0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (636 puan) tarafından
Merhabalar diğer postan bakarsanız eşimle daha önce büyük bir olay yaşadık. Smdi eşimle yeni yeni iyi olmaya basladik. Eşim hatasının gayet farkında cokta pisman. Bunu da her saat hissettirmeye çalışan biri. Eşimle tartışmamizda da hem kayınvalidem hem kayinbanam kapı gibi arkamda durdular. Eşime tek kelime konuşma hakkı bile vermediler. Ama smdi ne oldu anlamadım kayinbabam bir anda değişik değişik konuşmaya başladı. Bugün sabah aradi. Napiyosun diyor guya. Konuyu eşime ve bizim yaptigimiz tartışmaya getirdi. .

Bende iyiyiz konu kapandı gerisi bizi ilgilendirir baba boşver. Konuyu gün yüzüne çıkarmanın anlami yokki dedim. 

Durdu durdu bana işte yapan birdaha yapar. Bak böyle kalmaz bu olay karakolluk oldunuz siz bunun devamı gelir. Ben oğluma da sana da güvenmiyorum diyo.

Bende baba guvenilmeyecek bir şey yok aile içinde olan aile içinde kalsin tekrar konuşup hatırlatip üzme beni de kendini de dedim. 

Beni baba yerine koyan yokki ben eş*ek basiyim zaten lafımı dinleseniz böyle perişan olmazsınız Allah'ım bir sürü laf etti. Ve lafların arasında hem bana hem eşime hakaret var. Mesela eşim iş değiştirdi ama işinden memnun olmadi. Kayinbabam en baştan. Oğlum pişman olucan değiştirme işini dedi. Bunun üzerine g*zekaliya söylesem o bile anlardı dedi. Çok yüksek sesle bildiğin bağıra bağıra söyledi. 

Bende sesimi yükseltm. Senin muhatabın ben değilim hit oğluna karına kizina bağır bana sesini bu tonda konusamazsin dedim. Ne demek için aradin kocamla aramı mi bozmaya çalışıyosun dedim suratıma kapattı. Eşimi aradım herşeyi anlattım dosdoğru. Babamın herzamanki patavatsizligi kiminle ne konuscak öğrenemedi gitti dedi sadece 

4 Cevaplar

+2 oy
(1,793 puan) tarafından
Bence yanlissin adam merak edip sormuş hem kendin diyosun arkamdaymis diye tepkin biraz işim bitti size daha gerekyok diye anlasiliyo
(636 puan) tarafından
Hayır bunu daha önce defalarca söyledim sorun çıkmadı da bugün neden sorun çıktı. İyi olduğumuzu biliyor. Durduk yere geri*zekalı diyor oğlum sana birdaha vuracak bak görürsün diyor. Bu iş burda bitmedo diyor. Ne cevap verebilirm. E öyleyse ben bı bosayip geliyim baba mi duymak istedi
-Reklam-
0 oy
(32 puan) tarafından
Onu dinlemediginiz icin mi böyle dedi 
(636 puan) tarafından
Hiç bir şey anlamadım inanki iş için dinlemedi ona mi kizdi. Bağırasi geldi bana mi patladı yemin ederim hiç ama hiç bir fikrim yok. Birde hep yapıcı olamaya çalışan biriydi ne oldu bir fikrim yok. Neden aramızı bozucu şeyler söyledi
0 oy
(4,323 puan) tarafından
Ne kadar saçma kayınbabana mi kalmış eşinin iş değiştirmesi falan ben olsam konuşmam onlarla aranız iyi oldu ya ondan istemiyorlar belli ki
(636 puan) tarafından
Sana birdaha vuracak benim oğlum bak görürsün diyor. İnsan bu lafı edermi ya. Ben komsuma bile diyemem
(4,323 puan) tarafından
E yani vursa sana ne sanki oğlunun babası mısın düşmanı mi
(636 puan) tarafından
Gerçekten ben bu olaydan hiç bir şey anlamadim. Üstelik bunu ilk yapısı da degil. İlk evlendiğim seneler bana
Sen benim oğluma güvenme bu ilerde aldatır demişti şakaya vurarak ama böyle şeyin şakası da olmaz. Bilmiyorum ne yapmaya çalışıyor
(4,323 puan) tarafından
Allahallah acayip seni kendi oğlundan soğutuyor basbayağı
(636 puan) tarafından
Bende öyle hissetim bu sefer ya hayırlısı
0 oy
tarafından
İkinci üçüncü şahıslara evin içinde olan problemleri anlatırsanız onlarda konuşmayı kendilerine hal bilirler. Evde yaşanan evde kalmalı. Kayinpederin haklı demiyorum barışma gerçekleşmiş temcit pilavı gibi önüne sunması hoş değil. 
(636 puan) tarafından
Anlatmadik karakoldan aramışlar onlari. Eşime ulaşamadıklari için. Ne yediğimizi bile anlatmayiz biz normal sartlarda

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 561 göst.
27 Mart 2023 Aile kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 423 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 358 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir3333 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 428 göst.