0 oy
993 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (60 puan) tarafından
2 yaşında 1 kızım var . Gerek evliliğimiz gerek maddi durumumuz iyi çok şükür bir sıkıntımız yok. Ama psikolojik olarak 2. Bir çocuğu şahsen ne ben nede eşim kaldırır.  Tüm ilgi alakayı tek çocuğa vermek istiyoruz. O yüzden başka çocuk istemiyoruz ve kordonlarımı bağlatmak istiyorum.  Devlet hastaneleri bağlar mı veya özeller de bağlanır mı 30 yaşda. Ve zor bir ameliyat mı.  

28 Cevaplar

0 oy
(323 puan) tarafından
Kesinlikle 2.. çocuk yap ilerde kardeş isticek bak pişman olursun ondan sonra bağlat
-Reklam-
0 oy
tarafından
Merhaba , bende düşünüyorum. Tek çocuk , yaşım sizinle aynı. Doktor muayenesine gidince bana da bilgi verir misiniz ?
0 oy
(2,214 puan) tarafından
Birdaha çocuğun olmayacak ama hiç aybi zamanda bağlatmak iyi değil caiz değil sağlık sorunu falan olmassa 
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Devlet yaş kisitlamasi var ama senin ki tutuyor sorman gerek ama
tarafından
Kaç yaş acaba?
tarafından
30 canım devlette yaş sınırı ama saglık sorunu vs varsa daha erkenden bağlıyorlar
(1,712 puan) tarafından
Evt öyle eşimin yengesi var doktor ona 28 yaşında olsaydın baglardik demişti artık bilemiyorum kaynanamda devlete baglamiş
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Vllh cnm bildiğim kadarıyla devlet hastanesi yapıyor ama kızın daha küçük o ilerde biraz daha büyüse kardeş isteyebilir bence bu hakkı onun elinden alma bikac yöntem ile elinden geldiğince en üstte korun ama zor olan bir yöntemi seçme bir daha anne olamayacağını düşünsen belki vazgeçersin ama emin ol çok ilerde sende 2. Çocuk isteyeceksindir 
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Bence çok acele ediyorsunuz.

Zamanla fikriniz değişebilir.

Yarın ne olacağı belli değil. 

Cilt altı takın yada spiral 
0 oy
(16,185 puan) tarafından
Açıkçası evleneli 4 yıl oldu şu an ilk evlendiğim zamanki gibi bakmıyorum çoluk çocuk mevzularına bir dört sene sonra fikrimin değişmeyeceğini veya Allah korusun çocuğuna bir şey olur tekrar çocuk sahibi olmak istersin 30 yaş ve tek çocukta riskli bir karar ha dersenki kararlıyım özeller yapar 
0 oy
(50,511 puan) tarafından
farkli ve cok korunma yontemi deneseniz
(60 puan) tarafından
Ne gibi mesela
(50,511 puan) tarafından
prezervatif+ dogum kontrol hapi+ geri cekilme
tarafından
İkbal yorumunu görünce kahkaha attım ben çok pimpirikliyim ya baglatmama rağmen prezervatif ve geri çekılme ile devam edıyorum yıllardır :))))
(50,511 puan) tarafından
en güzeli şapmamakta iste yapmadan da olmuyo ☺️
tarafından
Olmaz kız olur mu :D

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 531 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nagiiiss (231 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
4 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lorkelorke (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 389 göst.
27 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 682 göst.
16 Ocak 2019 Diğer kategorisinde Emell (19 puan) tarafından soruldu

401,746 soru

12,026,867 cevap

36,242 kullanıcı

...