0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (137 puan) tarafından

image

cocugu otızm lı olup bu doktoru bilen varmı hıc? Sımdı ogretmenı aradı 1saatmıs gorusme 30dakıka aıle ye bılgı verme 30dakıka cocukla ıletısımmıs. Ucretı 4000tl. Bı yandan aklıma yattı bir yandan yatmadı sizce goturuyummu

6 Cevaplar

0 oy
(18,884 puan) tarafından
Bilgim yok post yukari 
(137 puan) tarafından
Saol kuzum ya
-Reklam-
0 oy
(2,264 puan) tarafından
Post yukarı 
(137 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(4,467 puan) tarafından
Doktoru tanımıyorum ama eğer otizmli bir çocuğunuz varsa aynı uzmanla devamlı şekilde çalışması daha faydalı olur bence. 1 saatlik görüşmede size ancak süreci, fikirlerini verir ama düzenli gittiğiniz bir doktor çocuğunuzun kişisel tavırları ve gelişimi ile ilgili size özel bilgiler verir. Hem otizmli çocuklar hemen iletişim kurmadıkları için zamana ihtiyaçları var gelişimlerini göstermek için. 
(137 puan) tarafından
Dımı bende o sekılde dusundum bı tarafımda bir kere gorsun dıyor
(4,467 puan) tarafından
Tanısı kesin olarak konulduysa bir kaç doktor tarafından, bence buna vereceğiniz parayla çocuğunuza gittiği bir eğitim merkezi varsa orada ya da ekstra farklı bir yerde birkaç seans eğitim aldırmanız daha faydalı olur. Ama henüz tanı konulmadıysa siz fikir alacaksanız o başka bir durum.
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Normalde üniversite prof muayenesi 2000 TL civarı bu ne alaka ki 4000 TL çok çok fazla bence .okulla anlaşmıştır o okula da kalıyordur bir miktar para hangi okul bu rehabilitasyon merkezi mi.İsinin ehli bir doktor gelip de okula muayene görüşme yapmaz .insanlar onun peşinden koşar .çok guvenemedim ben
(137 puan) tarafından
Ya esıme de aynısını dedım esım sen bılırsın dedı cok kararsız kaldım
(1,008 puan) tarafından
Kesinlikle girme görüşmeye hiç gerek yok .emin ol o paranın 2 bini okulA 2 bini doktora gidecek .sizin çocuğunuza bir faydası olmaz .ihtiyaç duyuyorsaniz MHRS den randevu alın veya bir üniversite hocasının özel muayenesine gidin sizi o takip etsin. Böyle saklabanlara kaptırmayın paranızı .özel eğitim velilerini sömürmek isteyen çok olur yok şu belgem var bu belgem var ailede bir umut çocuğa fayda olurmu diye elinde avucunda olanı veriyor .ama o belgelerin çoğu uzaktan eğitimle alınmış düzmece belgeler .itimat etmeyin lütfen
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Ayrıca bir doktor sizden maueyene ücreti alacaksa bunu muayenehanesinde yapıp  e fatura kesip vergisini ödemesi lazım bu şekilde işmi olur vergi kaçırmadır bu yaptığı iş .düşünün 4 bin tl alacak bir saatte ama hiç bir vergisi yok .sen aldığın sakızın KDV sini öderken bu şekilde kemiksiz kazanç sağlamaya kimsenin hakkı yok .bu sekilde iş yapan bir doktorun emin olun çocuğun durumuyla çok ilgisi olmaz sadece parasini alır geçer o bir  saati bir şekilde doldurur zaten konusarak
0 oy
(1,838 puan) tarafından
Benim oğlum da otizm şöyle düşünüyorum 

Eğer çocuğunuzu takip eden sürekli gittiğiniz bir psikiyatri varsa bu beyefendi ile görüşmeye gerek yok . 

Neden diyeceksin kendi fikrim tamamen paranız çöp olur . Çocuğun durumunu zaten sen çok iyi biliyorsun ki sürekli takip eden psikiyatri drunuz var . 1 saatte bu beyefendi size ne anlatacak bildiğiniz şeyleri öyle değil mi ha deseydin ki çocuğumu takip edecek Dr bu olabilir görüşüp karar vericez gidin derdim ama 1 saatlik görüşme benim için bir şeyi değiştirmez . Bana ve çocuğuma yardımcı olmaz diye düşünüyorum . Tabi bu dediklerim kendi doktorunuz varsa onun için geçerli 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 151 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Neyla (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 233 göst.
0 oy
12 cevap 213 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,296 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 115 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (318 puan) tarafından soruldu