Merhabalar diğer postan bakarsanız eşimle daha önce büyük bir olay yaşadık. Smdi eşimle yeni yeni iyi olmaya basladik. Eşim hatasının gayet farkında cokta pisman. Bunu da her saat hissettirmeye çalışan biri. Eşimle tartışmamizda da hem kayınvalidem hem kayinbanam kapı gibi arkamda durdular. Eşime tek kelime konuşma hakkı bile vermediler. Ama smdi ne oldu anlamadım kayinbabam bir anda değişik değişik konuşmaya başladı. Bugün sabah aradi. Napiyosun diyor guya. Konuyu eşime ve bizim yaptigimiz tartışmaya getirdi. .
Bende iyiyiz konu kapandı gerisi bizi ilgilendirir baba boşver. Konuyu gün yüzüne çıkarmanın anlami yokki dedim.
Durdu durdu bana işte yapan birdaha yapar. Bak böyle kalmaz bu olay karakolluk oldunuz siz bunun devamı gelir. Ben oğluma da sana da güvenmiyorum diyo.
Bende baba guvenilmeyecek bir şey yok aile içinde olan aile içinde kalsin tekrar konuşup hatırlatip üzme beni de kendini de dedim.
Beni baba yerine koyan yokki ben eş*ek basiyim zaten lafımı dinleseniz böyle perişan olmazsınız Allah'ım bir sürü laf etti. Ve lafların arasında hem bana hem eşime hakaret var. Mesela eşim iş değiştirdi ama işinden memnun olmadi. Kayinbabam en baştan. Oğlum pişman olucan değiştirme işini dedi. Bunun üzerine g*zekaliya söylesem o bile anlardı dedi. Çok yüksek sesle bildiğin bağıra bağıra söyledi.
Bende sesimi yükseltm. Senin muhatabın ben değilim hit oğluna karına kizina bağır bana sesini bu tonda konusamazsin dedim. Ne demek için aradin kocamla aramı mi bozmaya çalışıyosun dedim suratıma kapattı. Eşimi aradım herşeyi anlattım dosdoğru. Babamın herzamanki patavatsizligi kiminle ne konuscak öğrenemedi gitti dedi sadece