Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Hayat çok kısa komşum için çok üzülüyorum
0
oy
428
göst.
25 Temmuz 2024
Diğer
kategorisinde
Rabia_ikra
(
5,832
puan)
tarafından
soruldu
Ben buraya aynı mahaleden yeni taşındım daha iki yıl olacak nyse bizim hemşeri bir abla üç bekar oğlu vardı bir evli bide bir kızı evli yani kadın gençti 50 falan ancak var yok çok iyidi kiziimi torunu gbi severdi her kapıyı açtığında şeker gofret ben hamileyim.bna hep turşu getirirdi işte bize geliyordu daha iki ay önce si kızlar yemek yapmıştım.keskek nasip oldu bizde yedik hep skldiginda gelirdi kolarim agryor derdi bide grip olmusti rengi sararmisti snra baktık kadında ses yok aradım iki üç gün dedim abla kızın doğum yaptı oraya mi gttin yok yatrmişlar eve gelince annemle gttik gördük enfeksiyonu çok aşırıymis.snra şehir araştrma Hastanesi'ne yatrmislar ablası gelip gdyor dedi kan kanseri olmus 4. Evre olmuş saclaru hep dokulyormus kızı yeni dgoum yaptı geldi iki gün önce nasıl ağlıyordu annem ölecek falan taniyamamis annesini hastanede görürken bugün bayıldı ablasyla konuştuk iki hftaya çıkaracaklar kadın doktor basini salamis daha yok btmis herşeye hazrlikli olun demiş çok üzgünüm bugün gordgumuzu yarın görmeyebilirz yalan dünya hayat kısa boş :( Allah'ım hayrili olumler versin hepimiz olecez ama teyzeye çok üzüldüm btmis dyorlar
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
25 Temmuz 2024
Elizan nur
(
2,313
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah şifa versin çok zor bir durum üzüldüm valla Allah düşmanım başına vermesin
25 Temmuz 2024
Rabia_ikra
(
5,832
puan)
tarafından
yorumlandı
He valah çok iyi bir kadın inşallah iyileşir ama ablası içi btmis daha ölcek dyor
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
25 Temmuz 2024
Kelebek&
(
1,207
puan)
tarafından
cevaplandı
Çevremde 3 4 kişi bu sebeple 2 ay içinde eridiler gozmun önünde, maalesef bunlar bize ibretlik olaylar
"Tüm dünya zevklerini bıçak gibi kesen ölümü sıkça hatırlayınız. " ( hadisi Şerif)
25 Temmuz 2024
Rabia_ikra
(
5,832
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok haklsiin kan kanseri olarakmi öldüler cevrendediler kadın erimiş dyorlar
25 Temmuz 2024
Kelebek&
(
1,207
puan)
tarafından
yorumlandı
1'i öyleydi 2 si mide kanseri ,1'i de akciğer kanseri +beyin tümörü
25 Temmuz 2024
Rabia_ikra
(
5,832
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım kan kanseri olan kaç yıl yaşadı kadın bütün vücuduna yayılmış 4. Evre bı anda oldu ya
25 Temmuz 2024
Kelebek&
(
1,207
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok geç fark edildi, eski mahalleden komsumuzdu, ben bildim bileli hep derdi sanki kanım çekiliyor çok ağrım var diye ama herkes hep aynı dertten yanıyor diyip gecistirdiler. 3 ay 100 gun surmedi. Maalesef, Allah rahmet eylesin
25 Temmuz 2024
Rabia_ikra
(
5,832
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah rahmet eylesin valah ilk burda bir hfta devlete yatrdilar teşhis konuldu eve geldi bir hfta içinde götürdüler daha gelmemiş iki ay oldu kemoterapi falan gryormus kız dyordu annemi taniyamamişim resmen kadın çop gbi olmuş doktor başını salamiş herseye hazrlikli olun demiş çok üzüldüm bize gelip gdyordu sen çok iyi komşusun dyordu bir hfta önce telefonda konuştuk iyi herzaman kendini belli eder dedi benim durumum iyi dedi ama dememişler ona hastalığı sadece enfeksiyon demişler
25 Temmuz 2024
Kelebek&
(
1,207
puan)
tarafından
yorumlandı
Şimdiki evde ki komşumuz da doktor eve göndermiş, yapılacak birsey yok ilacı, kemoterapiyi filan kaldıramaz diye.
25 Temmuz 2024
Rabia_ikra
(
5,832
puan)
tarafından
yorumlandı
Odamı kan kanseri
25 Temmuz 2024
Kelebek&
(
1,207
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok akciğer + beyin tümörü
25 Temmuz 2024
Rabia_ikra
(
5,832
puan)
tarafından
yorumlandı
Ablaminda kafasında tümör var ama iyi huylu stres yptiginda başı çok agryor dyor ilaclarda fayda etmiyor çok üzülüyorum onun için
25 Temmuz 2024
Kelebek&
(
1,207
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu kadını kocası 1 oğlu ile bırakıp gitmiş 80 kusur yasinda , ben kendi bildim.bileli annemlerin mahallesinde kan bağımız yok ama aba derdik. Hep derdi mahallede bas ağrısı ile annemler doger komsular toplasip otururlardi bahcede. İşte şimdi diyorum kendi kendime yaa bu kadın diyordu diye 80 yılda belki 10 kere gitmiştir hastaneye başka hiç gitmezdi.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Temmuz 2024
Sessiz1_i
(
1,122
puan)
tarafından
cevaplandı
Ölüm herkes için hak tabii :( Allah herkese acısız kolay ölümler nasip etsin. Şifası varsa eğer tez zamanda şifasını verip evlatlarına bağışlasın.
25 Temmuz 2024
Rabia_ikra
(
5,832
puan)
tarafından
yorumlandı
He valah amin az demin ablası dyordu btmiş artık tükenmiş doktor herşeye hazrlikli olun demis
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Temmuz 2024
2121erva
(
1,324
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende bugün bi acı haber aldım malesef canım hayat çok kısa ama herşeyde insanoğlu için
25 Temmuz 2024
Rabia_ikra
(
5,832
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay valah haklısın rabbim herkese yardım etsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz