0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından
Kızlar niye böyle oldu bilmiyorum bir oğlum var 37 haftalık ikinci oğluma hamileyim. İlk oğlum 5.5 yaşında ama şu sıralar her yaptığı gözüme batıyor. Özellikle dışarıda asla sözümü dinlemiyor yapma dediğim şeyleri özellikle gözümün içine baka baka yapıyor. Böyle düşününce de cok vicdan yapıyorum aglayasim geliyor. Ama bazen cidden taniyamiyorum sanki başka bir çocukmus gibi davranıyor. Ve artık tüm davranışları gözüme batmaya başlıyor. Normal mi böyle durum yaşayan var mı cok zor durumda hissediyorum kendimi çok

5 Cevaplar

+2 oy
(811 puan) tarafından

İki çocuklu hayattan merhaba :)))))) helloooooo 

Son haftalarda bende öyle oldum doğum yakalsinca bide hissediyorlar huyları değişiyor çok vicdan yaptığım zamamlarda oldu ama akışına bırak bol bol sarıl op gönlünü al sürekli kendine hakim olamayıp kizdiysan bile ben döküp dagitmasina falan hiç karismadim ama tehlikeli şeylerde çok inada bindirdi şükür şuan kardeşi 5 aylık baya aştık o durumu hamileyken bide ikinci müthiş çatı ağrısı yaptı ilgisiz kaldı ve veee herşeyden önce şunu unutma bu hayatı i seçmedi kardeşi de kendisi yapmadı onun hayatındaki bu degisikligi biz yaptık onu bir kalıba uydurmaya çalışmak yerine ruh halini hislerini önemseyerek davranalım bende dahil 
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Stres yaptığın için öyle geliyordur. İkinci olunca nasıl olacak, yetişebilecek miyim, büyük olan kıskanacak mı vs diye takıyorsundur belki de hormonlardan. Stres yapıp sinirlenirsen daha zıt hareketler yapmaya başlıyorlar. Eşin ilgileniyor mu? Arada parka sağa sola çıkarsın büyük olanı. 
0 oy
(10,977 puan) tarafından
Ben doğumdan bir gün önce hediye alıp kardeşim yarın gelecek şimdiden hediyesini sana yolladı dedim çok sevindi. İlk karşılaşmaları çok güzeldi hala açıp açıp izliyorum öyle bişey yapabilirsin sende 
(811 puan) tarafından
Yaaa benimki hastanede alıp bebeği götürmeye çalışıyordu :))
0 oy
(14,586 puan) tarafından
ay evet sinir stres cok oluyor hic sorma Allahim bitsin diye dua ediyorum kiyamam uzuluyorum da sonradan ama bu ara duzeldim sukur kizmiyorum oyle gozume batsa da tovbe cekiyorum o da cocuk kalbini kirmak istemem :( 
(14,586 puan) tarafından
iyiyim kuzum persembe gittim doktora 41. haftada yatis yapacagiz dedi sanci felan da yok
(2,511 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım inşaAllah kendı sancın gelırde gidersin sağlıkla gelsin bebişin☺
(14,586 puan) tarafından
Allah razi olsun canim dua et ☺
(2,511 puan) tarafından
Ederım canım doğuma gidince post paylaş unutma ❣️
(14,586 puan) tarafından
insAllah kuzum paylasirim tabi ❤
0 oy
(601 puan) tarafından
38 günlük bir bebegim var 3.5 yaşında da oğlum var veeeeee cinnetin esigindeyim yani durmaz susmaz uyumaz yemez anlatsam bitmez doğunca daha beter oluyorlar senin ki büyükmüş en azından Eylül'de anasinifina falan yollarsin rahatlarsın benimki okulda da durmaz şimdi  tek çaren bol bol ilk çocuğuna da ilgi göster sarıl asabi olunca gel bir öpeyim oğlum seni çok seviyorum falan de  yoksa daha beter oluyor 

İlgili sorular

+2 oy
38 cevap 749 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 632 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Umutsuzzz (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 602 göst.
13 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 813 göst.