0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (928 puan) tarafından
3 yaşında kızım geceleri korkuyorum demeye başladı..öyle yanında otutuyor beni..gölgeden korkuyorum diyor duvarda bisey var diyor beni de korkutuyor..artar mı bu durum ya çok geriliyorum gece gece bas bas bagiriyor

6 Cevaplar

+1 oy
(4,790 puan) tarafından
Benimde oğlumda 3 yaşında başlamıştı hayalet gölge karanlık korkusu canım psikoloğa gidiyoruz şuna 3.5 yaşında dikkatini başka yerlere çekmeye çalış hani  nerde göster demek yerine tatlı tatlı olmadığını ispatla hani neredeymiş gel birlikte bakalım aaaa ben neden göremiyorum  acaba yok mu sen karanlıktan yada şurdaki gölgeden dolayı böyle düşünmüş olacaksın gibi 

Videolardan etkileniyorlarmiş hayal dünyaları çok geniş olduğu içinde farklı bir dünyaları varmış
-Reklam-
+1 oy
(3,311 puan) tarafından
Mesela. Gölgeden mi korkuyor gölgeleri eğlenceli hale getir mesela biz ellerimizle gölgeden kuş yapariz tavşan yaparız hikaye uydiruruz kızımla böylece hem korkusu gidiyor hemde uykuya dalıyor 
(573 puan) tarafından
Aynısını yazacaktim benim oglumde 2 buçuk yasinda gölgeden korkardı eglenceleri şeyler yaptım şimdi çok seviyor kendi de bazen yapıyor gülüyor +++
(3,311 puan) tarafından
Evet canım işe yarıyor gölgeden korkusunu böyle yendik karanlık için ışıklı bir gece lambası aldık yıldızlar var rengarenk yıldızları sayıyor korkularını böyle yendik karanlığa girmeyi çok ister hem gölge oyunu için hemde gece lambası için
0 oy
(2,948 puan) tarafından
İnan ki benım oğlum öyleydı 3 yaşındaydı cıglık atardı resmen uyutur besıge koyardım arkamı dönmeden başlardı ağlamaya herşeyden korkardı her gün yasin okudum dualarla uyuttum şükür gectı 
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Eline telefon verme öglenleri dışarı cıkart parkta cocuklarnan oynasın cocuk korkmuş beliki dikkat et gecmiş olsun 
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Geçen pedagog sayfasında gördüm. Çocuk neyden korkuyorsa onun iksirini yapıp fıs fıs şişelerine koyup yatmadan önce odaya sıkıyorlardı. Mesela gölgeden korkuyorsa gölge savar diye fıs fıs şişenin içine su koyup onunda görebileceği şekilde bütün korktuğu şeylerin üzerine sıktım diyip o şekil dindirebilirsiniz diyordu. Bana mantıklı geldi.
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Benim kizimda tam iki yaşında başlamıştı .karanlığı asla sevmiyordu bütün evin isiklarini actirirdi bende sürekli anlattim ettim .bu olay bı ay sürdü sonra korkusu geçti.neden oldu bilmiyorum ama çok şükür geçti.insallah sizde kısa sürede atlatirsiniz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 451 göst.
0 oy
8 cevap 213 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
11 Eylül 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 582 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Papatyaamm (1,385 puan) tarafından soruldu