0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (794 puan) tarafından

2.yi sildim sıkıntılı durumlar vardı sonuçta bunca yıldan sonra polis-karakol uğraşmayım diye ne olur ne olmaz tanıyıp olayları bilen birine denk falan gelirim burda. Okuyanlar bilir zaten :D :D Sizden tek ricam babam hakkında yine de kötü söz edip beddua etmeyin biz hepimiz affettik mekanı cennet olsun yine de. Biz 3 kardeşiz annem ben 11 yaşımdayken vefat, babam da 20 yaşında universitedeyken vefat etti. Bizim komşu vardı babamın arkadaşı. Babam hayattayken hem maddi hem manevi babamı sömürdü kene gibi yapışıp kanını emerdi resmen bizi de sürekli darp ederdi. Pisliğin psikolatin tekiydi her pislik vardi. Bizi de Döverdi, aşağılardı. Çocukluğumuz onun dayaklariyla geçti. Babam da izin verirdi tabiiki. Et senin kemiği benim. Öldür çöpe at niye yaptın demem falan derdi adama. Adam da ordan yüz bulur bizi döver, falakaya falan yatirirdi. Babam vefat ettikten sonra biz o şehirde 3 kardeş kaldık. Tüm akrabalarımız başka sehirdeydi kimsemiz yoktu. O adamın eline kalmıştık bildiğiniz. Evimiz de dipdibeydi. Abime birkaç defa yasa dışı işler teklif etmişti. ( Kendisi yapacak, ama abimin üzerinden yapacaktı. Abim de 20-21 yaşlarında ) Abim kabul etmemişti tabi. Bunun bide mahkemesi varmış hapis vereceklermis yakalama kararı cikacakmisti. Adam yakalamam çıkacak diye mahkemeye gitmedi ama heryere abimi götürüyordu. Polis var gel beni al, beni şuraya götür, buraya götür diye. Ben de tabi yakalaması var diye bildiğim için bizim başımızı belaya sokacak diye bu adam evdeyken polisi arayıp ihbar ettim. O zamanlar da feto den dolayı ortalık karisik. Israrla polisi arayınca evlerinin önüne 3 tane polis arabası geldi. Evin etrafını polisler sardı :))))) ben de haberim yok gibi dışarı çıktım polislere noldu yaaaa falan diyorum. Polisler evin etrafında dolaşıyor ama arama izinleri olmadığı için içeri giremiyorlar. :))) polisin tekine yaklaştım dedim ki İÇERDE saklanıyor :))) polis emin misin dedi evet dedim. Sonra o polis dedi ki "içeri giriyoruz" ohal var giriyoruz dedi daldılar içeri. Adamı kelepceleyip aldılar :))) yoldayken de GBT kontrolü yapmışlar ki adamın yakalaması falan yok. Tertemiz :))))) az sonra adam çıktı geldi biz şok hahahah :))))  sonra bu gitmiş dilekçe vermiş polisleri ikna etmiş. Beni kim ihbar etti diye. Beni rencide ettiniz itibarın sarsıldı söyle böyle diyerek ses kaydını dinlemiş ki ben :)))) Gece oldu ben evde tekim. Kapım çaldı baktım ki gelenler  bu adamla karısı. Abimgil falan biyere gitmişlerdi giderken de tembihlediler kimseye kapıyı açma diye. Ama ben açtım kapıyı bunları içeri aldım. Adam oturdu dedi ki senin benimle ne derdin var falan hesap soruyor. Ben de dedim asıl senin bizimle ne derdin var falan herşeyi saydım adama. Dedim babamın sırtına yapıştın hayatı boyunca kene gibi yapıştın kanını emdin. Şimdi bizim sırtımıza yapismaya calisiyorsun ama izin vermicem dedim. Herşeyi saydım. Adak tehdit etti bundan sonra dusmaniz o zaman bana niye bunu yaptın deme siz kasindiniz falan dedi. Dedim ki elinden geleni ardına koyma. Boynuz kulağı geçti. En ufak yanlisinda misliyle karşılık verecegimizden emin ol falan. Sonra bunlar bizim evi yakmaya falan kalktı. Biz gördük söndürdük falan sonra dedik i.te dalasmaktansa caliyi dolaş. Ordan tasindik. Universitedeydim o zamanlar. Üniversite bitti geldim ki bankaya 40 bin borcumuz var. Babamın kredi kartı nasıl olduysa iptal olmamış. Tamirde de arabamiz vardı araba pertti. babam yapmıştı kazayı. Adam abime  demiş ki bu halde satarsan para etmez yaptır sat demiş. Tamirciyle de anlaşmış. Masraf 100 liraysa 200 demiş ustunu tamirciyle paylasmislar derken abime 26 bin civarı karta borç yaptırmış. O borc da faiz bine bine 40 bin olmus. Uniden bir geldim 40 bin borç var. O zamanlar da o paraya ev alınıyordu. Sonra o arabayı 12 bine sattirdi borcunuzu ödeyin diyeceğine parayı istedi bizden. biz de vermeyince bize  katkat düşmanlık etmeye başladi. Borçlardan dolayı evi babamın başka arkadaşının üzerine devretmek zorunda kaldık. O adam da evi bizim elimizden almaya çalışıyordu. Biz düşük bedele satarsak hisseli olduğu için parasını verip alma ihtimali vardı falan yüksek fiyattan satış göstererek başka adamın üstüne verdik. Sonra o adam da iflas etti ev elden gitmek üzere. Üzerinize alın dedi. Biz de bankaya borçtan dolayı üzerimize anlamıyorduk. Mecbur kalarak 1+1 ev karşılığında üste de kalan borc kadar para alıp borcu ödeyip 3+1 ev üstüne para alacağımız evi 1+1 ev üstüne 20 bin paraya satmak zorunda kaldık. İnşallah yatacak yer bulamaz pislik he.rif. asla hakkım helal değil. Son nefesini bile veremesin

