0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (52 puan) tarafından
Kizlar malesef erken dogum yaptim bebegim küvezte 6 gündür. Sütümü sagiyorum ama cok cok az geliyor aglamaktan helak oldum artik stres yapmamaya calisiyorum ama olmuyor sadece anne sütüyle beslensin istiyorum. Ne yapabilirim sütümün artmasi icin yada sütü tamamen kesicem sadece mamayla beslenecek baska carem yok cok üzülüyorum.

8 Cevaplar

0 oy
(1,186 puan) tarafından
Sen stres yaparak bebeğine en büyük kötülüğü yapıyorsun kuzum. Sakin ol, sütün çok olsun derken hepten kesilecek. Bebegin iyi,  sağdıkça daha da artacaktır. İnstagramda docdrmfk var onun süt arttıran ilacı var sipariş et istersen. Yeşillik tarzı sütü arttırır diye biliyorum. En temeli bol bol su içmek zaten. 
-Reklam-
0 oy
(4,361 puan) tarafından
Bol bol sagim yap. Zaten yeni dogum yapmissin max cikacagi miktar 20-25 ml olur yani az gelmesi normal, sagdikca artacaktir. Strese girme.
0 oy
tarafından
Herşeyden önce bol bol su iç hurma ve rezene bence bu ikisi çok etkili geçmiş olsun korkma bebeğin iyi olacak sende stres yapma 
0 oy
(1,892 puan) tarafından
Bulgur pilavı yeşil mercimek tavuk susamlı yiyecekler tatlı vb biraz bunlardan ye canım gelecektir inşallah sütün. 3 doğum yaptım aynı şeyleri yaptım üçündede. Süt arz talep meselesidir canım . Sen emzirdikçe sağdıkça gelecektir. Stres sıkıntı üzüntü hele ki ağlamak en büyük etkendir. Moralini düzelt. Birde muhakkak hergün duş al ki süt kanalların açılsın
0 oy
(14,848 puan) tarafından
aglayip uzuldugun icin iste etkileniyor sutun kendini strese sokma 
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Canım öncelikle sağlıcakla büyüt yavrunu. Günde bir yada iki kez rezene çayı dere otu bol su tüketimi sütünü artıracaktır inşallah. 
0 oy
(566 puan) tarafından
Gözün aydın geçmiş olsun geçer inş atlatırsınız ama senin güçlü olman lazım ilk olarak ağlamamaya çalış bebişini kucağına alacağın anı düşün kötü düşünme stresten uzak dur.uyumaya çalış her fırsatta bol su iç.stres yaparak dahada azalır sütün ğelmez
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Stres yapmicaksın. Ben ne yediysem içtiysem artmadı. Bir tahin helvası iyi geldi. Onun dısında damla falan kullandım ama olmadi. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 223 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Bsra77 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
1 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
19 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mdsmu (412 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 89 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yasmin65 (611 puan) tarafından soruldu

410,070 soru

12,329,634 cevap

39,187 kullanıcı

Kategoriler

...