0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (323 puan) tarafından
Kızım şuan Anadolu'da orta seviyede bir öğrenci sağlık mesleği istiyorum diyor sizce anadolumu sağlık meslekmi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Her iki bölüm de sayısal bir bölüm. Elle tutulur bir meslek okuyacağını düşünüyorsanız tabiki Anadolu. Ben meslek lisesinden çıkıp üni mühendisliği okudum aşırı zorlandım çünkü sayısal 0'dı lisede bizde . Sadece Bilişim alanında kodlamalarda gördük diyebilirim.

Şuan durum nasıl bilmiyorum ama bizim dönemimizde atanma çok zordu , kontenjan kısıtlı idi 
(323 puan) tarafından
Matematiği süper ama tek matla bitmiyor şimdi dinlemesem onu anadolu git gide zorlaşıyor yapamasa boşta kalsa hep beni suçluyacak hiç değilse burda boşta kalmaz diye düşünüyorum
tarafından
Sayısal denilince sadece Matematiği kapsamıyor ki bu durum.
Bu arada çocuğun tercihini çocuğa bırak , kendisi ne okumak istiyorsa onu okusun ama tercih yapmadan önce iyi meslek sahibi birinden rehberlik alsın
-Reklam-
0 oy
(274 puan) tarafından
Bence sağlık meslek çok güzel bir bölüm hayat kurtarır insanların hayatlarına dokunur bircok alanda ilerleyebilir kendide istiyorsa basarili olacaktir ne is yaparsa yapsin en onemlisi severek yapması. Maddi olarakta güzel kazanci var diye düşünüyorum 
(323 puan) tarafından
Severek yapacak çünkü kolaya kaçıyor aslında Anadolu'yu yapabiliyor ama kolayı seçiyor kendince ama bilmiyor ki kolay ekmek yok
(274 puan) tarafından
Evet kolay hicbirsey olmuyor ama bence kendi istedigi bölüme gönderin. İlerde sizi suclayacak ben sağlık okuyacaktim göndermediniz dicek ve istedigi olmadiginda basarili da olacagini zannetmiyorum
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Anadoluyu kazanıp gitmiştim zamaninda. Saglik meslek gitseydim diyorum. Eger istiyorsa saglik meslek daha güzel olur bence.
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Hakkında hayırlı olan kararı verir inşallah ama ben kesinlikle sağlık meslek diyorum 
0 oy
(12,472 puan) tarafından
Sağlık mesleğin bir esprisi yok artık önceden liseden çıkıp meslek sahibi olunuyordu. Çocuğu orada okutup herkesin yarıştığı bir sınava sokacak aynı başarıyı bekleyeceksiniz. Ve bu çocuk meslek lisesi okuduğu için sınırlı kültür dersi görmüş olacak. Anadolu lisesinde okuyup hemşirelik için de hazırlanabilir başka bölüm için de. Sağlıkta tek yöne çekmiş olursunuz. İşin içinde bir birey olarak söylüyorum bunu meslek liseleri üniversite sınavlarında kendi bölümünü okumayacak çocuk için handikaptır sırf ek puan için tek alana hapsolur

İlgili bir soru bulunamadı

402,429 soru

12,047,801 cevap

36,284 kullanıcı

...