0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (16,869 puan) tarafından

Belli edin kendinizi bakim. Ben hem çalışkan hem tembelim. Bişey yapasim yok ama yapmak zorundayım :D. Dün misafirim vardi biz balkonda oturduk çocuklar içeride oynadı. Hem balkonu hem içeriyi ayıptır söylemesi b.k götürüyor. Kahvaltıdan sonra bulaşıkları yıkadım direk akşam yemeğimi hazırladım onu aradan çıkardım ikindi gibi ocağa koyarım pişmeye. Şimdi bebemi emziriyorum uyumak üzere. Uyusun wc yıkanacak balkonu toplayıp yıkayacam. Yıkamak için erken ama bebem çıkıyor balkona ağzına bişey atar vs aradan çıksın. Bebem uyanınca da içeriyi süpürürüm inşeAllah iş finish ama amaaaaa akşama yine misafir var :woot:yarin yine say baştan yapacam :dizzy:

Bu arada yemek olarak karışık dolma yaptım. 4 tane kabağım vardı minnak minnak patlıcan vardı biber aldırdım dolma yaptım. Baktım harç arttı patates oydum patateslerin içini doldurdum :D akşam yemeğimi de söyledim fikir olur belki birilerine. Yemek bittiyse tüm işler bitti sayılır benim için 

8 Cevaplar

0 oy
(473 puan) tarafından
Daha yeni kahvaltıyı yedik kızımla sofrayı kaldırması için imam yada muhtarı bekliyoruz:))) 
(16,869 puan) tarafından
Bence imama söyle imam sana birilerinin yardim etmesin için camiden anons etsin :D
(473 puan) tarafından
Puhahaha doğru ama muhtarda eski komşum :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben mecburi tembellik yapıyorum yatıyorum ama gece 5 de uyuyup 6 da uyanidm 1 saatlik uykuyla duruyorum yani kızıma kahvaltı yaptırdım birazcık oynadık sonra ağrım oldu yattım annem ilgilendi 10 da uyuttum bende tam uykuya daliyordum babam aradı ilaçlarımı getirmiş onları aldım uykum kaçtı öyle uzanıyorum bende
0 oy
(840 puan) tarafından
Kahvaltı sofrasını bile toplamayan benden selam olsun caliskanlara  :D
0 oy
(3,039 puan) tarafından
Bende yapmak istemiyorm ama mecbur çocuklu ev sonuçta , mutfağı topladım lavabonun suyu hep makinelerin altına girmiş leş gbi olmuş nasıl fark etmediysem olari çektim sildim eşim büyük oğlumu aldı bahçeye gitti bnde smdi küçüğü yatiriyorm uyuynca salonun banyo balkon yikiycm çöp dokecem dünden yemeğim var yeter:))(
0 oy
(904 puan) tarafından
Sen o dolmayı doldururken bebisin ne yapıyor da duruyor mesela..bir de bebisin uyurken sen banyoyu tuvaleti yıkarken uyanmıyor mu..tü maşallah ne bebeler var:)
(16,869 puan) tarafından
Abisiyle ablası oynattı ben doldururken zaten yarım saatimi aldı oyup doldurmak. Tuvalet banyo yıkarken niye uyansın ki ses falan yapmıyorum ki :D
0 oy
(710 puan) tarafından
Kahvalti bitti yataklar toplandi kizim uyudu simdi mutfakta az bi bulasik var onu makinaya atip kizim uyanmadan supurge vs is cok valla bitmiyo hergun ayni
0 oy
(14,586 puan) tarafından
yemek var zaten kahvalti yaptik topladik camasirlari katladim tejrar serdim supurecegim bi tek gorumceler var onlar gitsin de
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Sabah kalktım ortalığı topla çocuklara kahvaltı evi sil süpür toz al  lavabo  yıka  mutfağı topla  markete git gel şimdi çocuğu uyuttum yine üsten biraz daha toparlicam misafir gelicek yarım saate   aksamada biber dolması yapicam  yemeğe 
(16,869 puan) tarafından
Maşallah sen bayağı çalışkansin. Bende WC yi balkonu topladan bebem uyandı bile. Birazdan onları da halledecem. Evi çıkardım aradan şükür ki toplayıp süpürdüm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 405 göst.
8 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,180 cevap

36,262 kullanıcı

...