0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar merhaba size bişey sormak istiyorum 4 ay önce doğum yaptım ve bebeğim anne sütü alıyor 4 aydan beri normal iç çamaşırı üst giymiyorum emzirme sütyeni ve yarım atletler giyiyorum bir kaç arkadaşım eğer norml destekli iç çamaşırı giyersem sütünün çekeceğini söyledi sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda doğruluk payı var mı yoksa giymelimiyim fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 

23 Cevaplar

0 oy
(6,909 puan) tarafından
Ben hiç emzirme sütyeni almadım canım ilk doğumda bir hafta felan yarım atlet giydim baktım sarkıyo hemen normal sütyen aldım ikinci gebelik erken olunca büyük kızımı 13 aylıkken bırakmak zornda kaldım ama ikinci 2 yaşına kadar emdi 
-Reklam-
0 oy
(218 puan) tarafından
Ben ilk oglumda hamileyken eşimin teyzesi "son ayindasin artık sütyen takma yoksa sütun olmaz" demişti. Napayım her şeyim meydanda mi gezeyim demiştim susup kalmıştı. İlk oğlumda da hem hamileyken hemde lohusa iken hep normal destekli sütyen kullandım hiç emzirme sütyeni falan almadım. 16 ay emzirdim. Şu an 35 gün önce ikinciyi doğurdum hala destekli kullanıyorum Allah'a şükür çok güzel sütüm var 
0 oy
(8,768 puan) tarafından
Ben sütyen giymiyom toplayıcı atlet kulanıyom teyzem önerdi daha rahat emzirirsin diye gerçekten de öyle 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
2 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nesibe4450 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 408 göst.
13 Mayıs 2024 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 398 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (851 puan) tarafından soruldu

410,032 soru

12,327,964 cevap

39,155 kullanıcı