0 oy
149 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,247 puan) tarafından
Kızlar lazere yazıldım ben daha 2. Seansına gittim ilkini buz lazerle yapmışlardı alıştırma olsun diye 2. Sini de champion ile yapıldı ilkinde jelli olmasına rağmen hiç kaşıntı sivilcelenme olmadı 2. Si jelsiz champion ile yapıldı benim bocaklarim ful sivilcelendi ve felaket kaşınıyor sırtım ve yüzüme de yapıldı ama sırtim ve yüzümde birşey yok bacaklarimi parcalayacak dereceye geldim salı günü yapıldı lazer neden olabilir ?

5 Cevaplar

0 oy
(895 puan) tarafından
Sanırım kuru yapmışlar tüyleri görüp yaksın diye. Lazer sonrası losyon oluyor eger varsa kullan. Duşta bol bol kesele ölü derinin atılması lazım. Kabak lifi ve at kılı lifi al çok bastirmadan kese yap hem ölü deriyi atar hemde rahatlatır. 
(1,247 puan) tarafından
Aynen direk jelsiz yaptı sivilcelenip kasinmasi normalmi bilemedim
-Reklam-
0 oy
(2,271 puan) tarafından
Lazer sonrası losyonlar oluyor canım onlardan al bence ve güneşe çıkma, yani lazer yaptırdı bölgeler güneş görmesin. Her duşta da bol bol keselen, öyle daha erken ve iyi sonuç alırsın 
(1,247 puan) tarafından
İnşallah alırım ya ilkinde gözle görülür bı şekilde azalma vardı bazı bölgelerimde de bakalım güneş kremi kullanıyorum güneşte de kalmamaya çalışıyorum ama evin içi bile yanayii
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Canım bütün vücut gidiyorsun sanırım fiyat nedir bide hangi şehir 
(1,247 puan) tarafından
Ankara elden taksit 6200
0 oy
(333 puan) tarafından
O değilde champion iyi değilmiş buz lazer değil 
(1,247 puan) tarafından
2 seansta bacak kılım kalmadı sadece kabariyordum oda bı kaç gün sonra geçti
0 oy
(1,817 puan) tarafından
Canım Ben Alex yaptırıyorum jel sürüyor. Yüzüme hem alex hemde hibrit yapılıyor. Hibrit jelsiz yapılıyor ama hiç sivilce yaşamadım. Acaba sana mı iyi gelmedi yoksa farklı jeller mı. 
(1,247 puan) tarafından
Bilmem kabarık kabarikti ama şuan 3. Senasa daha gitmedim kabarıklık ve sivilce geçti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 194 göst.
25 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Sgb (2,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
2 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde &Hmyra& (6,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 223 göst.
10 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde &Hmyra& (6,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 204 göst.
25 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Prens_annesi (205 puan) tarafından soruldu

403,976 soru

12,101,991 cevap

36,418 kullanıcı

...