11 senedir bizle ilk gebe olduğumu onun sayesinde anlamıştım düşük yaptım hiç yanımdan bir dakika ayrılmadk ben toparlanana kadar çok doktorla görüştüm veteriner vs dışkısına dokunma onun haricinde hiçbişi olmaz dediler aşılarını düzenli yaptır toxodada sıkıntı çıkmadı bende kalsın dedi bir doktorla konuşmadım bu olayı çok görüş aldım bebek konusuna gelirsek benim çocuğum yok ama arkadaşlarımın var bana çok sık gelirler 1 aylıktan 4 yaşına kadar mesela yeni doğana hiç yaklaşmadı uzaktan izledi hep 4 aylık olan var onun hep başında bekledi en ufak ağladığında hemen telaşlanıp yanımıza geliyordu haber verir gibi bir arkadaşım var onunda çocuğu var şuan 3 yaşında evlenmeden önce de 3 kedisi varmış halen daha duruyorlar ve çocuk inanılmaz mutlu kedilerle enerjisini çok güzel atıyor kediler onu koruyor ne yaparsa yapsın hiç zarar vermiyorlar sadece ilk doğduğu zaman bir 20 gün kadar felan zorlamışlar çünkü kediler hiç çocuk görmemiş uzman eşliğinde alıştırma dönemi uyguladılar kediler alışkın olmadıpı için korkuyorlarmış ama şuan çok mutlular iyiki kimseyi dinlemeyip birileri vermemiş diyor