Hep eltim soyle eltim boyle yazilarini okudum birda sukur ben yillardir herkesle baglarimi koparttim kimsede zerre umrumda degil kapiyi duvar yaptim hepsine kafam rahat yani ama küsmeden once bi kavgamiz olmustu
Ikinci cocuguma yeni dogum yapmistim daha 1 aylik filandi galiba ama kolik bir bebekti tek basima bakiyordum diger cocugumda 20 aylikti yani yaklasik 2 yas diyelim eltim ustten ben ortada kaynanalar alt katta oturuyordu eltim gunduzleri uyur geceleri saat 10 oldumu temizlige baslar bebegi yoktu yeni evlenmisti tabii neyse allahin hergunu bunu yapiyor koltuk cekiyor hali silkeler balkon yikar banyo yikar supurge yapar tak tuk ses hic bitmez cocugun birini yatiririm tam az kafami koycam ses baslar o sirada oteki uyanir derken gunlerce kolik cocukla uykusuz kaldim defalrca uyardim bak gunduz yap gece uykuya ihtiyacim var yeni dogum yaptim yine yok anlamaz kaynima anlatairiz anlamaz kaynana uyarir anlamaz en son birgun tam gece saat 11 bebeler yatti bende uyyacam ama nasil uykusuzum basladi yatak odasinin balkonunda haliyi sopayla tak tuk silkelemeye ciktim dedim bak yapma etme bana orda basladi hakarete dedim kapiya gel sen yettin artik allahim ciktim sinirle ust kata ama dovecem aklima koydum ay kapiyi bi acti elinde kirmizi sapli eski tip meyva bicagi beni bicaklayacak:)))) daha bu elini kaldirmadan kapilarinin agzinda buyuk bos damacana vardi onu kapmamla kafasina indirdim bunun bi bagrisi imdaaaat poliiiisssss adam ölduruyorlar yetisin komsularrrr ay beni kesecekler diye allahim ben o sinirle onun bagirmasina oturdum merdivene kahkaha atiyom lan daha bisi yapmadim ne bagriyon neyse kaynanam kayinbabam geldi bana bakiyo ne oldu diye ama kayinbabam allah var dedi orda bunu saglam sinirlendirmis bu gelin boyle yapmazdi diye neyse bizi ayirdilar ben sinirden hala guluyodum nekadar akilsizmisim ya nelere sinir olup kendimi üzmüşüm suan hep gulerim aklima geldikce:)))