0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (219 puan) tarafından
Kac kez yatması lazım uyuunca kac saat uyur gazli bebeğim benim zorlaniyorum artik 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim bebeğim aç olunca uyanıp geri yatıyordu. Aç olduğu zamanlar dışında günde 2 saat anca uyanık kalıyordu herhalde
(219 puan) tarafından
Madallah benimkide oyleydi 3 4 gündur huyu değişti uyuyamiyo dalamiyo tam gazdan mi gece kalkıp duruyo du  zaten
tarafından
Bazen bizde de öyle oluyordu. Gazdandi. Geçer canım inşallah.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emer uyur emer uyur belki yarım saat uyanık kalır bebekler normal şartlarda. En az 18 saat uyurlar
(219 puan) tarafından
Benimki oyleydi 3 4.gdnur değişti
0 oy
(15,793 puan) tarafından
Daha bir düzeni olmaz. Bir gün az uyur sürekli emer bir gün çok uyur sen uyandirmak zorunda kalırsın. 2 saati geçmemesi gerekir uyuma süresinin. Aç kalmaması gerek. 
(219 puan) tarafından
Sagolunnn
0 oy
(606 puan) tarafından
Pbenimki günde 18 saat falan uyuyor iki saatte bir uyanıp emiyor sonra bazen iki saat uyanık duruyor tabi mızmız agliyor bunaliyorum sonra uyuyor gazı varsa çıkarıyorum geri yatiriyorum damla aldım biogla heralde adı şimdi tam aklıma gelmedi 400 TL verdim malesef ama biraz olsun gaz sorunu çözüldü 
0 oy
tarafından
1 aylık bebek gündüzün yüzde 80 ni uyuyarak geçirir canım genelde ama gazı varsa uyuyamaz pek. Damla falan kullanıyor musun
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Benim bebeğim de 27 günlük. Gündüz en uzun 2 saat yatıyor. Sonra 2 3 saat uyanık. Maalesef çok ağlıyor ve emmek istiyor gazlı da. Düzelir inşallah. Gece de aynı şekil. 2 saat uyuyorsa 2 saat uyanık 
(219 puan) tarafından
Ayni benimkide böyle damla kullanıyorum fayda etmiyo galiba
0 oy
(4,393 puan) tarafından
1 aylik bebek max yarim saat uyanik kalabilir. Yani gun icinde cok sık uyur ama gazliysa tabi bu mumkun olmuyo.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 389 göst.
0 oy
11 cevap 997 göst.
19 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
1 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu