0 oy
166 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (67 puan) tarafından
Merhaba Anneler. 14 aylık bebem var. Sabah öğle akşam öğün beslemeye çalışıyorum. Anne sütü de alıyor. Ama o kadar zorlanıyorum ki ne hazırlayacağım konusunda. Aklımı delircem yani az kaldı. Biz ne yersek onu veriyorum derseniz ben öğlen yemek yemiyorum mesela ona ne hazırlamalıyım. Akşam bizimle yemeğe dahil oluyor çok şükür. Ama bebek için hazırladığınız özel tarifler ya da ben şunu yapıyorum bunu yapıyorum seviyor dediğiniz yemekler var mı ? Ya da makarna lütfen gibi hazır pratik öğünleri mı tercih ediyorsunuz ? Nolur biraz akıl danışam ya

3 Cevaplar

0 oy
(2,877 puan) tarafından
O dönemlerde çorbalar çok verdim. Ellerine incik, paça, but haşlayıp verdim .öğlen için çorbalar kurtarıcı. Meyveli mamalar da yapabilirsin
(67 puan) tarafından
Allah razı olsun gerçekten. Sürekli aynı şeyi yemesin diyorum ama bu sefer de ne yapacağım diyorum aklımı şaşırıyorum
-Reklam-
0 oy
(7,622 puan) tarafından
Genel olarak corba verdim meyveli muhallebi yaptim makarna falan yiyordu yogurtla 
(67 puan) tarafından
Ne çorbası mesela mercimek ve şehriye dışında sebze çorbaları mı yaptınız. Bende üç çorba arasında dönüyorum. Mercimek şehriye yoğurt
(7,622 puan) tarafından
Mercimek tarhana sehriye ezogelin corbalari domateste corbasida verdim ama onu kacinci ayda verdim hatirlamiyorum kisirlik bulgurdan sebzeli pilav yapiyordum onu yiyordu icine kabak patates havuc falan koyuyordum yogurtla yediriyordum bazen aksamdan kalan yemekten veriyorum bazen yemegimi sabahtan yapiyordum ondan yiyordu oglum 27 aylik yemek ayirt etmez sadece patlicanla 2 yasta tanisti onu sevmedi bizde de meyve sorunu var muzdan baska meyve yemiyor
0 oy
tarafından
Ben domatesli makarna yapıyorum mesela bir fikir olsun size tavuk suyu haşlayıp onu dolaba koyabilirsiniz şehriye çorbalarına koyabilirsiniz şehriyeyi haşlayıp tavuk suyuyla ikram edebilirsiniz çorba şeklinde makarna yoğurtlayabilirsiniz
(67 puan) tarafından
Bebek makarnasi alıyor musunuz yoksa marketten aldığımız makarnalar da olur mu sizce , ben market makarnası verdiğim zaman kötü anneymiş gibi hissediyorum. Eristem bitti normalde kendi kestigimiz makarnadan verirdim
tarafından
Eristem var el yapımı ben biz ne yersek ondan veriyorm özellikle domates baharatlı makarnayı çok seviyor mantı bile yedi benim oğlum 12 aylık

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 189 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 207 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevimm12 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
9 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikii (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 129 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,924 soru

24,539,101 cevap

360,423 kullanıcı

...