarımda ağrı, şişkinlik ve yoğun akıntı oluyor ama şeffaf temiz akıntı şeklinde. Yada hafif beyaza yakin. Denk mi geliyor yoksa alakası var mı anlamadım sizde oluyor mu? Korunmasız her zaman olmuyor genelde korunuyoruz ama korunmasız olduğu zamanlar böyle oluyor. Bebek de yok yani hamile kaldım desem. Ne zaman korunmasız olsa birkaç gün rahatsız oluyorum

1 cevap

0 oy
(8,206 puan) tarafından
O durum bendede var ilk defa adetten 2 gün önce korunmasız oldu adet oldum bitti hâlâ devam ediyor anlamadım gitti hamile kalmam imkansız gibi sonuçta yumurtlama günü değildi 
(845 puan) tarafından
Ben hamile kalsam sıkıntı değil bacım da sen neyine guvendin :)))
(8,206 puan) tarafından
Adete ıkı gün var birşey olmaz dedım ilk defa umarım olmaz da ya☺
tarafından
Vallahi bacım ben adetten çıktım 2. Günü işte tek seferde olan oldu yani ☺☺☺ ama biz istiyorduk kızım 3 yaşını geçti kardeşi olsun istedik 1 yıldır olmuyordu sürpriz oldu bize de biranne93 Rabbım sana da isteyen herkese de hayırlısı ile nasip etsin canım
Huzur91 canım sende istiyorsan Allah gönlüne göre versin inşallah ☺
(845 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(8,206 puan) tarafından
Yok canım ya ben istemiyorum ama sen adetten sonra hamıle kalmışsın ben adete ıkı gün kala korunmasız oldu adette oldum sonrasnda büyük ihtimal olmaz gebelık ☺sadece öyle hamile kalan var mı merak ettim üstüne görme mi ne diyiliyo galiba
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 224 göst.
+1 oy
9 cevap 343 göst.
+3 oy
12 cevap 443 göst.
4 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde nur2525 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,797 soru

23,625,936 cevap

307,073 kullanıcı

...