0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından
Kızlar çocuğum kades uygulamasına basar diye yüklemiyordum ama bugün yükledim şifre de koydum ama oldu da kades uygulamasına basarsa herhangi bir mağduriyet yaşar mıyım çünkü polisler boşuna gelmiş olacak.  herhangi bir cezası falan var mı. İnternette araştırdığımda olmamış bir suçu olmuş gibi gösteren veya olmayan bir suç hakkında delil niteliğinde olsun diye kadese basanlara 3 yıla kadar hap istiyor onun dışında başka bir şey görmedim 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,497 puan) tarafından
Bizim arkadaşın başına aynı durum geldi kadın saatlerce dil döktü ama ikna edemedi hastaneye götürdüler sonra da karakola çocuğun yaptığını ispatlayana kadar canları çıktı ama kocasını nezarete falan aldılar kadın korkusundan yalanlıyor diye düşünüyorlar kadese basılınca
(1,970 puan) tarafından
Bu tür seylere zatn ne kadr çocuk desen inanılmaz bazı kadınlar kocalarından korkuyor tabi poliste öyle dusunecek
-Reklam-
0 oy
(2,428 puan) tarafından
Normal kullandığınız şifre dışında güçlü bir şifre koyun, bulacağını sanmıyorum 
0 oy
tarafından
Konumu kapatin
0 oy
(137 puan) tarafından
Bısey olmuyor canım dıjkat edıyoriar bılgı alıp gıdıyorlr
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Şifre koyup uygulamayı gizleyin bilmez
0 oy
(7,152 puan) tarafından
Ben sırf bundan korktuğum için geri sildim uygulamayı 
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Benim arkadaşım yüklemiş yüklediği gibi de basmış bilmemiş

Kapıya polisler gelmiş eşinizden şiddet goruyormuşsunuz bize kaadesten bilgi geldi kadın şok olmuş durumu anlatmış  polislerle gülüşüp hatıra fotoğrafı çekmişler o kadar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 173 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ayperi (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 809 göst.
21 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Canan can (234 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 416 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Syma (779 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...