0 oy
80 göst.
Aile kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar evinde gebeyken yada bebegi küçükken kedi besleyen oldu mu ?Tüyü ciğere kaciyor diyorlar ama ben çok pimpirikliyim bu konuda..

4 Cevaplar

0 oy
(14,636 puan) tarafından
gebeyken diskisi eline degmemesi gerekiyormus parazitten dolayi sanirim bizim kedi kiskancliga girdigi icin annemde duruyor bebek de olunca hic yapamam zaten her yere isemeye baslamisti 
-Reklam-
0 oy
(12,057 puan) tarafından
Tuyun kacmasini gectim asiri asiri tuy dokuyo. Pimpirikliysen bide hic bulasma derim
0 oy
(973 puan) tarafından
Benim var hiç zorlanmıyorum. Kedi oğlum çocuklardan pek hoşlanmıyor tüyüde çok dökülmüyor 
0 oy
(2,155 puan) tarafından
11 senedir bizle ilk gebe olduğumu onun sayesinde anlamıştım düşük yaptım hiç yanımdan bir dakika ayrılmadk ben toparlanana kadar çok doktorla görüştüm veteriner vs dışkısına dokunma onun haricinde hiçbişi olmaz dediler aşılarını düzenli yaptır toxodada sıkıntı çıkmadı bende kalsın dedi bir doktorla konuşmadım bu olayı çok görüş aldım bebek konusuna gelirsek benim çocuğum yok ama arkadaşlarımın var bana çok sık gelirler 1 aylıktan 4 yaşına kadar mesela yeni doğana hiç yaklaşmadı uzaktan izledi hep 4 aylık olan var onun hep başında bekledi en ufak ağladığında hemen telaşlanıp yanımıza geliyordu haber verir gibi bir arkadaşım var onunda çocuğu var şuan 3 yaşında evlenmeden önce de 3 kedisi varmış halen daha duruyorlar ve çocuk inanılmaz mutlu kedilerle enerjisini çok güzel atıyor kediler onu koruyor ne yaparsa yapsın hiç zarar vermiyorlar sadece ilk doğduğu zaman bir 20 gün kadar felan zorlamışlar çünkü kediler hiç çocuk görmemiş uzman eşliğinde alıştırma dönemi uyguladılar kediler alışkın olmadıpı için korkuyorlarmış ama şuan çok mutlular iyiki kimseyi dinlemeyip birileri vermemiş diyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
30 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Alyakus (2,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 219 göst.
26 Mart 2024 Aile kategorisinde Tanszuuu (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 237 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Zehra_RR (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,111 göst.