0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Kaç yas var ve arasında 2 bcuk yaş veya 3 yaş olanalr hayat nasıl geçiyor kıskanma var mı birlikte oyna ma varmı 

36 Cevaplar

0 oy
(122 puan) tarafından
4 yaş olacak bizimkiler 
-Reklam-
0 oy
tarafından
13 ay araları çok az olduğu için kıskançlığı doruklarda yaşıyoruz:)
0 oy
(68 puan) tarafından
8 yıl  4 hafta sonra kızım doğacak hayırlısıyla
(99 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağınıza alın insallah. Benim eşim de 8 yas istiyor
(68 puan) tarafından
Ben Ve eşim de böyle dusunduk çünkü çevremde küçük çocuğu olup doğum, yapan, çok var ve o çocukların, istemeselerde ne kadar dıslandıklarının farkındayım hep 2ıncı plandalar sureklı yapma dur az cekıl bırak falan bu sefer çocuklarda asırı kıskanclıga sebep oluyo zarar vermeye calısıyolar akrabamın kızının kardeşinin uzerıne yorgan atıp oturduğunu bılırım o yuzden bıraz akıllanmıs olmaları önemli tabı, bu, benım fıkrım ve oğlum ıcın çok güzel olacak çok heveslı ve akıllı bır oğlum var maşallah kuzuma Bir kız kardes gelmesi ona şuan çok mutluluk verıyo
(99 puan) tarafından
Ne güzel masallah benim esim de öyle istiyor. Aklı keser, birlikte oynarlar. Ablalik eder diyor. Su an benim kizim da 3 yasinda ablası
(68 puan) tarafından
Maşallah canım bence esını dınle en mantıklısı bence bu tabı başka fıkırde olanlar var ama bana en saglıklısı bu gıbı gelıyo sana da tavsıyem önce elındekı yavrunu bütün sevgın ılgınle büyüt çünkü bazı şeyler gerı gelmıyo
0 oy
(4,025 puan) tarafından
Bizim 4 olacak. Eltimin 2 yaş 3 ay var. İkisi de erkek. Büyük çok zorluyor. Hiç rahat vermiyor. Küçüğü yerde oynasın etsin falan. Daha küçük belki yürümeye başlayınca daha iyi olurlar oynarlar. 
0 oy
(19,880 puan) tarafından
Bizimkilerin arası tam 3 yaş. Çok az birlikte oynuyorlar. Kıskanma bazen oluyor. Ama.o.kadar da olur. Normal. Olabildiğince kıskançlığa mahal vermeyecek şekilde davranmaya calisiyoruz
0 oy
(2,844 puan) tarafından
Üç tane çocuğumun var hepsinin arası 2 yaş zorlukları var bazen yetişemiyorum biri su isterken diğeri çişim geldi diyor küçüğü ayağıma yapışıp ağlıyor kıskançlık yok ama hiç anlaşamıyorlar sürekli kavga dövüş 
0 oy
(816 puan) tarafından
Tam olarak 2 yaş var. Kıskançlık tabi ki oluyor. Şuan ufaklık 5 ay oldu. Artık tepki vermeye(gülücükler) başladığı için birbirleriyle de oynuyorlar. Hangi yaş olursa olsun kıskançlık her zaman olacak. Önemli olan durumu idare edebilmek. 
0 oy
(6,010 puan) tarafından
Allah nasip ederse dyer çocuğum doğunca 4 yaş olacak buyik kızım valah bakalım nasıl olacak 
0 oy
(10,070 puan) tarafından
3 yaş 7 ay var ikisinin arasında.cok şükür öyle bir kıskançlık olmadı l. Sadece 1 kere küçüğü ağlarken büyüğü susturayim demiş elini kardeşinin ağzına burnuna koymuş susun diye neyseki bırakmış oglumn çığlığı mutfağa geldi koştum anne susun diye ağzını kapatim dedi. 
(1,460 puan) tarafından
Benimkiler de 2 yaş 2 ay var
Ben lavaboya gidersem kizimk ranzanin üstüne koyuyorum
Tek odada kaldigimiz için hep beraberiz
Oğlum bı kaç defa örtüsüyle yüzünü kapattı çocuk çırpınıyor gözümün önünde yapıyor hemen müdahale ediyorum
0 oy
(1,293 puan) tarafından
30 haftalık hamileyim kızım da 33 aylık. İnşallah güzel gider
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Tam 5 yaş var :))
(428 puan) tarafından
Nasıl beş yaş ara iyimi
(2,416 puan) tarafından
Çok iyiii :)) iyiki beklemişim diyorum hep
(428 puan) tarafından
İyiymiş ben geçen sene dış gebelik geçirdim ve bı yumurtalik alındı şimdi bazen millet 2 doğur diyor zoruma çok gidiyor.oglumda 4 yaşına girecek en az 3 yıl getirmemem lazım bazen 2 yi düşünüyorum ama sonra sağlığım daha önemli diyorum.aralari ne kadar olsa okadar iyi
0 oy
(14,123 puan) tarafından
2 tane oglum var 27 ay aralari kucuk 2.5 yasindaa butun gun birburlerinin tepesindeler:) oynadiklari zamanda oluyor tabiki 
0 oy
(3,435 puan) tarafından

Bizim 2 yaş 9 ay var.  Ikisi kız ilk kızım uyumlu sevecen bir çocuk hırçın değil kardeşine zarar vermiyor bu konuda zorlanmıyorum ama 2 çocuklu hayat yoğun ve yorucu :) 

0 oy
(2,055 puan) tarafından
İlk kızımla ikinci arasında 17 ay

İkinci kızımla ikizler arası 3 yaş 2 ay

Her türlü kıskançlık oluyor 

İkizlerim şimdi 14 aylık oldular kızım maalesef çok kıskanıyor  eskiden böyle değildi vurmaya başladı 
0 oy
(8,761 puan) tarafından
Oğlum 2 buçuk yaşında yeni bebeğim oldu kız oda 42 günlük 
0 oy
(2,007 puan) tarafından
Şuan kızım 3 yaşında doğum yapana kadr 4 olacak bakalım ne bekliyor bizi
0 oy
(674 puan) tarafından
Tam 2 yaş var 
0 oy
(1,492 puan) tarafından
5yas var benim en büyük destekcim kızım sağolsun kıskançlık yok şuan aşırı seviyor severken uyandiriyor sadece
0 oy
(709 puan) tarafından
Oglumla kizim arasi 20 ay var diger 3. Cocuk 6 yil sonra oldu 4. Cocukta bir 6 yil sonra oldu:))))  ilk ikisi buyudu guzelde anlastilar ama suan evde 6 yasindaki kizim 10 aylik olani cok kiskaniyor
0 oy
(20,548 puan) tarafından
3 er yaş var okanla alinin yaşları aliyle alparslan se 2buçuk yaş

İlgili sorular

+1 oy
50 cevap 909 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gizemlikiz (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 302 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 348 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde Burcu21 (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 199 göst.
9 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu

409,907 soru

12,324,028 cevap

39,056 kullanıcı

Kategoriler

...