+7 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

ile son yazışmalar

Bacılar bir söz soruşum sizdən bacı bu ayın 5getmişdim həkimə Doppler girmişdim yenə elə yazılmışdı həkim dedi bu qapalı dopplerdi gələn səfər açıq Dopplerə düşərsən bideki bacı mən həkimə gedəndə uşaq 19+6 həftəlik olmalıydı Dopplerde 18+4həftəlik gorsəndi bacı niyə belə olsun bunu aybaşıdan hesablamir hele aybaşıdan götürəndə 20həftəlik olmalıydı Dopplerde az gorsəndi:( bacı bilirsən nətər aybaşıdan ona görə hesablamiramki fevral ayı 7si xəstələndim 11qutardi amma çox az oldu həkimə getdim kitsam varıydı həkim dedi kitsayla uşaq qalmaz ona qarşı müalicə götürdüm 1kurs fevralın 18falan qutardı 19u biz cinsəl ilişkidə olduq üzürlu say e bacı hə nəysə mart ayı xəstələnmədim martın 7 si ölürdüm ağrıdan belim qopurdu sancı elə bilirdim aybaşı olacam amma olmadım həmdəki qrip olmuşdum nəysə səhəri gün test etdim tək xətt çıxdı dedim görən niyə xəstəlnmədim bəs ,5gun keçdi yenə test elədim yenə tək xətt çıxdı  demək olar hər gün test elədim tək xətt düşürdu 10cu gün ümüdüm üzülmüşdu elə bilrdim tək xətt olcaq yenə amma bu səfər iki xətt düşdü inanırsan   o qədər sevindiki Allah hər bir kəsə yaşatsın İnşəallah sonra qan analizi verdim 2 dəfə artım varıydı hamiləydim nəysə bacı belə belə oncun məndə aybaşıdan hesablamiram çünki onda məndə uşaq olmazdı da kitsa varıydı müalicədən sonra kitsa yox olmuşdu həkimə getdim dedi yoxdu əriyib 19undan bəri uşaq qala bilərdi məndə 19undan hesablayiram Dopplerde amma 18+4 həftəlik görsəndi halbuki mən ayin 19undan hesablayanda 19+6həftəlik olmaliydj bacı başım elə qarişir köməklik elə nətər edim mən indi ?? Dopplerde gedim yoxsa aybaşıdan ,yoxsa mən öz qurdugum yontemle

6 Cevaplar

0 oy
(28,805 puan) tarafından

Adet başlangıç gününden hesap yapmanız lazım 

(191 puan) tarafından
Oyle yaptikda amma Ultrasonla aynı çıkmıyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yazıyı pek anlamadım ama başlığa göre son adet tarihinin ilk günü ne zamansa o zamandan hesaplanir
(191 puan) tarafından
Azəriyimde Cnm o yüzden kusura bakma teşekkür ederim cavabın için amma ki adete göre hesablayanda Ultrasonla aynı cikmiyo
tarafından
Olabilir aynı çıkmayabilir . Zaten biraz zaman geçerse doktor sana yeni tarih belirler.
(191 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Salam bacım necesen
(191 puan) tarafından
Aleykum Salam. Şükür bacı sən necəsən
(2,194 puan) tarafından
Sağol bacım allah kömeyün olsun azerbaycanın harasında oturusan
(191 puan) tarafından
Yaxşı ol bacı təki. Mingəçevirdənəm bacı sən harda qalırsan?
(2,194 puan) tarafından
Men şirvan şeherinde doğulmuşam amma türkiyede evliyem 4 uşağım var yoldaşım türk vetendaşıdı
(191 puan) tarafından
Hə lap yaxşı bacı Allah saxlasın övladınızi
(2,194 puan) tarafından
Sağol bacım bahem inşallah
(191 puan) tarafından
Səndə sağol❤️☺️
(2,194 puan) tarafından
Menden azerbaycana salam de
(191 puan) tarafından
Çox sağol balım Salam göndərən sagolsun
(2,194 puan) tarafından
Gecen xeyir sende sağol
(191 puan) tarafından
Xeyrə qarşı sağol
0 oy
(3,383 puan) tarafından
Bacım yazıdan anlamıyorum ama başlığa göre söyleyeyim adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanır ultrosyonda aynı çıkmayabilir çünkü döllenme farklı günlerde olabliyor 
(191 puan) tarafından
Tamam Cnm teşekkür ederim
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Son adet tarihini yaz bebeğin kac haftalık olduğunu ogrenirsin
(191 puan) tarafından
Yaziyom.cnm.amma.ultrasonla aynı olmuyo o yüzden sordum
(1,851 puan) tarafından
Bazen USG erken yada geç gidiyor çoğunlukla doktor adet son gününe bakar üstünden görsen bile kendisi ayına gününe göre hem USG den bakar hemde adet gününe göre hesaplar sana gün soyler
(191 puan) tarafından
Anladım cnm teşekkürler
0 oy
tarafından
Hiçbişe anlamadım kafam karıştı ben çıkıyorum 
(191 puan) tarafından
Ola bilir Azeriyim kusura bakma o yüzden anlamiya bilersin
tarafından
Sende kusura bakma lütfen

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
2 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,438 puan) tarafından soruldu

405,632 soru

12,154,023 cevap

36,585 kullanıcı

...