+3 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (2,723 puan) tarafından

Artık pek buraya takılmıyorum. Çocuklar büyüdükçe hersey daha zor oluyormuş. Yenidogan anneleri zamanın değerini bilin. O bebeler ayaklaninca canınıza okuyor. :))) birgun bunları yazacağım aklıma gelmezdi valla 

imagesizde ne var ne yok. Ben yokken çok aksiyon okuyor mu :)))

9 Cevaplar

+2 oy
(6,766 puan) tarafından
Kural 1, kahve çocuklar uyuyunca içilir:D aksi halde sen o kahveyi içtiğini sanarsın :Ddd
(6,766 puan) tarafından
Zencefil sen şu engel alan arkadaşsın değil mi ? En son bir yorumun altında beni yapmadığım söylemediğim şey ile itham ediyodun hatırladın mı ?
(6,766 puan) tarafından
Hayır şimdi bir saniye sen geldin yorumun altına, varlığından bile haberim yok. O günde gelip bana iftira atmıştın sonra engel yemiştin. Bişey söylerken ya onun arkasında durup delilleriyle sunarsın, yada tükürdüğünü yalamazsın. Sırf birilerine yandaşlık yapmak için kendinizi bu hallere düşürmeyin. Ya da tutarlı olun. Çok rica ediyorum bundan sonra ne yorumlarıma ne postlarıma yazmayın. Selametle.
(6,766 puan) tarafından
O gün çok rahat iftira atabiliyodun ama van mazbatasına yorum yapmışım onunla ilgili hiç alakası olmayan bir posta yazmıştın sırf yandaşlık için hatırlarsın belki diye yazayım dedim delillerin varsa da göster bakalım yada ne yazmışım hatırladığını söyle. O kaadarrr eminim ki beni hatırladığına ama ispat edemiyorum maalesef tartışma konusu olan postta kapandı yoksa onu da linklerdim. Sende ki olay yavuz hırsız ev sahibini bastırır gibi bişey valla helal olsun.
(6,766 puan) tarafından
Neyseee. Kendimi tanıttığımı ve hatırlattığımı umuyorum. En azından senden haz etmeyen biri olduğumu biliyorsun. Gerisi sende
tarafından
Hayranım bende sana :)
-Reklam-
+1 oy
(9,718 puan) tarafından

Reglim fenalardayım :) afiyet olsun canım.

Bizim gözde ne yapıyor ya konuşuyordunuz sanki siz. Bi gitti pir gitti, özledik :)
(2,723 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım.  Bende uzun zamandır görüşemiyorum.  Durumlardan görüyorum öyle. 2 bebek zor :/
(9,718 puan) tarafından
Doğurdu muu ❤️
(2,723 puan) tarafından
Evet :))) maasallah oldu biraz
(9,718 puan) tarafından
Oy Maşallah Allah analı babalı büyütsün, görüşürsen Konuşursan selam söyle☺️❤️
(2,723 puan) tarafından
Amin canim. Aleyküm Selam:))
+1 oy
(710 puan) tarafından
Bi aksam yemegi derdim kaldi onuda cikartsam aradan sonra yemek cocuklara dus ve yatis allah izin verirse:)) kahve saatini atlattim sukur
(2,723 puan) tarafından
Kolay gelsin canım. Maasallah işi gücü bitirmissin
0 oy
(496 puan) tarafından
Afıyet olsun ne kahvesı bır bardak canım su istese benı parcalıyorlar susadım dıye sıramı beklıyorum beklıyorum bır türlü gelmeyınce vazgeçiyorum
(2,723 puan) tarafından
Hayir mi ? Anlamadim oruç falan misin
(496 puan) tarafından
:) :) çocuklar ıstıyor elımde ne görse :) o yüzden ben bardak alınca su sırası gelmıyor bende ıcemıyorum.  Kahve çay hayal bana
(2,723 puan) tarafından
Ah ya :))) kiz iç suyunu
(496 puan) tarafından
Bır çocuk raftan alınan bardak sesını duyar mı duyuyorlar:)
0 oy
(20,123 puan) tarafından
Afiyet olsun. Çok yoruldum odamın camlarını sildim evi silip süpürdüm yemek düşünğyorum birazdan kahve yapıcam sonra namaz kılıp duşa giricem
(2,723 puan) tarafından
Ay afiyet olsun sana da
(20,123 puan) tarafından
Sağol canım içtim :)
0 oy
(474 puan) tarafından
Şimdi içecem çok doğru büyüdükçe daha hareketliler
(2,723 puan) tarafından
Afiyet olsun canım sana da
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Afiyet olsun 

Yemeğin ön hazırlığını yaptım eşimin gelmesine yakın pişireceğim işlerimi bitirdim çocuklardan fırsat bulup karnımı doyuramadım en iyisi kahve içmek dedim soğuk bir kahve içtim bebelerle uğraşıyorum 
(2,723 puan) tarafından
Allah kolaylık versin afiyet olsun :)))
(1,757 puan) tarafından
SĞolasın
0 oy
(2,659 puan) tarafından

Vallahi bebeğim 27 günlük. Sabah 9 da kalkıp akşam yemeği yaptım hazir uyuyor diye. Maşallah çok hareketli ve ağlıyor sürekli gece gündüz az yatıyor. Bebeği sakin şanslı analardan olamadım. :D 

(2,723 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım.  Bence bebeği sakın anne yoktur :)))
(2,659 puan) tarafından
Amin canım doğru, bazen diyorlar ya yenidoğan hep uyur ona ithafen söyledim
0 oy
(3,008 puan) tarafından

İçildi çok şükür oda olmazsa ne yapardım bilmem 

image

(2,723 puan) tarafından
Afiyet olsun canım öyle valla

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 565 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Begonvil_. _ (6,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 759 göst.
0 oy
5 cevap 149 göst.
12 Mart 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Beratcinar (2,974 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

402,100 soru

12,037,820 cevap

36,265 kullanıcı

...