0 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde (710 puan) tarafından
Hep eltim soyle eltim  boyle yazilarini okudum birda sukur ben yillardir herkesle baglarimi koparttim kimsede zerre umrumda degil kapiyi duvar yaptim hepsine kafam rahat yani ama küsmeden  once bi kavgamiz olmustu 

Ikinci cocuguma yeni dogum yapmistim daha 1 aylik filandi galiba ama kolik bir bebekti tek basima bakiyordum diger cocugumda 20 aylikti yani yaklasik 2 yas diyelim eltim ustten ben ortada kaynanalar alt katta oturuyordu eltim gunduzleri uyur geceleri saat 10 oldumu temizlige baslar bebegi yoktu yeni evlenmisti tabii neyse allahin hergunu bunu yapiyor koltuk cekiyor hali silkeler balkon yikar banyo yikar supurge yapar tak tuk ses hic bitmez cocugun birini yatiririm tam az kafami koycam ses baslar o sirada oteki uyanir derken gunlerce kolik cocukla uykusuz kaldim defalrca uyardim bak gunduz yap gece uykuya ihtiyacim var yeni dogum  yaptim yine yok anlamaz kaynima anlatairiz anlamaz kaynana uyarir anlamaz en son birgun tam gece saat 11 bebeler yatti bende uyyacam ama nasil uykusuzum basladi yatak odasinin balkonunda haliyi sopayla tak tuk silkelemeye ciktim dedim bak yapma etme bana orda basladi hakarete dedim kapiya gel sen yettin artik allahim ciktim sinirle ust kata ama dovecem aklima koydum ay kapiyi bi acti elinde kirmizi sapli eski tip meyva bicagi beni bicaklayacak:)))) daha bu elini kaldirmadan kapilarinin agzinda buyuk bos damacana vardi onu kapmamla kafasina indirdim bunun bi bagrisi imdaaaat poliiiisssss adam ölduruyorlar yetisin komsularrrr ay beni kesecekler diye allahim ben o sinirle onun bagirmasina oturdum merdivene kahkaha  atiyom lan daha bisi yapmadim ne bagriyon neyse kaynanam kayinbabam geldi bana bakiyo ne oldu diye ama kayinbabam allah var dedi orda bunu saglam sinirlendirmis bu gelin boyle yapmazdi diye neyse bizi ayirdilar ben sinirden hala guluyodum nekadar akilsizmisim ya nelere sinir olup kendimi üzmüşüm  suan hep gulerim aklima geldikce:)))

13 Cevaplar

+2 oy
(2,256 puan) tarafından

Eltisi olmayan bn bu postan ayrılıyorum :D

-Reklam-
0 oy
(1,842 puan) tarafından

Eltim  yokkkkkk:D

(710 puan) tarafından
Suan benimde yok bosanmis
(1,842 puan) tarafından
Hiç olmucak tek erkek :))
(710 puan) tarafından
En guzeli kafa rahat valla
(5,543 puan) tarafından
benim var ama yok iki kez gordum sadece yuzunu belki
simdi gorsem hatirlamam.2014 de gormustum en son cumartesi ve pazar gunu tanisma ve nisan gunu:) dahada davosa gelmedi
(710 puan) tarafından
Caspiriye Kiz bi su yoruma gel hele ille ille diye bak nasil kafa yapiyom ama anlamiyor kadin ya
0 oy
(5,905 puan) tarafından
3 eltim var hiçbiri ile ne iyi ne kötü anım yok küste değiliz samimide 
(710 puan) tarafından
Mesafe her zaman iyidir elti degil sadece herkesle
0 oy
(2,095 puan) tarafından
Evin tek kiziyim evin tek ogluyla evliyim.elti yok kafan gıcırinda
(710 puan) tarafından
Ohhh missssss
0 oy
(703 puan) tarafından
Ne duşuncesjz eltib varmiş iyi yapmışsın goruşmeme karari alarak. Benim eltilerbuzakta ayda yılda bir görüyorum kavgamız olamadı hiç çok şükür 
(710 puan) tarafından
Uykusuzluk insana bi anne icin kotu bosey bende dinsizin hakkindan imansiz gelir dedim sonra ev aldik ciktik ordan kaynanamla da eltimlede gorusmem 12 yildir  zaten eltim bosanmis
0 oy
(732 puan) tarafından
Ama eltinde gerçekten kötüymüş iyi etmişsin Allahsiz yardımcı olacağı yerde inat yapıyor 
(710 puan) tarafından
Fazla yapamadi dayagi yedi akillandi:))) simdi istese de yapamaz 12 yildir ciktim o daireden ve eltim de bosanmis zaten
(732 puan) tarafından
Allah herkese kalbinin ekmeğini yediriyor işte:)
(710 puan) tarafından
Aynen oyle canim
0 oy
tarafından
Ne mutlu ki eltim yok.:)
(710 puan) tarafından
Artik benimde yok bosanmis
0 oy
(3,136 puan) tarafından

Elti yokkk :P :P

(710 puan) tarafından
Ohhhh misssss
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Eltim yok ama komikmiş gerçekten:))
(710 puan) tarafından
Ya gulelim diye yazdim yorumda bitane ille ille var heryerde beni buluyor alin su bayani burdan biktim ya:))))))
(1,700 puan) tarafından
:)) okudum yorumunu her şeye muhalefet olan çıkıyor
(710 puan) tarafından
Bu bi bana olsa iyi heryerde aynisini yapiyor sorsan tam bir hanfendi allah bilir gercekte nasil:)))
0 oy
(16,234 puan) tarafından
Valla ne akılsızmışım demem tektirden anlamayanın hakkı kötektir
(710 puan) tarafından
Yok kiz kotege demedim herseye kizardim eskiden bisa uzmusum kndimi
0 oy
(391 puan) tarafından

Bir tane eltim var uzakta yaşıyor bizden aramız standart kavga hiç olmadı. Hiç arayıp sormayız birbirimizi senede bir iki gün en fazla :)

0 oy
(918 puan) tarafından
Şimdilik eltim yok ama olursa arkadaş gibi olmayı isterim.
0 oy
(235 puan) tarafından
Hahaha çok güldüm bizde 3eltiyiz en küçüğü benim yani aramız ne çok iyi nede kötü öyle he he yok yok takmıyorm onlari benden büyükler ama benim gibi davranmaya çalışıyorlar giyinme konusu falan değiştiler kiskandiklarinin farkındaym
(710 puan) tarafından
Bosverrr sallama bile keyfine bak
(235 puan) tarafından
Aynen öyle yapıyorum valla;) oyuzden dahada kuduruyorlar bazen..takmıyorm görmüyorm

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,084 göst.
3 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Mina (2,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 728 göst.
0 oy
16 cevap 404 göst.
0 oy
36 cevap 484 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,246 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,187 cevap

36,262 kullanıcı

...