Devamı gelecek.... :)

4 Cevaplar

+2 oy
(4,478 puan) tarafından
Bir arkadaş demişti sen burda harcanıyon gerçekten :D
(794 puan) tarafından
Cidden kız daha çok şey var. Aklıma geldikçe, fırsat buldukça yazıyorum :)))
(794 puan) tarafından
Kız bide ses kaydını adama vermişler. Adam da abime dinletmis kardeşin böyle böyle yapmış diye. Ses kaydında da ben "kanun kaçağı var" demişim. Hala aklıma geldikçe gülerim :)))
(5,482 puan) tarafından
Aynısını yazacaktım
(4,478 puan) tarafından
☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Sen 20 yaşındasın abin de 20-21 yaşında nasıl olur bu bir

İkincisi polis ne olursa olsun ihbarda bulunan kişiyi deşifre etmez bide ses kaydı filan mümkün değil o yüzden hiç inandırıcı değilsin
(794 puan) tarafından
Oldu canım hepsi oldu. Abim benden 1 yaş büyük
(1,207 puan) tarafından
Ben 20 yaşındayım dememiş ki babam 20 yaşımdayken vefat etti demiş.
(794 puan) tarafından
Bu olaylar babamın vefatından birkaç ay sonra oldu 5-6 ay olabilir. Ben 20 hadi 21 yaşında olayım abim de benden 1 yaş büyük. Universitedeydim o zamanlar. Üniversite bitti geldim ki bankaya 40 bin borcumuz var. Babamın kredi kartı nasıl olduysa iptal olmamış. Tamirde de arabamiz vardı araba pertti. babam yapmıştı kazayı. Adam abime  demiş ki bu halde satarsan para etmez yaptır sat demiş. Tamirciyle de anlaşmış. Masraf 100 liraysa 200 demiş ustunu tamirciyle paylasmislar derken abime 26 bin civarı karta borç yaptırmış. O borc da faiz bine bine 40 bin olmus. Uniden bir geldim 40 bin borç var. O zamanlar da o paraya ev alınıyordu. Sonra o arabayı 12 bine sattirdi borcunuzu ödeyin diyeceğine parayı istedi bizden. biz de vermeyince bize  katkat düşmanlık etmeye başladı
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Şimdi gülerek anlatıyorsun ama eminim çok zor günlerdi. Geçmiş olsun. Benim kafama polisin ihbar edeni söylemesi takıldı. Böyle bir şey gizliliği sarsıyor, yasak  :(
(794 puan) tarafından
Evet biz de şaşırdık ama şikayet yersiz çıkınca vermiş polis. Polise demiş ki evim kira. Ev sahibim beni evden aticak itibarim sarsıldı falan. Halbuki ev kendisinindi. Borclarindan dolayi yeğeninin üstüne geçirmişti.
0 oy
(140 puan) tarafından
Babanı affetmek Zor olmadı mı ya 
(794 puan) tarafından
Bu anlattıklarım 10da biri bile değil. Babam da hastalıktan vefat etti. Gözümun önünde eridiğini görünce affettim sanırım yumuşadim

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 982 göst.
2 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Nagiii (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 440 göst.
20 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde meraklı taze:) (820 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 849 göst.
9 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 478 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,054 soru

12,461,964 cevap

46,758 kullanıcı

Kategoriler

...