Merhaba hanımlar yaklaşık bir kaç ay önce annemin Lenfoma kanseri olduğunu öğrendik bir kaç tetkik sonucu doktor kısacası kan kanseri lösemi olduğunu açıkça söyledi fakat henüz başlangıcı bile değilmiş. Diyarbakır araştırma hastanesine ayda bir gidiyor ama tedavi yok. Sadece kan veriyor. Ama bizim aklımıza yatmayan ilerlemeden önüne neden geçilmiyor? Henüz 48 yaşında annem.
Bizde çözümü bitkisel yollarda aramaya başladık doğrusu çünkü bitkisel ürünler kimyasal ilaçlardan daha çok iyileştirici diye düşünüyorum.
Böyle bir hastalığa düşen çevrenizde kimseler var mı? Nasıl bir yol izlendi. Korkuyorum anneme birşey olacak diye gurbete gelin geldim. 2 gün önce annemin hastanede fenalaştığını duyunca hemen çıkıp annemin yanına geldim benimle moral buldu biraz. Yüksek tutmaya çalışıyoruz moralini asla güzel şeylerden eksik etmiyoruz. Maddi manevi arkasındayız yeter ki iyileşsin, amcam, dedem, anneannem bir çok yakınlarımızı kanserden kaybettik. Annem henüz başlangıç olmadan tedavi etmek istiyoruz. Lütfen anneme dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Bir düşünce fikriniz varsa lütfen söyleyin❤