0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar ben adettimi 27 günde bir görüyom yani tam 27 günde adettim ve ikinci adettim ise tam 30 günde oluyor sürekli böyle bir 27 günde görüyom ikincisini 30 günde bir bu adet gecikmesimi yumurtlama zamanını etkiliyor mu bana bı yardımcı olurmusunuz

5 Cevaplar

0 oy
(9,142 puan) tarafından
Uygulama indirsene canim orda zaten yumurtlamayi gosteriyor
(24 puan) tarafından
Uygulama indirsem olmuyor ki bir 27 günde oluyor ikinci adet 30 günde yani düzenli değil ki uygulama ona göre gitmiyor
(9,142 puan) tarafından
B
O bir zaman sonra düzene sokuyor işte döngüyü mesela benim.bu ay 42 günde oldum
(24 puan) tarafından
Hangi uygulama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uygulamadan bakabilirsin uygulama senin regl başlayıp bittigi günden sonraki yumurtalama dönemini hesaplar. 27 günde olmuşsun 30 günde olmuşsun ona bakmaz direk olduğun günü bittiği güne göre ortalama verir. 
(24 puan) tarafından
Hangi uygulama hangi uygulama yüklesem ya 28 günden 28 güne kadar hesaplıyor ama benim 3 gün gibi bı fark var onu nasıl hesapliycam
tarafından
Canım sen regl olduğunda uygulamada regliyi baslatma yapmıyor musun. Regl başlatması yaptıktan sonra regl bitir var ona basıyorsun sonrasında senin için uygun yumutlama dönemini gösteriyor zaten.

Ben periyot takvimi diye bir uygulama da takip ediyorum.

Bunlar ile de yapamam diyorsan ovulasyon testi alabilirsin.
0 oy
tarafından
Yumurtlama gününu öğrenmekiçin ovulasyon testi alabilirsin
(24 puan) tarafından
Hiç uğraşmak istemiyorum ya bana gidip alacak biride yok
0 oy
(636 puan) tarafından
Benimki de öyle 28 ve 30 gün arasında Olur. Yumurtlamayi engellmez ama yumurtlama tarihi degisir. Takvimden takip etmen lazim. Gün aralığı da çok iyi çok düzenli olduğunu gösteriyor maşallah 
(24 puan) tarafından
Adet düzensizliği yok yani
0 oy
(6,793 puan) tarafından
Evet değişiyor canım uygulama indir ordan takip et önce aya göre bakabilirsin yumurtalamaya
(24 puan) tarafından
Hangi uygulama acaba
(6,793 puan) tarafından
Takvimin diye bu uygulama pembe renkte beyaz pembe arası  çiçek var

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 274 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 331 göst.
3 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Sevde34 (119 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 82 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Merve... (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
18 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kbr.068 (31 puan) tarafından soruldu

405,687 soru

12,155,819 cevap

36,590 kullanıcı

...