0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
Mrb hanımlar 15 aylık oğlum var ilerde kardeşinin olmasını çok istiyorum çünkü kendim kalabalık ailede büyüdüm kardeşin ne kadar önemli güzel olduğunu insanın anne babasından kalan en güzel miras olduğunu her koşulda yanında olduklarını bildiğin çok güzel bir duygu istiyorum ki oğlumda öğrensin bu duyguyu ama gelin görün ki hamilelik korkum var oğluma hamileyken çok kötü hamilelik yaşadım kendi evimden tiksindim aylarca evimde kalamadim o kadar çok rahatsızlık yaşadım ki sürekli doktor kontrolünde olmam gerekiyordu tabi oğlumda yaşadım diye tekrar yaşayacağım anlamına gelmiyor ama inanın çok korkuyorum hamile kalmaktan aynı şeyleri yaşama korkusu var nasıl atlatabilirim bunu sürekli aklımda düşünüyorum :( başına gelen oldu mu nasıl geçecek bu korku 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Birkere yaşadın diye ikinci kez yaşayacak değilsin.  Hamilelik bir kadının başına gelen en güzel şeydir. 2 kere kaldım daha bebek düşünmüyorum ama hayatımın en güzel yılları hamilelik ve bebeğimin büyüdüğü yillar
tarafından
Bnmde başıma birsuru şeyler geldi kafaya takmadım.  İlk haftalarda kanamam oldu ilaç kullandım.

Sonra kapının önünde servis beklerken arkadan gelen araç bahçe teline sıkıştırdı beni 4 ayliktim bisi olmadı çok şükür

Sonra 6 aylıkken gözüm enfeksiyon kaptı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
Hamileliğin son zamanı bi öksürük tuttu mahvoldum ilaç içemedim. Sonra sezeryan dogum oldum bebek bir hafta kuvozde yattı enfeksiyondan. Sonra sarılık oldu orda . Suan 4 aylik iyi çok sukur
(36 puan) tarafından
Ayy Allah korumuş gerçekten sizi bebeğinizi sağlıkla büyütün rabbim yardım ediyor gerçekten
tarafından
Amin inşallah.  Hamileyken mide bulantısı falan yaşamadım tansiyon seker sıkıntısı çekmedim çok şükür.  Ama başka istemiyorum sezeryan dan korkuyorum
(36 puan) tarafından
Bende belden uyuşturmayla sezeryan oldum valla  asla ne sezeryan ne doğum ne çocuk bakma sadece hamilelik çok sorunlu geçti benim için yani psikolojikmen iyi değilim o konuda nasıl atlatırım bilmiyorum hep acaba tekrar hamile kalırsam yine öyle şeyler mi yaşayacam deyip duruyorum
tarafından
O fikri aklından çıkarman lazim
-Reklam-
0 oy
tarafından
İleride derken canım mesela kaç yaş 

Evet kardeş güzel çok güzel ama bunu eşit bir şekilde sağlayabilecek misiniz . .

Hamileyken sınırl oluyor inşan canı burnunda oluyor bunu. Üstesinden gelebilecek misin 

İkisini bir uyutup kaldırıp oyun oynayabilecek misiniz 

Es desteği çok önemli herşeyi üzerine atarsa çok zor her yönünden düşün bir suluk bile olsa aynısını alacaksın çünkü kıskançlık.okuyo dikkat etmek lazım yani büyük küçükten daha çok uğraştırıyor daha bebek en a 3 değil bu yaş benimkiler arası 3 yaş tam ama gel gör ki çok zor inanki bazen çocukların adını soyluyemiykm yorgunluktan 

Yemek yemek istemiyorum tuvateke gitmek le yenek yemek arasında kalıyorum . yetişiyor um ama kendim den hep bir ihtiyacım eksik olarak manevi maddi değil demek istediğim yani 

Taze yogurtlarini yapıyorum sebze yemeklerini yapıyorum 

Meyve saatleri park saatleri hepsine yetisiyorym evin idine ama kendime 0
(36 puan) tarafından
Gerçekten çok zor ama imkansız değil çoğu insan yapıyor bunu bende yapabilirim eşim çocuk bakma konusunda çok şükür sorumluluğunu biliyor ve yardımcı oluyor 4 yâda 5 yaşına geldiğinde düşünüyorum o zaman kendine ifade edecek herşeyi anlayacak yaşa gelir ama ben bu hamilelik korkusunu nasıl Yenerim bilmiyorum
tarafından
4.5 küçük canım en iyi yaş bence 7 diye düşünüyorum çoğu insan yapıyor evet ama nasıl yapıyor canım iyice tart düşün derim çocuk coo zor çünkü sevgiler aynı özellikle olmaliki kıskançlık olmasın çevre önemli bizimkilet birbirini kıskanıyor nedenmi babanne annane o cisli o kakali dedi ve sonuç bu annem de aynisinu yaptı o kötü o  
Altına yapıyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yuska (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 186 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde agbutt (94 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 280 göst.
0 oy
2 cevap 170 göst.