0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

arkadaslar  hani dedim ya gorumcemi tehdit ettim kaynanası söylerim diye duruma atmış ama benim onda sırrım yok 

3 Cevaplar

+3 oy
(13,962 puan) tarafından
Ohooooo. Bir Nazlı bir sen iflah olmazsınız. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor Asya kadının belki başkası ile sorunu var. Sen kafayı onla bozmuşsun cidden. Eşini de böyle darlıyorsan kavga patırtı yakındır
tarafından
Nazlı bu aralar durgun. Asya rövanşta.
(5,885 puan) tarafından
Asya görümcesini takıntı hale getirmiş asla iflah olmaz :) gizli gizli takip ettikçe vesvese ile dolduruyor kendini
(535 puan) tarafından
Birde nicki zzzzzzz die bir kadın var nikahsız yaşayan
(5,885 puan) tarafından
Fadimegizem de var görümce takıntılı
(13,962 puan) tarafından
Evet bir de şu elticik diye post açan Azeri ablamız :) hayat bu kadar takmak için çok kısa ya
tarafından
Evet o da asya15 adlı kullanıcı. İnsancik elticik .....
(13,962 puan) tarafından
Bak herkesin dikkatini aynı şeyler çekiyor sonra bunu yazana kızıyorlar
(5,885 puan) tarafından
Düşünsenize biz burda yoruluyoruz post sahiplerinin o duyguyla boğuşup alt olup buraya post açıyorlar. O duygu ile boğuşmak daha yorucu
(13,962 puan) tarafından
Evet demek ki bu da karakter meselesi ama canım. Asya ile daha dün bu konuda yazıştık bu son valla dedi bak bugün yine aynı noktadq
tarafından
Evet şimdi düşününce gerçekten öyle. Çok zor .
(5,885 puan) tarafından
Bırakamazlar nagişcim. Bıraktıkları an boşluğa düşerler ve düşünceler bir an da hücum eder beyne ve yenik düşüp öfke nöbetleri geçirirler. Ah bir kez dur deseler ya da bu düşüncelere dur deme gücü olmadığını kabul edip bir Dr a gitseler. Hayat biraz daha yaşanılır olur.
Algılarını başka bir uğraşa yöneltseler boşa vakit geçirdiklerini bir anlasalar.
(13,962 puan) tarafından
Kabul etmiyorlar en doğru tespit bu aslında. İşin kötüsü kafaya taktıkları tipler hayata devam ederken bunlar uçan kuşun yelinden kendilerine pay çıkarıyorlar. Hayatım boyunca herhangi birine kafayı takmadım. O an canımı sıkan şeyi söyler geçerim. Ben incindiği şeyi kavgasız bak bu olmadı diye dile getirebiliyorum ya da yettiyse canıma çıkarıyorum hayatımdan tamamen yok hükmüne geçiyor
Başka mesgale bulmalılar gerçekten böyle olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana kötü olana bile ben insanlık yapıp sadık kalmışken, kimseye kötülük yapmayanlara sadakatsizlik edenlerin sadakatlerinden bahsetmeyin demeye getirmiş.
tarafından
Ahahahha
0 oy
(9,388 puan) tarafından
Sirriniz yoktur ama ona göre sizin belkide bir söylediğiniz sırdır 
tarafından
İşte orasını bilemem mal karı

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 565 göst.
0 oy
15 cevap 2,728 göst.