0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından
Bütün gün karnı aç gezdi hiçbir şey yediremedim. Dedesi babannesi sürekli abur cubur veriyorlar şimdi de babasının yanında kahveye gittiler çikolata vermiş dedesi karnı açtı niye verdiniz dedim eşim kızdı tost falan yedir diye tembihlemiştim oysa ki çok kızdım ya… nedir bu insanlardaki abur cubur merakı anlamıyorum hiçbir şey yemez şimdi gelince 

7 Cevaplar

0 oy
(2,948 puan) tarafından
O zaman görüşmelerine engel olacaksın. Benim bu Abur cubur işine tahammülüm yok. Ne benimkiler ne eşimin ailesi asla sormadan vermezler. Ben zaten karşıyım onlar da benim gibi karşı. Ama verseler dinlemeden ben mesafe koyarım onlar akıllanana kadar. Benim gözümde zehirden farkı yok. 
(165 puan) tarafından
Benim ne dediğimin onlar için çokta bir önemi yok beni duymuyorlar bile. Kayınvalideme anne öyle yapma şunu verme diyorum duymazdan gelip veriyorlar karnı aç diyorum ama gördü elimde vermiyim mi diyor sonra da akşama kadar aç geziyor ben uğraşıyorum onların umrunda değil
(2,948 puan) tarafından
Tamam işte ben görüştürmem. Feriştahı da gelse buna laf edemez.
(165 puan) tarafından
Bir daha görüştüğümüzde kesin bi dille uyarıcam gerekirse eşim de söylesin
(2,948 puan) tarafından
Söyle tabi.
(165 puan) tarafından
Cevabın için teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(1,316 puan) tarafından
Yedir öyle yolla canım bizim kaynanalarda aşağıda çocuğu aç yollasam değişik şeyler veriyorlar küp şeker falan. O yüzden tok yollamak lazım 
(165 puan) tarafından
Hiçbir şey yediremedim ki dünyanın şeyini yaptım yok yemiyor çocuk iştahı yok biraz da üşütmüş zaten
0 oy
tarafından
Sert dille uyar ben kızım görmeden hemen saklarım 

Bir kere köye gittik kızıma çikolata verecek anne uykudan kalktı yemesin öyle ver yok illa yiyecek dedi bende hemen eşimi aradım gel bizi eve götür dedim ve eve gittik 2 hafta falan görüşmedik sonra kaynanam aradı eşim de kaynanama gelmiyoruz siz izin vermiyorsunuz çocuğumuzu istediğimiz yetistirmemize tamam söz bir daha busraya sormadan vermem dedi o günden sonra bana veriyor ben saklıyorum vermem gereken zamanda veriyorum bazen sert olacaksın 
(165 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın hemen uyanan çocuğa çikolata dayamak nedir yaaa çok saçma… sanki dünyanın en yararlı şeyini veriyorlar sinir oluyorum onu yemese büyüyemeyecek sanki çocuk.
0 oy
(10,686 puan) tarafından

o zaman göstermeyeceksin çocuğunu. çok net bir şekilde oöay çıkartacaksın bir daha su verirken senden izin alacaklar

o çocuklar sizin az sesiniz çıksın ya
(165 puan) tarafından
Sesimi çıkarsam da anlamıyorlar kendi bildiklerini okuyorlar anne diyorum verme bak aç getirdim sana bişeyler yesin öyle ver ama çok verme bi tane yesin diyorum hani görüyo sonuçta o da ortalık yere koyuyor çikolata şekeri çocuk napsın canı istiyo.. bazen de onların haberi  yokken saklıyorum gördüğüm abur cuburları ki vermesinler
(10,686 puan) tarafından
gözlerinin önünde kaldır çöpe at
(165 puan) tarafından
Yok ya o kadarını da yapamam severler beni ayıp olur onlara karşı
(10,686 puan) tarafından
o zaman şikayet etme hiç
(165 puan) tarafından
Neyse cevabın için teşekkür ederim canım
0 oy
(5,162 puan) tarafından
Canim en bastan tepkini koyacaktin. Benim ki benden habersiz su bile veremez. Bu konuda sert ve net olacaksin. Beslenme hele ki cocukluk caginda cok onemlidir.
(165 puan) tarafından
Annem sorar mesela yapıyım mı veriyim mi diye ama kayınvalidemler asla sormaz kendi doğrularını uygularlar
0 oy
(147 puan) tarafından
Karbonhidratın sağlıklı olanından tüketmeli, gluten de çok zararlı bu arada
(165 puan) tarafından
Maalesef ama yediğimiz her şeyin içinde gluten var karbonhidratsız günümüz geçmiyor ki ekmek en basiti her gün yiyoruz çocuk da yiyor haliyle
0 oy
tarafından
Ben ayni şeyleri yasicaktim engel oldum yapamiyo daha kaynanam dinlemiyodu bigun iyi bi kalayladim simdi indiginde bikez o verir  bide ben evde veririm 
(165 puan) tarafından
Bende söyledim kibar bir dille anne karnı doyunca ver dedim öyle yapıyor artık

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 185 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 253 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,677 puan) tarafından soruldu