0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (5,832 puan) tarafından
Ben buraya aynı mahaleden yeni taşındım daha iki yıl olacak nyse bizim hemşeri bir abla üç bekar oğlu vardı bir evli bide bir kızı evli yani kadın gençti 50 falan ancak var yok çok iyidi kiziimi torunu gbi severdi her kapıyı açtığında şeker gofret ben hamileyim.bna hep turşu getirirdi işte bize geliyordu daha iki ay önce si kızlar yemek yapmıştım.keskek nasip oldu bizde yedik hep skldiginda gelirdi kolarim agryor derdi bide grip olmusti rengi sararmisti snra baktık kadında ses yok aradım iki üç gün dedim abla kızın doğum yaptı oraya mi gttin yok yatrmişlar eve gelince annemle gttik gördük enfeksiyonu çok aşırıymis.snra şehir araştrma Hastanesi'ne yatrmislar ablası gelip gdyor dedi kan kanseri olmus 4. Evre olmuş saclaru hep dokulyormus kızı yeni dgoum yaptı geldi iki gün önce nasıl ağlıyordu annem ölecek falan taniyamamis annesini hastanede görürken bugün bayıldı ablasyla konuştuk iki hftaya çıkaracaklar kadın doktor basini salamis daha yok btmis herşeye hazrlikli olun demiş çok üzgünüm bugün gordgumuzu yarın görmeyebilirz yalan dünya hayat kısa boş :( Allah'ım hayrili olumler versin hepimiz olecez ama teyzeye çok üzüldüm btmis dyorlar 

5 Cevaplar

0 oy
(2,313 puan) tarafından
Allah şifa versin çok zor bir durum üzüldüm valla Allah düşmanım başına vermesin 
(5,832 puan) tarafından
He valah çok iyi bir kadın inşallah iyileşir ama ablası içi btmis daha ölcek dyor
-Reklam-
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Çevremde 3 4 kişi bu sebeple 2 ay içinde eridiler gozmun önünde,  maalesef bunlar bize ibretlik olaylar

"Tüm dünya zevklerini bıçak gibi kesen ölümü sıkça hatırlayınız. " ( hadisi Şerif)
(5,832 puan) tarafından
Çok haklsiin kan kanseri olarakmi öldüler cevrendediler kadın erimiş dyorlar
(1,207 puan) tarafından
1'i öyleydi 2 si mide kanseri  ,1'i de akciğer kanseri +beyin tümörü
(5,832 puan) tarafından
Canım kan kanseri olan kaç yıl yaşadı kadın bütün vücuduna yayılmış 4. Evre bı anda oldu ya
(1,207 puan) tarafından
Çok geç fark edildi, eski mahalleden komsumuzdu,  ben bildim bileli hep derdi sanki kanım çekiliyor çok ağrım var diye ama herkes hep aynı dertten yanıyor diyip gecistirdiler.  3 ay 100 gun surmedi. Maalesef, Allah rahmet eylesin
(5,832 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin valah ilk burda bir hfta devlete yatrdilar teşhis konuldu eve geldi bir hfta içinde götürdüler daha gelmemiş iki ay oldu kemoterapi falan gryormus kız dyordu annemi taniyamamişim resmen kadın çop gbi olmuş doktor başını salamiş herseye hazrlikli olun demiş çok üzüldüm bize gelip gdyordu sen çok iyi komşusun dyordu bir hfta önce telefonda konuştuk iyi herzaman kendini belli eder dedi benim durumum iyi dedi ama dememişler ona hastalığı sadece enfeksiyon demişler
(1,207 puan) tarafından
Şimdiki evde ki komşumuz da doktor eve göndermiş,  yapılacak birsey yok ilacı,  kemoterapiyi filan kaldıramaz diye.
(5,832 puan) tarafından
Odamı kan kanseri
(1,207 puan) tarafından
Yok akciğer + beyin tümörü
(5,832 puan) tarafından
Ablaminda kafasında tümör var ama iyi huylu stres yptiginda başı çok agryor dyor ilaclarda fayda etmiyor çok üzülüyorum onun için
(1,207 puan) tarafından
Bu kadını kocası 1 oğlu ile bırakıp gitmiş 80 kusur yasinda , ben kendi bildim.bileli annemlerin mahallesinde kan bağımız yok ama aba derdik.  Hep derdi mahallede bas ağrısı ile annemler doger komsular toplasip otururlardi bahcede. İşte şimdi diyorum kendi kendime yaa bu kadın diyordu diye 80 yılda belki 10 kere gitmiştir hastaneye başka hiç gitmezdi.
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Ölüm herkes için hak tabii :( Allah herkese acısız kolay ölümler nasip etsin. Şifası varsa eğer tez zamanda şifasını verip evlatlarına bağışlasın. 
(5,832 puan) tarafından
He valah amin az demin ablası dyordu btmiş artık tükenmiş doktor herşeye hazrlikli olun demis
0 oy
(1,324 puan) tarafından
Bende bugün bi acı haber aldım malesef canım hayat çok kısa ama herşeyde insanoğlu için 
(5,832 puan) tarafından
Ay valah haklısın rabbim herkese yardım etsin
0 oy
(601 puan) tarafından
Rabbim kimseye muhtaç etmesin safi ismiyle şifa versin inşallah 
(5,832 puan) tarafından
Aynen valaha rabbim herşeyi bilir biz ne dersek boş

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 909 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy